- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се
Знам за какво говориш, нерядко при жените всичко е на 180градуса за много кратък период от време.
Много ми се иска да вярвам, че всичко е временно и рано или късно се 'опомнят', защото в днешно време е много трудно да намериш човек, който наистина би дал всичко от себе си за човека до него и поставя неговите цели, амбиции и мечти над своите. А ти звучиш такъв за твоето момиче, за това ти стискам палци и просто не се отказвай, бори се за момичето си. Вярвам в щастливата развръзка за добрите хора и тези, които го заслужават наистина.
за съжаление в сериозните връзки винаги идва един момент ,когато единия от двамата не е достатъчно сигурен (за чувствата си ,за бъдещето и т.н.) ,изплашва се ,обърква се и обърква половинката си .... в твоя случай гаджето ти е несигурна ,но същевременно не се отделя ,за да обмисли ами ту така ту иначе...което те изнервя очевидно....едно мога да ти кажа....по-добре ти я съксай отколкото да те скъса тя ...усети момента на истината и действай (знам ,че е трудно,минал съм по тоя път ) ....успех и пиши как вървят нещата да помагаме
Благодаря на всички за съветите и за виртуалното съдействие,
днес се чухме беше радостна да ме чуе и като се прибрах в нас видяж че ми е написала на скайпа" Обичам те повече от всичко"
Кара ме да си мисля че може би наистина е имала нужда от това време и сега нещата се подобряват, не смея да я питам защото съм обещал да не я притискам , а времето на нарушените обещания от моя страна отдавна изтече...но това е друга тема![]()
Както се казва продължавам да карам на "габарити" в тунела ,пък да видим дали ще изляза от него
Още веднъж благодаря на всички за мненията и подкрепата
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
Според мен е раздвоена м/у теб и нещо др - проблем, страх...
Щом ти се обажда, значи не иска да бъдете раздели напълно, което е признак че не може да се откъсне от теб.
От друга страна може да го прави по навик(понякога дългите връзки водят до заучаване на действия, които започваме да правим по навик)
Аз съм малко песимистична към този род почивки, макар че понякога помагат(използва съм ги, но за уикенда например, т.е. два дена)
С риск доста хора да ме оплюят ся ще ти кажа нещо в което се убедих в последните 2 седмици.Никога ама никога не се раздавай до дупка за 1 момиче или го прави умерено защото иначе ти се качва на главата.С приятелката ми съм вече от 1 година и 8 месеца и преди седмица поради доста причини отидох и и заявих че искам да сложим край на връзката си а тя до преди време беше разправяла че не бих я оставил за нищо на света и такива неща.Но в момента в който го направих последва рев,следваше молене да се върна при нея и обещания че тя ще се промени.Върнах се и промяна имаше след 1-вия ден промяна има и сега.Мисълта ми е че когато се раздаваш за едно момиче то някак си мисли че няма вариянт в който да те изгуби.Това прави и твоята приятелка ти и даваш всичко а тя ти иска време, а във времето което ти е поискала ти изкарва нервите и се чудиш с теб ли е или не.Според мен най добре отиди и и кажи най нормално че ти е трудно да живееш по тоя начин че е минало достатачно време в което да реши какво иска и какво не.Покажи и че така както я обич1аш безкрайно така можеш да продължиш и сам.Според мен трябва да има ефект.
П.С. 1.Следя темата ти откакто я пусна и нз защо до сега не писах
2. Не ми дреме за запетайки и правописни грешки запазете си коментарите относно правописа ми!
Благодаря отново за мненията ,взимам всяко едно мнение предвид в изграждането на плана ми за следващи действия.
Но едно ме притеснява, тъй като 30ти наближава и се очертава тогава да се видим да излезем /правим 2 години/ дали аз да заговоря за това какво е решила тя или да изчакам тя да започне темата ,за да не изглежда че едва ли не съм броял секундите докато дойде 30ти и нямам търпение /което си е така де/.
п.п. това да и заявая че искам да се разделим, съм го правил /неволно/ преди около година и реакцията и беше същата като на твоята приятелка , разплака се започна да ме моли , почувствах се ужасно тогава и не мога да и го причиня пак, а и ако каже "добре" няма да си простя никога че не съм се борил допоследно за нея .
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
Честно казано,става ми тъжно за теб,като чета колко страдаш без нея и как искаш най-накрая да вземе проклетото решение.Аз съм такъв тип човек,че дори и да имам нужда от така наречената "почивка",никога няма да кажа на човека до себе си нещо подобно.Най-малкото защото ще искам да му спестя хилядите мисли които ще му се завъртят в главата (както е в твоя случай)
Но...разни хора,разни идеали и ние нямаме право да я съдим за решението и.Колкото и да ти е трудно,бъди хладен.Помагай с цялото си сърце,когато те помоли,но сам не я търси.Момичето е объркано,повярвай че и на нея не и леко,даже напротив.Въпреки че иска да е сама,винаги те търси,но дали за твое спокойствие или за нейно,не мога да кажа.Така де,според мен иска да знае че въпреки решението и да си "почине" иска да има контакт с теб,да знае че я чакаш.Съжалявам за малко разпилените мисли но нямам богат житейски опит,още по-малко литературен (за по добър изказ,де)
Спокойно,не остана много,мисля че всичко ще свърши със "заживели щастливо" :P
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Първоначално написано от dark0s
Ами виж братле и ти си прав като си мислиш така даже си много прав тъй като и на мене ми се въртеше това в главата.Както и да е ти си знаеш какво да правиш по тоя въпрос а и факта че си я чакал до сега обезмисля това което ти казах.А на другия ти въпрос относно това дали да я попиташ според мен е най добре като излезете да се държиш нормално и да почакаш тя да започне темата а ако не просто я попитай какво ще става с ВАС.И най важното изненадай я с нещо все пак правите 2 години.Айде успех дано да си останете заедно...ако има още нещо питай тука поне тва му е хубавото 1000 човека изкават мнение и ти просто подбираш най доброто![]()
Вчера ми се обади каза ми че и липсвам и ме помоли довечера да спя у тях.
каквото и да стане определено това че спрях аз да я търся и да се държа сякаш нищо не става помага
нещата се развиха доста странно , на 30ти излязахме говорихме си тя ми подари картичка в която пишеше че ще ме обича вечно ,че би искала да сподели живота си с моя,аз естествено се зарадвах,но за кратко, след това ми каза че е взела решение да е с мен и то е окончателно ,НО преди да пристъпим на по сериозен етап тя поиска да не се виждаме изобще извесно време/месец,два/ по неини думи. Едновременно се радвах че е решила да е с мен и от хубавите неща които пишеше в картичката и ми беше тежко как няма да се виждаме 2 месеца, стиснах зъби и и казах че никога не съм и отказвал нишо, няма да го направя и сега и ще стане както тя иска,но и намекнах че ходи по тънак лед и може скоро да се счупи. Тя се натъжи погледна ми и каза "Защо казваш това не ме ли обичаш" аз и отвърнах "Обичам те" и тя каза"Тогава ще ме разбереш че го правя заради нас за да може след това всичко да е идеално" След това се наканих да си ходя тя ме спря и ме помоли да спя при нея , на сутринта /днес/ като бях на работа и пратих смс"Искам да ми обещаеш че времето което ти давам няма да е повече от 2 месеца и да ми каже честно наистина ли след това всичко ще е наред,тя ми върна смс "няма да съжеляваш, всичко ще е наред , спомни си какво ти обещах вчера"
нещата са много объркани готов съм да чакам ,но ме е страх да не се очуждим с времето![]()
Абе и аз съм жена, ама твоята мацка не я разбирам. Имам 2-3 мисли в главата, но ще си ги спестя, защото са и доста налудничеви.
Първо това вашето не е било никаква почивка. Преди години исках такава почивка с приятеля си. Беше 1 седмица и трябваше да се видим 2 дни след Коледа. Причината беше силните чувства от моя страна и никвите от негова. Ние и малко време бяхме заедно до този момент(около 3-4 месеца). Почивката си беше наистина почивка:нито 1 смс, нито 1 обаждане, нито едно засичане по улиците на иначе малкия ни град. Все едно ни няма. Е, той не издържа и ми се обади на Коледа да ми честити, аз бях свободна, но му казах, че ще се видим на другия ден, както бях решила.
Каква е тая почивка със смс-и, обаждания, ходене на гости, спане у тях. Че аз така си "ходя" с гаджето(без спането де)......явно много си почиваме 1 от друг. Освен това това обичам те на всеки 2 секунди ми се струва твърде съмнително. Един вид държи да убеди теб, а може би и себе си, че е така. Съмнително ми е и още по-сериозно ме навява мисълта за много сериозен гаф от нейна страна. Един вид презастрахова се....
След като при все, че толкова те обича ти иска още време.....не е добре, повярвай ми. по думите ти аз и моята половинка направо не се траем в сравнение с вас(най-малкото си повтаряме "обичам те по 1-2 пъти седмично, а не по 1-2 пъти на час) и аз не мога да дишам без него. Ама не да го чуя или да му пиша смс. Не мога да живея и мисля нормално, когато не съм край него. Ако не се видим 1- дни вече полудявам. Вие по вашите думи би трябвало да сте заедно непрекъснато.
На колко години е момичето? Ако е до 18 си обяснявам поведението й като инфантилност и желание да те мотае. Ако е по-голяма си е жив страх от обвързване. Един вид нещата са станали много сериозни, уплашила се е...
И все пак си мисля, че причината е друга и то доста неприятна...
на 19 е скоро ще прави 20, сподели ми каква е по - сериозната причина според теб
дано да не си права ,ще държа темата в течение
Даркос здравей, изчетох цялата ти тема...толкова шибано ми стана за теб, че не е истина! Надявам се първо да се оправят нещата. И нека мина по темата, значи според мен това нещо хич не е нормално!
Аз съм момиче,вярно нямам много опит във връзките /1ва връзка месец втора връзка 7 месеца треа 1 месец и сегашната е година и седмица/ но това не е нормално. От мой опит, със сегашната ми връзка и аз имах такъв период /бяхме заедно вече почти 4 месеца/ исках да не се виждаме за малко-1 седмица, защото бях много объркана /бях хлътнала по едно друго момче/ както и да е той го прие добре и каза "няма проблеми,щом искаш,ще те изчакам и след седмица като се видим и двамата ще си кажем дали оттук нататък ще можем пак да сме заедно" аз след тези думи почислих малко....осъзнах как за едното мое тъпо залитане мога да изгубя човекът кого съм обичала и продължавам да обичам.След това се разревах и му казах че неискам да се разделяме...тогава и той се разрева и нямаше такова нещо... не сме се разделяли за повече от 2-3 дни маааксимум. А сега ни предстои дълга раздяла от 3-4 месеца...
Според мен както кремчето ти писа,може би става дума са нещо такова. Дано не сме прави,но сам виждаш аз съм жена...и горе-долу по същият начин съм постъпила... ама... аз съм със слаби ангели и бързо си дадох сметка.
Надявам се,искрено с енадявам да се оправят нещата между вас!!!
Дракос, друже, това обещание, което ти е дала надявам се се досещаш, че не е бетонирано...Никой не може да бъде сигурен какво ще е след тези месеци. Най-вероятно иска да експериментира колко време може да издържите разделени едва ли не, за да оцени това, което има (дано да е това).
Но главната ми идея беше да не се връзваш на това "Всичко ще е перфектно...", а и тази "болнавата" работа и изненадата от твоя страна също намирисва. Не казвам нищо конкретно, но като представител на изключително ревнивите хора, нямаше да я оставя на мирасмисъл, поне да разбера, най-малкото, къде и с кой излиза. Да не ти пълним главата с бръмбари сега, както казах никой не може да бъде сигурен какво ще стане
, така че ни дръж в течение и със здраве.
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
батка, не е на хубаво. нея просто я е страх. а два месеца са си много време. сигурно иска да се убеди, че ти си човека за нея. щом не е 100% сигурна, помисли сам за себе си - искаш ли да страдаш за напред, ако реши че не си ти човека?!?
само едно ще кажа, ако почнеш да мислиш с главата си в любовта, а не със сърцето си значи нещо ще се прецака. от личен опит ти казвам... аз така прецаках последната си връзка, но и тя имаше съмнения точно като твоята приятелка. прецаках я защото не я държах изкъсо - искаше време да помисли, дадох и го, но за това време тя е видяла че може и без мен... а се кълнеше как ме обожава. няма да повярваш сега колко сме се отчуждили, даже не си говорим и всичко за съжаление стана просто ей така, не съм сгрешил нищо, нито тя. просто започна да мисли с главата си, а не със сърцето!
затова, по-добре бъди готов за всичко. дръж се и успех
Благодаря на всички за интереса и коментарите
Днес и казах,че няма да я търся аз повече по телефона ако иска да говорим да ме търси тя,тя се съгласи.
Преди малко ми се обади каза ми че не може да заспи без да се чуем ,каза че много ме обича , че аз съм и всичко ,пожелахме си лека нощ и така.Заговори ме също къде искам да идем на море лятото аз и казах че нямам оферта още избройх няколко курорта които съм набелязал за това лято и я питах с приятели ли иска да идем или само 2мата и тя каза няма значение и да сме с други за мен си важен само ти .
замислям се може би аз мисля "стандартно" ако може така да се каже а тя пречупва ситуацията през някаква си нейна призма през която нещата не са такива каквито ги виждам аз.
Като че ли гузно звучи...или само на мен ми се струва така.Първоначално написано от dark0s
"И утре е ден" - казала еднодневката...
The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing.
http://bg.christianreformation.net/forums/ <---- dig in.
\/
И аз си мисля, че е гузна за нещо. А може би е малко объркана. Всичко може да е. Дано не съм права, но все повече се замислям за посочените варианти и най-вече за вмешателство в чувствата й. И при мен е имало подобно нещо преди време и знам как се навиваш, че обичаш половинката си, а всъщност ти е гузно и конфузно, когато сте заедно. И аз като мацката по-горе реших да не гоня дивото, а да държа питомното и направих за себе си най-правилния избор. Но терзанията си остават, а гузната съвест, че си се поддал на емоция, а си обещал любов и вярност на друг са УЖАСНИ!
Да си правя планове за лятото с човек, който 2 месеца не желае да се виждаме(без това да се налага по някаква обективна причина)...не, мерси. 2 месеца са малко, ако сте заедно, но разделени са ужасно много време. била съм разделена от любимия човек толкова време, знам какво е. Непоносимо е. Започват да ти влизат едни мисли в главата:дали няма за ме забрави, обича ли ме още, иска ли да сме заедно, ще бъде ли различен като се видим пак...Направо се вкарваш в един филм...ужас си е.
Спомням си преди време, че пак беше пускал подобна тема или се лъжа. Знам, че писах в твоя тема, но не помня насоката. Струва ми се, че положението беше идентично. Само 1 ще ти кажа, ако на везните поставиш това, което ти дава връзката, хубавите мигове, моментите, в които си казваш че това е пълното щастие, а от другата страна са терзанията, плача, страховете, и ако втората страна надделее-връзката не си струва и трябва да се прекрати.
Намерих темата и я прочетох. Въпреки редакцията ти се сетих какво си писал в общи линии. Тя не знае какво иска. Съжалявам, но е така. А след като не знае какво иска, твърде вероятно е да не иска теб. Може би има нужда да е сама, може би има нужда да се вижда и общува и с други хора, може би има нужда да не й дишаш във врата. Остави я. Напълно сериозна съм. Дай й свобода, но не фиктивна:няма да спя у вас, ще ми се обаждаш, ще ми пишеш смс, а просто не вдигай, не отвръщай на обажданията й, кажи й, че искаш за малко да си представите, че никога не сте се срещали. Изберете си ден и място, на което да се видите, ако още искате да сте заедно. Ако е там-твоя е. Ако ли не-значи съмнението и страха са се загнездили трайно и сценарият ще се повтаря. нека времето да не е много 3-4-5 дни, не повече. Просто си представяте, че някой от вас е в Родопите и няма покритие...Не е хубаво подобни тестове, защото са рисковани, но в случая това е единственото решение. Или поне единственият начин да помислите трезво за нещата. тя да прецени какво иска, а ти да прецениш има ли смисъл от всичко това. Млад си. Прочетох, че си на 21. Тепърва ще срещаш момичета, тепърва ще се влюбваш и разлюбваш. Ще разбереш, че в истински добрата връзка има скандали, проблеми, трудности, но те ви сближават, имате желание да ги преодолеете ръка за ръка, а не водят до временни раздели.
Съжалявам за романа. Имам много да пиша, защото наистина ти се ядосвам много. Знам какво ти е. И аз съм била в сходни ситуации и от двете страни, но за Бога така не се живее нормално!!!!
Първоначално написано от krem4et0
Продължавам да следя темата и съм на 100% съгласна с krem4et0
Към автора - мисля че не е било правилно да и казваш няма да те търся по телефона, ако искаш ти го направи, така един вид се чувства задължена да ти се обади (по мое мнение де). Както каза krem4et0 не и вдигай, не и пиши смс-и, защото когато и казваш няма да те търся, но отговаряш на обажданията, тя разбира, че все още имаш чувства към нея .... виж колко и пука за тебУспех
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
незнам какво да пиша/правя пише ми в скайпа сърди се когато не и отговарям звъни ми по - телефона
а за другата тема,да тази е продължение на онази,общо взето нещата от тогава куцат ноември месец миналата година на моменти се подобряваха ,влошаваха но това е нормално ,но определено се беше променило нещо и все още незнам какво точно е то
Чувствата не се казват, а показват. По нищо не личи, че тя наистина те обича. Сори, пич, но ако те обичаше нямаше да се държи така. Ти даде ли й първо обяснение, че не желаеш да вдигаш и да се чувате 2-3 дни? И какъв е тоя Скайп за Бога? Ама вие, деца знаете ли какво значи почивка?
Ако си решил на това, за което писах, просто й го обясни, определи й среща на Гергьовден(ама не на маса) и изчакай до тогава. Нека все пак е наясно какво точно става.
Желая ти успех, въпреки че половин година в тоя сценарий не е на добре.