ако го направя сега ще ме отреже 99%
миналата седмица поговорихме /в скайпа/ аз дискретно се опитах да разбера как върви и тя ми каза :"Мислиш ли че и на мен не ми е тежко, тежко ми е но го правя заради нас, моля те да не говорим затова "

Днес имах малко свободно време /работя доста/ набутах се по задръстванията минах през един магазин взех и някаква плюшка и отидох до тях да и я дам /без да и казвам исках да я изненадам/ Преди това сутринта се бяхме чули по телефона и тя ми каза че и е лощо че и е дошло боли я корема и ще си лежи вкъщи и така. Отивам аз званя на вратата и тя ми отваря изненадана,аз също изненадан, тя облечена с прически гримове казвам и защо си облечена ще излизаш ли нали ти беше лошо? тя се притесни и смотоляса нещо "ами незнам още ако ми се обадят ..." казах и "ок" стана ми адски гадно така исках да я изненадам а изненадания се оказах аз .Гледах по бързо да си тръгна целуна ме гушна ме каза ми че ме обича и тръгнах докато се прибирах ми се обади "Мило аз излизам като се прибера ще ти се обадя да не се тревожиш" и аз с целия си акъл си го изкарах на колата и щях на 2-3 пъти да се пребия, както и да е вече се поиспокоих ,но незнам какво да правя още 13 дни