.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 121
    Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Изчетох всичко до тук и според мен ти си нещо като резервен вариант т.е. ходи с теб докато не си намри нещо по-така. Дано да не съм прав защото виждам че я обичаш.

Град
    Под зелените смокини
    ще пробвам деликатно да засегна темата , но съм 100% сигурен че ако евентуално е имало нещо няма да ми каже защото знае че тогава ще я оставя ,колкото и да я обичам и да държа на нея
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.
    http://www.teenproblem.net/teenid/dark0s

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от dark0s
    ще пробвам деликатно да засегна темата , но съм 100% сигурен че ако евентуално е имало нещо няма да ми каже защото знае че тогава ще я оставя ,колкото и да я обичам и да държа на нея
    Не мисля, че трябва да се сърди, тя сама ще си е виновна за всичко. За тва положение хората са казали - каквото си надробиш това ще сърбаш
    П.П - Според мен висчко това с картичката и т.н е просто начин да си изкупи вината, заради нещо, което е направила, но все още го крие от теб
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Да. Това малко прилича на подаряване на букет от рози изведнъж, без повод...след доста месеци/год ходене (: Значи има нещо гнило в Дания. ^^ (:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Под зелените смокини
    Посяхте семената на съмнението

Просто чувствам разочерование че момичето което обичам и давам всичко за нея , може да рискува връзката ни и всичко заради.....всъщтност аз даже незнам заради какво .....

след като в началото не мислех за друго освен как да си я върна , дойде времето на равносметките , незнам доста объркан съм,но знам че я обичам и искам да съм с нея
    Нищо не внушава такова презрение към успеха, както мисълта за това, с какви средства е постигнат.

Посяхте семената на съмнението

Просто чувствам разочерование че момичето което обичам и давам всичко за нея , може да рискува връзката ни и всичко заради.....всъщтност аз даже незнам заради какво .....

след като в началото не мислех за друго освен как да си я върна , дойде времето на равносметките , незнам доста объркан съм,но знам че я обичам и искам да съм с нея
    Ами напълно нормално е да имат всички съмнения,при това й поведение.А щом не очакваш да си признае,ако наистина е имало нещо,не можеш ли да проведеш сам разследване? Всмисъл ако й знаеш пароли за някъде да видиш какво си пише,с кого, и т н.Знам че звучи подло,но според мен тя не ти оставя друг избор.Мисля че в нета има програмки дето разбиват скайп пароли,потърси и действай.

Аз се извинявам за предишния ми отговор. Не бях прочела всичко, но сега изчетах всичките мнения и твои отговори. Навеждам се към мисълта, че момичето е доста объркано. Ама според вас хора ако беше гузна за нещо мислите ли че щеше да поиска почивка или просто:
    1. Да ти каже всичко и да види дали ще й простиш или просто за да не й тежи на съвестта
    2. Да се държи толкова мило с теб, че да не те наведе към разни подозрения, мисли, да се съмняваш във верността й. Изобщо да не разбереш, че има нещо, което се е случило, изневяра или каквото и да е. Ако беше бременност или болест - защо да не ти каже. Тва са 2 години откакто сте заедно. Мисля, че сте зрели хора и такива неща няма как да се скрият. Няма и причина за това.

Замислих се много. Кофти ми е за теб, знам как се измъчваш. Но от друга страна не разбирам и нея. Уж те обича. Дава ти разни поводи, за да си щастлив, с разни обаждания, смс-и, картички и т.н.т..Дава ти известна надежда и моментно щастие и после....
    Абе да не би да те изпитва по някакъв начин? Да види колко държиш на нея и евентуално дали би издържал всичко това, дали си готов да бъдеш с нея цитирам "В добро и в лошо, в богатство и бедност" ?
    Може би иска да направите тази крачка и сега изпитва чувствата ти.

Ама човеко, покани я на кафе или отидете някаде само 2мата. И вече си поговорете сериозно по този въпрос. Доколкото разбрах имате уговорка за определен период, който е изтекъл. Покани я, излезте и се разберете вече, питай я кво я мъчи и вече да ти каже всичко, което мисли, което чувства и да се разберете мамка му. Аз не бих издържала толкова време като теб. Дано да осъзнае какви глупости върши и да се върне при теб, докато не ти писне и на тебе и да зарежеш всичко. Дано и твоите чувства не изстинат от цялата тази работа. Желая ти успех, дано всичко да се оправи, че така не се живее.
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    ами със приятеля си и аз в момента не се разбирам мн,понякога и аз съм си мислила за "временна раздяла",но мн го обичам.Незнам за другите момичета,но аз лично целях с това от дистанцията която ще се получи,приятелят ми да ме обикне повече като почна да му липсвам повечко хаха... а причината да го каже твоята приятелка не я знам бъди оптимист

Изчетох цялата тема. Първо моите впечатления:

1. В деня, в който е казала че я боли корема и ти си отишъл, а тя излизала - съмнения за изневяра, може би като цяло иска разнообразие, други момчета
    2. Трябва да отстояваш позицията си - когато ти е казала 2 месеца почивка, а на следващия ден те вика, ти скачаш
    3. Играе си с теб, съдя по това как постъпва с теб
    4. Трябва да си смениш номера, да заминеш на почивка за 7 дни примерно, да видиш как ще полудее без да те чуе
    5. Започни да търсиш други - колкото и трудно да е, колкото и да я обичаш - трябва да се опиташ да се държиш
    6. Това вашето не е почивка - не се чувайте, не й казвай че я обичаш, омръзва

И още мноого, мноого работи. Но като човек, гледащ отстрани ситуацията мисля че всичко се е превърнало във игра. Използва те, а ти, повлиян от любовта си към нея - се оставяш. Променила се е, дори да не го забелязваш. Сигурен съм че без нея ще ти е по-добре, просто те съжелявам колко нерви хвърляш по нея. Ти си мъж, по дяволите, бъди такъв. Не се оставяй, свикни без нея. И без това рано или късно ще се разделите, така го чувствам аз. Успех и ни дръж в течение на нещата.

Град
    Под зелените смокини
    ето го и краят на историята, разделихме се

благодаря на всички за помоща и съветите и никога не правете като мен

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Много много шибано братле твоята тема я четях и следях с най голям интерес.Прочетох и знам какво си правил и изтърпял за нея но и аз също мислех че ще те зареже.Но сега помни ми думите имам наистина много голям опит с жените тя ще иска да се върне при теб но моя съвет е да я резнеш яко тогава.В отмъщението няма смисъл така казват всички но такива като бившата ти това заслужават ти си скъса гъза буквално за нея и кви неща си изтърпял и накрая кво...бахти ташака напрао се ядосах човек както нито те знам нито нищо.Сигурно ти е адски шибано сега но ще се изправиш поне може да си горд със себе си че се бори за нея и даде всичко което можа дори да не си е струвало евала братле.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Град
    Под зелените смокини
    живота продължава със или без нея

Град
    живота продължава със или без нея
    =D> \/
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Повече от фен Аватара на zay4e
    Град
    Ямбол (v momenta sym v 4ujbina)
    Цитирай Първоначално написано от Faces
    Много много шибано братле твоята тема я четях и следях с най голям интерес.Прочетох и знам какво си правил и изтърпял за нея но и аз също мислех че ще те зареже.Но сега помни ми думите имам наистина много голям опит с жените тя ще иска да се върне при теб но моя съвет е да я резнеш яко тогава.В отмъщението няма смисъл така казват всички но такива като бившата ти това заслужават ти си скъса гъза буквално за нея и кви неща си изтърпял и накрая кво...бахти ташака напрао се ядосах човек както нито те знам нито нищо.Сигурно ти е адски шибано сега но ще се изправиш поне може да си горд със себе си че се бори за нея и даде всичко което можа дори да не си е струвало евала братле.
    правилно го каза

Евала!

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    и аз следях темата ти с огромен интерес.прочетох я цялата,няколко пъти даже.само ще ти кажа,че си направил правилния избор.възхищавам ти се!само съжалявам,че за неподходящия човек си хвърлил толкова много усилия и нерви и...повече няма да говоря.не е и нужно.успех за напред и знай,че си направил правилния избор и живота не спира без нея.наистина Евала на хора като теб!
    МОМИЧЕ СЪМ!!!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    иии? ...какво стана на края ? призна ли си нещо?

Да, още ми е интересно каква е причината.

Прочетох цялата тема... та да се надяваме, че си осъзнал какви са жените... те са страшни манипулатори... и за в бъдеще бъди по-предпазлив.
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Голям фен Аватара на Aicken
    Цитирай Първоначално написано от LizZz
    Да, още ми е интересно каква е причината.
    още на 2 страница както ги описваше ми стана ясно че е заради изневяра или интерес към друг, жалко че си толкова наивен и добър човек и те ебават така...

иначе темата е много хубава и поучителна с кеф прочетох всичките мнения..
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Град
    Под зелените смокини
    незнам хора незнам точната причина просто се разплака и ми каза че нещата не са както преди,че не иска да ме гледа как се измъчвам заради нея и затова го прави, после ми каза да имам вяра че всичко ще се оправи и че ако аз я обичам истински ,тя ме ме обича и когато дойде времето всичко ще се нареди.

Колкото и да ми се искаше да вярвам в това ,здравият разум ми казваше че за нея това е просто по - лесен начин да не се обвинява сама за случилото се, въпреки че част от мен силно вярваше в тези думи.

след това по скайпа ми написа "имай вяра всичко ще бъде наред чувствам го ,обичам те както никой не може да те обича ,а знам че и ти ме обичаш и всичко ще се оправи някой ден и вече няма да има аз и ти а ще има само ние"
    грубо перефразирано е това

Днес отидох на работа,умишлено сам си създавах работа само и само да върша нещо за да не мисля ,тя ми се обади следобеда каза ми че е наблизко и ще мине през офиса за да ме види,съгласих се /вероятно ще бъда опрекван тук,но просто е по - силно от мен/. Видяхме се гушна ме целуна ме няколко пъти , непрекъснато повтаряше колко ме обича ,каза да не я пускам от сгушването ,обаче аз трябваше да нося едни документи и така казах и че в момента имам работа ,през цялото време повтаряше колко ме обича.

п.п. вчера за пръв път ми каза , ей така без причина " ти имаш най-хубавите очи на света и днес в тях видях колко ме обичаш и колко знача за теб и именно това че не мога да ти отвърна в момента със същото ме кара да страдам много ,искам да ти дам това което заслужаваш не искам да гледам как страдаш за мен"

п.п.2 радвам се че темата създава интерес

Приятел, пак се повтарям, но от моите наблюдения виждам 2 жени в приятелката ти - тази, която е объркана и наистина те обича и иска всичко да е наред; и тази, която виновно се върти около теб с цел да те омагьoса и да продължи да се възползва от теб и от услугите ти. (звучи грозно, но изглежда така) Искренно се надявам да бъдеш твърд до последно и да сложиш някакъв край на този кръговрат. Мисля, че трябва да се разделите наистина без да се виждате за известен период от време (да кажем месец-два). Абсолютно нулев контакт - никакви виждания, телефонни разговори и др. Според мен точно това ти е нужно на теб. Опитай се - говори с нея. Гледам те, мъчиш се... аз не бих издържал. Евала!

Град
    Братле евала за любовта ти към нея но мисля че те прави малко сляп и наивен.Разделени сте но тя все пак си се врътка около теб и си те държи като резерва накрая ще си намери някой друг и това ще е а ти нищо няма да можеш да и кажеш защото сте разделени.За нея си направил супер много наистина е явно не го е оценила и продължава да си врътка байряка приеми че всичко е свършило и я остави колкото и много да я обичаш и да те боли дори и от самата мисъл да го направиш.Останеш ли с нея ще страдаш още много а кой знае накрая колко много ще те нарани.

Град
    бълХаристан
    много станахме тука като тебе... колегата над мен faces, ти, аз дето страдаме по бившите си
    не е смешно, ама живота продължава. гадно е ама преди изгрева е най-тъмно. аз така се утешавам, след всичко трябва, няма начин просто да не ме чака нещо хубаво! може да е друга, може да е разкаяла се бившата (ама тогава още проблеми), ака че предпочитам нова любов някой ден да ме сполети...

знам какво ти е, всичко ще ти напомня за нея първите месеци, на мен вече половин година и отгоре ми напомня всичко - моите дрехи които носеше, леглото, стола пред компютъра колата ми (която за малко да продам само защото празната седалка до мен всеки божи ден ми напомняше че нещо адски много липсва, но просто нещо ме спря - имах такива спомени с тая кола че ми стана мъчно да я разкарам току-така) места, хора... абе много е гадно. даже днес случайно и видях колата в студентски град спряла и пак нещо в мен прескочи след толкова много време, но не е както преди. надявам се че отминава. и на теб ще ти отмине!
    но колегата по-горе те е посъветвал и според мен правилно - просто дай вид че не ти пука за нея, не я искаш повече (дори вътрешно да умираш за нея, за една усмивка от нея, една целувка...), не и дигай, не и звъни, блокирай я в скайп - тотален игнор. може след няколко месеца да се осъзнае като събере мислите в главата си и да се върне. обаче не дръж на това, много е гадно, направо е убийствено чакането. аз чаках месец, два, три... и се отказах. ако се обади дори и след година ще си помился наистина дали все още я обичам както преди. както са казали хората времето ще покаже, ако е писано да сте заедно - ще сте! дори и след време...
    та и аз така като тебе се скъсвам да бачкам за да не мисля за нея, има ефект! даже забелязвам че има и други хубави момичета, но съм много далеч още от фазата в която бих погледнал друга за съжаление...
    успех, пич!

Град
    Слушай kypo правилно ти казва колегата просто братле играеш ли и по свирката...ще играеш мнооого време и резултата няма да е положителен за теб просто ще се съсипеш не оценява любовта ти пич то се е видяло.Ето бившата ми прай намеци да се върне и що само щото запазих гордост и си вдигнах главата макар че вътрешно да ми беше съвсем друго но няма нужда тя да знае това.Знаеш ли даже мисля да не и простя не знам моята работа е друга но дори и да и простя ще я изпотя яката.С едни голи обещания дето май ти ги е казвала и преди не става човек вярно любовта е сляпа но не е нужно и ти да си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си