С риск доста хора да ме оплюят ся ще ти кажа нещо в което се убедих в последните 2 седмици.Никога ама никога не се раздавай до дупка за 1 момиче или го прави умерено защото иначе ти се качва на главата.С приятелката ми съм вече от 1 година и 8 месеца и преди седмица поради доста причини отидох и и заявих че искам да сложим край на връзката си а тя до преди време беше разправяла че не бих я оставил за нищо на света и такива неща.Но в момента в който го направих последва рев,следваше молене да се върна при нея и обещания че тя ще се промени.Върнах се и промяна имаше след 1-вия ден промяна има и сега.Мисълта ми е че когато се раздаваш за едно момиче то някак си мисли че няма вариянт в който да те изгуби.Това прави и твоята приятелка ти и даваш всичко а тя ти иска време, а във времето което ти е поискала ти изкарва нервите и се чудиш с теб ли е или не.Според мен най добре отиди и и кажи най нормално че ти е трудно да живееш по тоя начин че е минало достатачно време в което да реши какво иска и какво не.Покажи и че така както я обич1аш безкрайно така можеш да продължиш и сам.Според мен трябва да има ефект.
П.С. 1.Следя темата ти откакто я пусна и нз защо до сега не писах
2. Не ми дреме за запетайки и правописни грешки запазете си коментарите относно правописа ми!