Странностите продължават....
Вчера вечерта ми се обади към 20 часа "Мило искам да те видя ще дойдеш ли да ме вземеш от работа и после да си спинкаш при мен , искам да си с мен тази вечер и утре ситринта да се гушкаме аз съм свободна"Аз естествено , наивно щастлив казах ок няма проблем.
Така около 22 и нещо минавам през работата и взимам я и от там тя ме почва със спатиите .... мило много съм уморена искам да се изкъпя и да си лягам, няма да мога да ти обърна внимание ,аз веднага усещам накъде бие и побеснях/по принцип съм търпелив човек ,но тука вече просто не издържах/,но не свършва до тук,"мило с една колежка от университета се разбрахме утре сутринта да ходиме да питаме за някви изпити "

Смених от там и тона си всичко викам "Как така се разбираш с някой лед като си се разбрала с мен преди това ,какво по дяволите правиш защо сама ме покани и сега правиш това кеф ли ти прави да ме тормозиш аз кво сам некво безплатно такси ли ?" и тя " се притесни"Ама мило не аз ... от преди се бях разбрала с нея просто забравих.....аз...щях да си взема такси не е проблем просто исках да те видя..."

с добро просто не става колкото и да ми идва отвътре и да ми се иска да съм добър и да я разбирам завсичко тя започна да ми играе хорце наглавата ,ще се обръща листото май колкото и да ми е неприятно ,никой никога не се е държал така с мен ,заслужавам поне добро отношение след всичко което съм направил и правя.