.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 121

Град
    Под зелените смокини

Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се

До изясняване на ситуацията,
    в началото на месеца, приятелката ми ме помоли да и дам време да си събере мислите и да реши какво правим завбъдеще.
    Аз/въпреки че за 2 години не сме се разделяли за повече от ден - два/ се съгласих с надеждата,че това е единственната алтернатива.
    Само и казах че ще я чакам до 30ти април/по ирония на съдбата точно тогава стават 2 години от както сме заедна/.
    До тук всичко е нормално цивилизовано разбиране така да се каже/колкото и да ми е тегаво гледам да се държа съсредоточавам се в работа и гледам да не мисля така вече около 2 седмици.
    За това колко я обичам няма смисъл да обяснявам , всеки е изпитвал подобно нещо когато всичко в теб иска само този човек и нищо друго няма смисъл.
    Проблема е че тя ми се обажда по телефона /примерно за да ми каже че е стигнала наработа или че се е прибрала да не се тревожа/
    и накрая на разговора винаги казва/тя първа/ "Много те обичам,слънчице"или някакво умалително от сорта.
    Каза ми че и липсвам.

Както се казва ситуацията за мен е тегава подготвям се за негативен край евентуално да ми е по-лесно...
    Но как в по добре да постъпя защото тя ме покани със семеиството и на Великден на вечеря и като цяло да избягвам контакта/много е трудно/ или когато ме търси да отговарям и от време навреме и аз да и звъня.
    Евентуално ако някой се трогне от историята ми с радост ще споделя и още неща /дано да ми олекне/ че сега тамън бях се окопитил и днес пак се депресирах
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    поговори с нея.кажи че неможеш да изтраеш до 30 и искаш да ти каже взела ли е решение досега.обясни и какво чустваш без значение дали тя го знае(всяка жена се разчуства).просто бъди искрен и и кажи че ако продължите сега неискаш никога повече да има такива раздели и да си помисли сериозно дали е наясно какви чуства има към теб.

Град
    Под зелените смокини
    ако го направя сега ще ме отреже 99%
    миналата седмица поговорихме /в скайпа/ аз дискретно се опитах да разбера как върви и тя ми каза :"Мислиш ли че и на мен не ми е тежко, тежко ми е но го правя заради нас, моля те да не говорим затова "

Днес имах малко свободно време /работя доста/ набутах се по задръстванията минах през един магазин взех и някаква плюшка и отидох до тях да и я дам /без да и казвам исках да я изненадам/ Преди това сутринта се бяхме чули по телефона и тя ми каза че и е лощо че и е дошло боли я корема и ще си лежи вкъщи и така. Отивам аз званя на вратата и тя ми отваря изненадана,аз също изненадан, тя облечена с прически гримове казвам и защо си облечена ще излизаш ли нали ти беше лошо? тя се притесни и смотоляса нещо "ами незнам още ако ми се обадят ..." казах и "ок" стана ми адски гадно така исках да я изненадам а изненадания се оказах аз .Гледах по бързо да си тръгна целуна ме гушна ме каза ми че ме обича и тръгнах докато се прибирах ми се обади "Мило аз излизам като се прибера ще ти се обадя да не се тревожиш" и аз с целия си акъл си го изкарах на колата и щях на 2-3 пъти да се пребия, както и да е вече се поиспокоих ,но незнам какво да правя още 13 дни
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.

Е то вие сте си на практика заедно бе. Какъв ти е проблема толкова. Това, че ти била казала?
    "Слънчице, обичам те'; "Липсваш ми."; "Ще дойдеш ли на вечеря с нашите?"...

тия неща как ти звучат? Като окончателен край ли?!

Я не се панирай толкова.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Под зелените смокини
    тогава обяснете ми като на момче което не разбира женските работи какво е това: "имам нужда извесно време да бъда сама заради нас за да съм наясно със себе си"

че й тежи и й е като 'бреме' да ти се обажда сякаш по задължение, да излизате сякаш, защото така трябва, да се държи мило само за да не те нарани, понеже така трябва. Всичко това отежнява и по някое време просто ти писва да се ограничаваш в това или онова или да правиш друго ей така насила, без да ти идва отвътре. Ей това борбата със себе си е много гадно нещо.
    Защото ако не ти се обади, или не се чуете 3 пъти през деня, тя ще се чувства виновна, ти ще я нападнеш къде била с кого била, какво правила и т.н, нейната съвест ще я загризе, че се отнесла така с теб... ииии така по-клоните към раздяла, отколкото ако си дадете 'малко почивка'.

В такива моменти нали знаеш... по-добре я пусни на свобода, ако връзката ви е истинска и тя е твоето моммиче, ще се върне при теб,а ко ли не... няма да ти казвам, защото не си от този втори тип.

Чакай само да й мине и не я притискай, защото ще изгориш.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Под зелените смокини
    незнам как но точно същото нещо си мислех и аз а и тя ми намеква като че ли но ме е страх от тази временна раздяла , ами ако и хареса да е без мен

Остави момичето на свобода ! Недей ти пръв да й пишеш или да й се обаждаш.Остави я малко да се помъчи и тя.
    А относно това , че може да й хареса без тебе , според мен това няма да стане . Щом ти е казала "Че те обича и че й липсваш ", значи не мисли да те зарязва.Просто има нужда о време .

Град
    Под зелените смокини
    но да бягам ли от контакта с нея или просто да не го търся аз но да отговарям ако тя ме търси ?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    споредм мен една връзка не трябва да е натоварваща и да искаш малко време за себе си да си дадете почивка и подобни... говори с нея и си изяснете по скоро какви проблеми имате и от какво е породено това нейно "искам за малко да се разделим" състояние.една връзка е когато двама човека са заедно,а не да си дават почивки все едно са отегчени един от друг.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    но да бягам ли от контакта с нея или просто да не го търся аз но да отговарям ако тя ме търси ?
    2-то според мен
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от Take_That
    2-то според мен
    и аз съм на това мнение

Град
    бълХаристан
    ох бе пич, аз ако съм на твое място бих я пробвал. бих и писал един смс "край" и си изключвам телефона за няколко дни, да видим какво ще направи. ако дойде на крака до вас да ти се моли, значи те обича, ако го приеме без много да мисли и не те потърси - то е ясно...
    ама за да направиш това трябва да ти стиска да рискуваш всичко. който не рискува не пие шампанско са казали хората.
    ама се съмнявам че ще послушаш съвета ми, като чета че и купуваш мечета и се опитваш да я изненадваш и да и се мазниш. те момичетата не обичат такова поведение, и аз съм страдал от това че бях прекалено добър когато трябваше да съм непукист и егоист. и затова изгорях, точно като теб и ходих по гъза на една и накрая го издухах...
    успех

И аз донякъде съм на мнението на kypo.Всмисъл щом иска да е сама,остави ги тея мечета и изненади и спри да я търсиш.Дистанцирай се и виж реакцията й.А и мисля ,че и преди доста време пак беше писал тема,за пак такава временна раздяла или нещо такова не си спомням много добре.И въпреки че не искам да съм черноглед,но тя ти казва ,че не й е добре и ще си стой у тях,а я сварваш гримирана и нагласена и не успява да ти даде много логично обяснение...дано не съм прав,но мисля че се досещаш накъде бия.Успех все пак и дано нещата да се наредят

Бе човека е написал,че не я търси той а тя него...
    И че се чуди защо така,щом уж имала нужда от време..
    Мене тва ми звучи парадоксално...Отговор не виждам,явно самата тя не знае какво иска..
    ПП:И аз бях нещо подобно с моя приятел за около месец,но сега слава богу сме заедно...не знаех искам ли го или не,нараних го ужасно много,но преодоляхме всички проблеми...И при мен тва осъзнаване дали искам да съм с него или не дойде доста по-бързо...

Град
    Е там...
    Ъ.

Град
    Под зелените смокини
    Ами ще ви държа в течение какво става, срока е до 30ти ,
    kypo , не мога с лека ръка да и напиша смс край и да се скрия, най-лесно е да тегла чертата и какво ще си помисли тя много ме обича няма що след 2 седмици се отказа от мен
    За това че може би прекалявам с нея понякога сте прави ,ама няма как притеснявам се ме е грижа ,взимам я с колата карам я от време навреме някое подаръче цветенце,нещо като реванш, защото в началото на връзката ни бях мизерник с 2 леа в джоба и не съм имал много възможности да я изненадвам и сега реванширам къде успешно къде не
    Онзи ден я попитах "Добре защо го правиш,ако не ме обичаш просто ми кажи и ще се справим поотделно някак си " а тя ми каза" Обичам те по силно от преди и всеки ден те обичам повече от предходния"
    Странна работа хора ,пари,коли,боклуци са нищо ако не си щастлив,това научих аз

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се

Човече - определено се готви за негативен край. Аз имах една подобна връзка - 2 години и половина. точно толкова изтрая, и приключи по описания от теб сценарий. Само дето не беше Великден а Нова Година.

И така. После ще окажем едно рамо

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Под зелените смокини
    днес ми се обади и ме покани утре след работа да я взема и да идем някъде на ресторант с техните

напълно объркан сум нещата клонят към двете крайности или раздяла или коренна промяна на всичко ,вече живях половин година в средното положение и си съсипах нервите вече приемам само отговори да и не никакви , може би, незнам , сигурно....

Град
    бълХаристан

Re: Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Човече - определено се готви за негативен край. Аз имах една подобна връзка - 2 години и половина. точно толкова изтрая, и приключи по описания от теб сценарий. Само дето не беше Великден а Нова Година.
    хехе мен пък така точно един ден преди рождения ми ден, мамицата и ама простих и деба, а толкова ми се искаше да я мразя

Град
    Под зелените смокини
    засега се придържам към "плана си"
    вчера не съм я търсил и получих един смс и 2 телефонни обаждания

може би има лъч надежда

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    засега се придържам към "плана си"
    вчера не съм я търсил и получих един смс и 2 телефонни обаждания

може би има лъч надежда
    Ае и аз такаси мислех. Сериозно акоси говоримима надежда но е изключително малко. И все пак ако ти помага и те крепи - надявай се. а горе виждам че си решил нещо много хубаво- да или не. Правилно!

Бтв каквото и да се случи - пиши ми ЛС. Мога да ти помогна.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Град
    Под зелените смокини
    историята продължава, вечра бях поканен на вечеря у тях беше със семеиството и /те ме познават познават и наще и ми се кефят /
    Тя се държа страшно мило с мен постоянно ме гледаше в очите и казваше че ме обичам целуваше ме радваше ми се държеше ме за ръка през цялото време,след това останахме само 2мата /другите си тръгнаха/ тя каза че и е лошо и си легна,бях супер щастлив премето летеше ,но стиснах зъби и след кратка вътрешна борба и казах" хайде мило и аз ще тръгвам че се чувствам уморен да си легна" всичко в мен я чакаше да каже думичката "Остани" ,но с чакането си останах ,понеже беше мокро и гадно времето тя ме помоли като се прибера да и се обадя да не се тревожи , обадих и се по телефона сигурно 5 пъти ми каза че ме обича,обожава и така за се държах добре казах и че и аз много я обичам ,но все пак се опитвах тона ми да издава извесна дистанция и мисля че се получаваше.

Ами това е засега незнам надобре ли е назле ли е ,времето ще покаже

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    че й тежи и й е като 'бреме' да ти се обажда сякаш по задължение, да излизате сякаш, защото така трябва, да се държи мило само за да не те нарани, понеже така трябва. Всичко това отежнява и по някое време просто ти писва да се ограничаваш в това или онова или да правиш друго ей така насила, без да ти идва отвътре. Ей това борбата със себе си е много гадно нещо.
    Защото ако не ти се обади, или не се чуете 3 пъти през деня, тя ще се чувства виновна, ти ще я нападнеш къде била с кого била, какво правила и т.н, нейната съвест ще я загризе, че се отнесла така с теб... ииии така по-клоните към раздяла, отколкото ако си дадете 'малко почивка'.

В такива моменти нали знаеш... по-добре я пусни на свобода, ако връзката ви е истинска и тя е твоето моммиче, ще се върне при теб,а ко ли не... няма да ти казвам, защото не си от този втори тип.

Чакай само да й мине и не я притискай, защото ще изгориш.
    Значи тук не мога да се съглася с колежката и ще се обърна към автора защо точно така мисля:

ти трябва да си активната страна във вашата връзка. Никога не бива да оставяш нещата на самотек, или 'дай да си дадем малко почивка'... какво означава това.. така рискуваш тя да 'свикне както с теб, така и без теб'... не ти казвам да и досаждаш или да ставаш маниакален, но трябва постоянно да и напомняш какви чувства имаш към нея, колко е важна тя за теб, как искаш да прекарваш времето си с нея и всичко най-най... че тя е твоето момиче.
    Помни, че жените сякаш имат по-слаби ангели от нас и с лека ръка биха се отказали от нещо красиво заради даден проблем - ние сме тези, които както казват приказките "трябва да минаваме през постоянно изпитания и борби" за да си печелим отново и отново нашите си момичета всеки ден.

Град
    Под зелените смокини
    Винаги съм се опитвал да правя именно това,къде успежно къде не
    Никога не съм жалил сили и средства за нея.
    Колкото и парадоксално да звучи преди има няма 2-3 месеца тя дори както си лежахме заговори за брак и ми попита дали бих искал
    а сега нещата са на 180 градуса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си