нещата се развиха доста странно , на 30ти излязахме говорихме си тя ми подари картичка в която пишеше че ще ме обича вечно ,че би искала да сподели живота си с моя,аз естествено се зарадвах,но за кратко, след това ми каза че е взела решение да е с мен и то е окончателно ,НО преди да пристъпим на по сериозен етап тя поиска да не се виждаме изобще извесно време/месец,два/ по неини думи. Едновременно се радвах че е решила да е с мен и от хубавите неща които пишеше в картичката и ми беше тежко как няма да се виждаме 2 месеца, стиснах зъби и и казах че никога не съм и отказвал нишо, няма да го направя и сега и ще стане както тя иска,но и намекнах че ходи по тънак лед и може скоро да се счупи. Тя се натъжи погледна ми и каза "Защо казваш това не ме ли обичаш" аз и отвърнах "Обичам те" и тя каза"Тогава ще ме разбереш че го правя заради нас за да може след това всичко да е идеално" След това се наканих да си ходя тя ме спря и ме помоли да спя при нея , на сутринта /днес/ като бях на работа и пратих смс"Искам да ми обещаеш че времето което ти давам няма да е повече от 2 месеца и да ми каже честно наистина ли след това всичко ще е наред,тя ми върна смс "няма да съжеляваш, всичко ще е наред , спомни си какво ти обещах вчера"
нещата са много объркани готов съм да чакам ,но ме е страх да не се очуждим с времето