незнам хора незнам точната причина просто се разплака и ми каза че нещата не са както преди,че не иска да ме гледа как се измъчвам заради нея и затова го прави, после ми каза да имам вяра че всичко ще се оправи и че ако аз я обичам истински ,тя ме ме обича и когато дойде времето всичко ще се нареди.

Колкото и да ми се искаше да вярвам в това ,здравият разум ми казваше че за нея това е просто по - лесен начин да не се обвинява сама за случилото се, въпреки че част от мен силно вярваше в тези думи.

след това по скайпа ми написа "имай вяра всичко ще бъде наред чувствам го ,обичам те както никой не може да те обича ,а знам че и ти ме обичаш и всичко ще се оправи някой ден и вече няма да има аз и ти а ще има само ние"
грубо перефразирано е това

Днес отидох на работа,умишлено сам си създавах работа само и само да върша нещо за да не мисля ,тя ми се обади следобеда каза ми че е наблизко и ще мине през офиса за да ме види,съгласих се /вероятно ще бъда опрекван тук,но просто е по - силно от мен/. Видяхме се гушна ме целуна ме няколко пъти , непрекъснато повтаряше колко ме обича ,каза да не я пускам от сгушването ,обаче аз трябваше да нося едни документи и така казах и че в момента имам работа ,през цялото време повтаряше колко ме обича.

п.п. вчера за пръв път ми каза , ей така без причина " ти имаш най-хубавите очи на света и днес в тях видях колко ме обичаш и колко знача за теб и именно това че не мога да ти отвърна в момента със същото ме кара да страдам много ,искам да ти дам това което заслужаваш не искам да гледам как страдаш за мен"

п.п.2 радвам се че темата създава интерес