.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Какво става ??

Значи от 1 година съм в един клас с едно момиче и постоянно си пишем по скайпа, по точно тя ме търси и стават приказките, обаче се като и кажа ае да излезем някъде ( в смисъл като приятели, защото знам, че няма да се получи нещо или поне така си мисля...) , почва да се оправдава с кви ли не глупости...А иначе постоянно разправя къде и се ходи и т.н. ... В даскало идва от време на време при мен приказва ми ... Много ми е странно Какво става? Има си и авер там от колко месеца... И също така я харесвам

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Може да я е срам от нещо... може просто както повечето момиченца "Да не знаят какво искат" поговори с нея попитай я защо прави така... уж е приятелка с теб а не иска да излезе... може и приятелят и да е ревнив и да и е казал, че му неприятно да си около нея ... незнам, просто поговорете
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Срамежлива.. а отворена в чата

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk
    Срамежлива.. а отворена в чата
    ... Съгласна съм! Ми настоявай...

Град
    столицата
    Спри да и пишеш и тогава единствената възможност за контакт помежду ви,ще бъде на среща.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Щом си има приятел , ти на какво се надяваш? По добре не се занимавай с нея

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    Може да я е срам от нещо... може просто както повечето момиченца "Да не знаят какво искат" поговори с нея попитай я защо прави така... уж е приятелка с теб а не иска да излезе... може и приятелят и да е ревнив и да и е казал, че му неприятно да си около нея ... незнам, просто поговорете
    +1
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Град
    Е там...
    ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
    на 13 ли си ?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Неее няма такава тема просто..

Абе хора не се научихте че скайп е средство, а не среда на живот.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    мисля,че си чати просто ей така,да отбива времето,остави я,не й пиши да видим,кво ще направи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

бива, при теб кво става
    An Evil Man

Тоози скайп...
    Може би не иска да излезете защото се притеснява, от реакцията на приятеля й въпреки, че ще е само приятелска. Проведете разговор попитай я каква е причината, да не иска. Обясни й ,че ще е просто приятелска среща и нищо повече (но пък от друга страна колко ще е приятелска след като имаш чувства) .Заговаряй я и ти повече в училище - нищо не може да замести живото общуване

Успех!
    Момиче съм!
    Музиката е откровение ,по -висше от мъдростта и философията - Бетовен

3арежи го тоя гаден Скайп.Аэ преди време много се прецаквах,эащото доста эалагах на него.Не че и сега от време на време не му се предоверявам...както и да е..
    По-добре контактувай с нея повечко ФейсТуФейс. И недей все да я чакаш тя да дойде да си лафи с теб докато сте на училище.Отиди ти,эаговори я нещо,в междучасията се раэходете насам натам...абе,няма какво да те уча,энаеш си,предполагам.. Просто цаката е да и покажеш,че ти е яко с нея и че те интересува.
    Кофти е,че си има приятел,эащото съм сигурна,че ти искаш нещо повече,а НЕ само приятелството й или компанията й..эатова го раэдавай малко по-серт,по-кротичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си