Абе и аз съм жена, ама твоята мацка не я разбирам. Имам 2-3 мисли в главата, но ще си ги спестя, защото са и доста налудничеви.
Първо това вашето не е било никаква почивка. Преди години исках такава почивка с приятеля си. Беше 1 седмица и трябваше да се видим 2 дни след Коледа. Причината беше силните чувства от моя страна и никвите от негова. Ние и малко време бяхме заедно до този момент(около 3-4 месеца). Почивката си беше наистина почивка:нито 1 смс, нито 1 обаждане, нито едно засичане по улиците на иначе малкия ни град. Все едно ни няма. Е, той не издържа и ми се обади на Коледа да ми честити, аз бях свободна, но му казах, че ще се видим на другия ден, както бях решила.
Каква е тая почивка със смс-и, обаждания, ходене на гости, спане у тях. Че аз така си "ходя" с гаджето(без спането де)......явно много си почиваме 1 от друг. Освен това това обичам те на всеки 2 секунди ми се струва твърде съмнително. Един вид държи да убеди теб, а може би и себе си, че е така. Съмнително ми е и още по-сериозно ме навява мисълта за много сериозен гаф от нейна страна. Един вид презастрахова се....
След като при все, че толкова те обича ти иска още време.....не е добре, повярвай ми. по думите ти аз и моята половинка направо не се траем в сравнение с вас(най-малкото си повтаряме "обичам те по 1-2 пъти седмично, а не по 1-2 пъти на час) и аз не мога да дишам без него. Ама не да го чуя или да му пиша смс. Не мога да живея и мисля нормално, когато не съм край него. Ако не се видим 1- дни вече полудявам. Вие по вашите думи би трябвало да сте заедно непрекъснато.

На колко години е момичето? Ако е до 18 си обяснявам поведението й като инфантилност и желание да те мотае. Ако е по-голяма си е жив страх от обвързване. Един вид нещата са станали много сериозни, уплашила се е...
И все пак си мисля, че причината е друга и то доста неприятна...