- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво става ??
Значи от 1 година съм в един клас с едно момиче и постоянно си пишем по скайпа, по точно тя ме търси и стават приказките, обаче се като и кажа ае да излезем някъде ( в смисъл като приятели, защото знам, че няма да се получи нещо или поне така си мисля...) , почва да се оправдава с кви ли не глупости...А иначе постоянно разправя къде и се ходи и т.н. ... В даскало идва от време на време при мен приказва ми ... Много ми е странноКакво става? Има си и авер там от колко месеца... И също така я харесвам
Може да я е срам от нещо... може просто както повечето момиченца "Да не знаят какво искат" поговори с нея попитай я защо прави така... уж е приятелка с теб а не иска да излезе... може и приятелят и да е ревнив и да и е казал, че му неприятно да си около нея ... незнам, просто поговорете![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Срамежлива.. а отворена в чата![]()
... Съгласна съм!Първоначално написано от LovEsIckk
Ми настоявай...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Спри да и пишеш и тогава единствената възможност за контакт помежду ви,ще бъде на среща.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Щом си има приятел , ти на какво се надяваш? По добре не се занимавай с нея
+1Първоначално написано от FancyGirl
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
ЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪ
на 13 ли си ?
Неее няма такава тема просто..
Абе хора не се научихте че скайп е средство, а не среда на живот.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
мисля,че си чати просто ей така,да отбива времето,остави я,не й пиши да видим,кво ще направи
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Тоози скайп...
Може би не иска да излезете защото се притеснява, от реакцията на приятеля й въпреки, че ще е само приятелска. Проведете разговор попитай я каква е причината, да не иска. Обясни й ,че ще е просто приятелска среща и нищо повече (но пък от друга страна колко ще е приятелска след като имаш чувства) .Заговаряй я и ти повече в училище - нищо не може да замести живото общуване
Успех!![]()
Момиче съм!
Музиката е откровение ,по -висше от мъдростта и философията - Бетовен
3арежи го тоя гаден Скайп.Аэ преди време много се прецаквах,эащото доста эалагах на него.Не че и сега от време на време не му се предоверявам...както и да е..
По-добре контактувай с нея повечко ФейсТуФейс.И недей все да я чакаш тя да дойде да си лафи с теб докато сте на училище.Отиди ти,эаговори я нещо,в междучасията се раэходете насам натам...абе,няма какво да те уча,энаеш си,предполагам..
Просто цаката е да и покажеш,че ти е яко с нея и че те интересува.
Кофти е,че си има приятел,эащото съм сигурна,че ти искаш нещо повече,а НЕ само приятелството й или компанията й..эатова го раэдавай малко по-серт,по-кротичко.