не знам, обаче всички жени като че ли имат само един и същи репертоар! това с очите и аз съм го чувал, как е виждала и други очи, но като моите никога не е виждала, които никога нямало да забрави.. да бе ама ги забрави май а за край винаги ползват "винаги ще те обичам", а повода за скъсване е "нещо се пречупи, не е както преди, няма ги пеперудите в стомаха както преди, искам да остана малко сама, искам да мисля и бла бла щуротии"
колко ме дразни това лицемерие, никога никоя не ми е казала като разбран човек "така и така, не ми харесва това в теб" или едно просто " не си моя човек, съжалявам. по добре да не се виждаме повече!". винаги увъртат, лъжат, мажат и оставят хората да се чудят?!? и номера "много те харесвам като човек, много бих искала да си останем поне приятели, защото държа на теб" - е как че сме приятели бе мамка му, до вчера ми е ла*ала пи*ката буквално, а утре ще сме на "здравей, как си приятелю". сори ама приятелите и приятелките ми не ми лапат пи*ката (сори ак ое грубо, но това е истината )