- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Временна раздяла:виждаме се рядко или изобщо не се
Щом не знаеш какво чакаш? Попитай, най-накрая поговорете като големи и разумни хора и се изяснете, кажи и всичко, което ти тежи, изложи твоята гледна точка по въпроса и как виждаш ти нещата в цялата тази ситуация - какви са тия почивки за бога?! Я вземете се разберете и каквото стане ....Първоначално написано от dark0s
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Момичето винаги ще иска време...това е нормално,защото незнае какво иска! Аз до колкото разбрах май ми е горе-долу наборка 19-20години. Еми... тя ще си продължава така докато на теб не ти писне или тя най-накрая не се реши да каже какво иска, дали да скъсате окончателно или да сте заедно. Странно е държанието й, и аз вече клоня че тя явно е направила някакъв гаф от който сега се срамува и се опитва да г опреодолее.
Май наистина ще е най-хубаво да си дадете изцяло почивка, никакви търсения,никакви скайпове,никакви смс-и!! Просто все едно никога не сте се познавали! И както каза кремчето вижте се някъде...като неойде значи просто не е Твоето Момиче, ако дойде значи е Тя!
Късмет и ще следя темата!
Абее чудя се може ли да има такива неориентирани хора .....Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
Странностите продължават....![]()
Вчера вечерта ми се обади към 20 часа "Мило искам да те видя ще дойдеш ли да ме вземеш от работа и после да си спинкаш при мен , искам да си с мен тази вечер и утре ситринта да се гушкаме аз съм свободна"Аз естествено , наивно щастлив казах ок няма проблем.
Така около 22 и нещо минавам през работата и взимам я и от там тя ме почва със спатиите .... мило много съм уморена искам да се изкъпя и да си лягам, няма да мога да ти обърна внимание ,аз веднага усещам накъде бие и побеснях/по принцип съм търпелив човек ,но тука вече просто не издържах/,но не свършва до тук,"мило с една колежка от университета се разбрахме утре сутринта да ходиме да питаме за някви изпити "![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Смених от там и тона си всичко викам "Как така се разбираш с някой лед като си се разбрала с мен преди това ,какво по дяволите правиш защо сама ме покани и сега правиш това кеф ли ти прави да ме тормозиш аз кво сам некво безплатно такси ли ?" и тя " се притесни"Ама мило не аз ... от преди се бях разбрала с нея просто забравих.....аз...щях да си взема такси не е проблем просто исках да те видя..."
с добро просто не става колкото и да ми идва отвътре и да ми се иска да съм добър и да я разбирам завсичко тя започна да ми играе хорце наглавата ,ще се обръща листото май колкото и да ми е неприятно ,никой никога не се е държал така с мен ,заслужавам поне добро отношение след всичко което съм направил и правя.
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s
ех колко сте лесни да ви въртят на малкото си пръстче
Абсолютно!Първоначално написано от Darkkiss
А ти защо пускаш тема и искаш съвети, а не ги слушаш? Ние тук ти говорим за генерална преоценка на поведението и чувствата ти, а ти при първото свиркане от нейна страна се отзоваваш. Абе момче, малко достойнство и твърда позиция нямаш ли? Тази те разиграва както й се харесва. От какъв зор ти беше да се съгласиш? Нали 2 месеца нямаше да се виждате? не мога да ви разбера хора. На моменти трябва да превъзмогнеш чувствата си и да отстояваш позиция. Знам, че е трудно, ама то само в мотаене, увъртания, лъжи и двусмислици не се живее.
Прави сте , днес заминавам да си почина малко от всичко
Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
На това момиче явно му прави кефа да си те върти - качила ти се е на главата, аааа я затегни положението!
Хм мацката все му определя срок без да е взела решение.И окончателно няма и да вземе решение защото и е изгодно ти да си до нея и да тичаш всеки път когато има нужда от теб.Според мен всички тези срокове които ти определя са защото е чакала евентуално някое друго момче да види как ще се развият нешата или евентуално още го чака.И тъй като от някакви мои наблюдения съм останал с впечатление,че момичетата са на принципипа колкото повече толкова по-добре това е напълнио вероятно.Дано да не съм прав,но каквото и да е не си струва да си късаш нервите.Първоначално написано от FreeSpirit
ейй не говори така, не всички момичета са такиваПървоначално написано от malone
Айде да не превръщаме темата в спамСъгласна съм с мнението на malone
П.П - пък и авторе ти сам каза, че вече сериозно се замисляш дали да не обърнеш другата страна на монетата - мисля, че е крайно време да го направиш![]()
абе тегли и една майна и да хваща пътя.
честно ти казвам, беше ми много трудно преди 3-4 месеца да и кажа на бившата ми "майната ти, повече не ме търси. когато съм готов ще ти се обадя за да сме само познати, ако вс още искаш" от тогава не съм я чувал, не съм я виждал, не съм питал за нея приятелите ми (те я познават също и чат-пат я виждат). много ми беше гадно 2 месеца, след това ми стана що годе добре, сега вече ми е все тая почти. ако поиска да се върне при мен много ще се замисля искам ли! а между другото в последно време цели две момичета проявяват интерес към мен, даже едната ми харесва малко, а с другата даже пих кафе ама не става за мен. тъй че прецени си, има още милиарди момичета, може тази с която "си" да не е твоето момиче? а пък може и след месеци без да се виждате и чувате да се съберете отново ако любовта ви е наистина толкова силна
айде успех !
Трябваше да обясня`че е частен случай.Иначе както казах и преди дано нещата се оправят.ейй не говори така, не всички момичета са такива![]()
Позволявам и да "ми се качва на главата" защото знам че нещо става ,тя попринцип не е такава просто има нещо искам да и дам възможност тя да оправи нещата за да видя че найстина го иска
Щях да попитам същотоПървоначално написано от krem4et0
![]()
понякога имам подозрения, понякога се изпаряват![]()
тази седмица стана нещо което ме зарадва след като ме помили за месец , два време да е сама тази седмица ми каза че има изненада за мен и намекна че от другата седмица нещата ще се променят в положителна насока и така чакам другата седмица за да видя какво ми е приготвила съдбата и приятелката ми
п.п. уморих се от всички съмнения и предположения просто искам една нормална връзка и ще се боря докато мога за нея
Понякога се питам как не си се уморил от цялата тази връзка и цялата тази борба да я запазишПървоначално написано от dark0s
![]()
Тези дни ,тя ми даде картичка в която пише,че иска да сподели живота си с мен и че много ме обича.Трябваше вече всичко да е наред ,но усещам някаква дистанция,която не е имало никога преди ,тя доста се притеснява пита ме постоянно дали още я обичам дали ще съм с нея,от което съдя че може би от мен идва тази дистанция.
може би твърде много ми дойде и на мен .....знам ли искам нещата просто да са както преди
Не ти ли се иска да разбереш какво се е случило, че толкова мотае?
Аз щях да разбера първо това за да преценя как да действам и какво да правя, а предполагам и на нея ще и олекне.
След толкова чакане, борене и надежди... идва ред на умората, дистанцията и апатията... (:
Ако не искаш да стигнеш дотам... се взимай в ръце на време. (:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не можах да прочета всичките коментари, може и преди мен някой да е бил на същото мнение и ако се повтарям, извини ме. Значи според мен ако наистина искате да си вземете малко почивка от връзката ви, не трябва да се виждате или да се чувате, ако се чувате поне да не си казвате нещо от сорта на "обичам те" или "липсваш ми", щото иначе няма смисъл от цялата почивка, колкото и да ви се иска да си го кажете, ако си говорите такива мили неща, за какво всъщност сте разделени? Само да се мъчите. Според мен всичко е наред между вас, просто за 2 години не сте се разделяли и сега имате нужда от време за себе си, поотделно. За да осмислите чувствата си, да видите колко ще си липсвате и дали всичко между вас е както трябва. Да промените грешките, ако има такива. Сигурна съм, че като се съберете ще ви е страшно хубаво и ще оцените тези дни, в които сте били разделени. Ще видиш колко по-сладко ще бъде когато я прегърнеш и целунеш като се видите. Дано да съм права и всичко между вас да е наред. И аз с моята 2-годишна връзка имахме нужда всеки да остане сам с себе си за 2-3-4 дни и да ти кажа имаше успех и то много добър. Айде успех и после да кажеш какво е станало![]()
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
Не идва от теб,а тя сама си я поставя тази дистанция,защото се е съмнявала в нещо или в някой,а и може би в известна степен изпитва вина,че те мотае.Всичко това ме навежда на мисълта,че вероятно е имало друг опитай се деликатно да засегнеш темата и ще видиш по реякцията и какво ще стане.Първоначално написано от dark0s
Първоначално написано от malone
Съгласна съм с malone![]()