Цитирай Първоначално написано от Faces
Цитирай Първоначално написано от dark0s
Каза ми че ако аз я подкрепям, това и дава сили да се бори вътрешно със себе си и ще превъзмогне това.

когато и казах няма да се чуваме, ще те блокирам в скайп тя се разплака и започна да ме моли да не го правя

а за това "да си останем приятели" тя знае от години какво мисля за точно тази фраза и знае много добре че това никога няма да стане,каза ми с теб никога няма да сме приятели ,като и кажа "обичам те" тя винаги казва "аз те обичам повече"

супер объркващо е
Помисли логично когато тя умишлено те прекарваше през всички кръгове на ада кой те подкрепяше теб а? Май не е била тя не забравяй и за случката когато и е било "зле" и ти си отишъл и си я хванал наконтена.Нещо в тая цялата работа смърди и човек да ти кажа това е любовта на приятелката ти.Нещата между вас са свършели просто нито ти нито тя сте го осъзнали искате да сте заедно и само за това мислите.Но помисли дали като я гушнеш и целунеш ще е сладко както преди или нещо ще ти загорчи.Прошката било хубаво нещо така съм чувал но точно твойта не го заслужава тя иска ти даваш и даваш а тя да взима и взима е съжалявам ама това не е връзка това е мъчение и лошото е че мъчението е само за теб
това няма как да го знаем нито ти нито аз нито който и да е , никои не може да знае какво и е на нея и защо се е стигнало до това решение.
Не че защитавам позицията и просто се опитвам да съм обективен а не да гледам това което искам.

Днес пак дойде в офиса и се видяхме подобно на вчера,покани ме с нея и приятелите и на дискотека /отказах естествено/

п.п. нещо което няма връзка с темата разбиха ми и колата вечерта винаги трябва когато ти е най-гадно сътбата да ти докаже че винаги може да ти е и по-гадно