Може всичко, после момъка ще лежи 5-15 години и всичко ще е ток и жица.
Много точноПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тоя тея го застрелят
Първоначално написано от nicolepcd
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може да съществува връзка между такива 2 индивида... роднинска!!!
An Evil Man
Не мисля.. Някакво детенце с някой дърт пръч там..
ACϟDC
Вземи някой 15 годишен, кат за начало и влез да са охладиш тука www.prize.bg/optimus
No chance![]()
айде от мене две точициПървоначално написано от Lysander
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Педофилияяяя![]()
ако тя е на 17 а той на 24 да ама ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Даже и деца могат да си имат
Не. Каква обич, какви 5 лв ?! Момичето е на 13 ! Според вас може ли едно 13 годишно лапе дето преди 2 дена му е дошъл цикъла ... да обича ?Щото за мене не може. Вярно е, че за любовта няма граници и определени възрасти ама все пак не ми се струва реално 13 годишна да обича ... Ся ше ме извиняват момичетата, които си мислят, че са го правили ама тва си е моето мнение. Колкото до момчето - ако е някой разумен не би се хванал с толкова по-малко от него момиче, защото най-малкото - че той не може да иде никъде с нея ... дори на една дискотека
Да не говорим, че това, което тя тепърва ще преживява той го е минал отдавна ...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Определено не. Момичето щом е на 13, тепърва навлиза в пубертета, на един акъл е, а момчето на 20 съвсем на друг. Той ще иска секс от нея, а аз се съмнявам тя да е готова за това (въпреки че ги има такива, които са се прое*али на 13..)
Да започнем с това, че ще съм на противното от твоето мнение. и да НЕ съм на 13. Защо мислиш че едно 13 годишно момиче не може да обича? Човек на всяка една възраст може да обича, било ти родители, приятели, момче дори.Първоначално написано от GossipGirl89
Ти какво, като си била на 13 не си ли обичала семейството си? И не, не ми казвай че не е същото, защото си е точно тва..
Човек МОЖЕ да обича на всяка една възраст от живота си!
Първоначално написано от co0L_gIrL
естествено че може! ама да обича 20 годишно момче... накрая историята ще свърши по начина по които сиг 90% от тях приключват.. момчето спи с нея няколко пъти и накрая я оставя заради голямата разлика в годините и липсата на об6ти интереси сиг...![]()
Наказателен кодекс, нещо а -у или викаш "бала съм му мамата"
Emi to poprincip ako se obichate moje da ste zaedno..
Ima momcheta na 20,koito mislqt kato 15 godishni taka che...
Ako iskate da ste zaedno bydete..No se ubedi,che ne te izpolzva samo za razvlechenie... ;]
JиВеi тАка ч3 дА т3 е SrAм da rAзкAj3ш...,а Да тi 3 keф Da сi SпоmНiш....*
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
[b]В случая става дума за любов между момче и момиче, а не между дъщеря и майка, баща, брат, сестра, баба, дядо и т.н. То е ясно, че всеки обича семейството си ама не смяташ ли, че между това дали ще обичаш примерно баща си като такъв или някой със седем години по-голям от тебе като момче, има разлика ?Първоначално написано от co0L_gIrL
И в двата случая става дума за обич, но тя е различна! Едно е да обичаш семейството си, съвсем друго е да обичаш някое момче или момиче... От много подобни фрапантни връзки, като тази на авторката, съм останала с впечатление, че малките не умеят да обичат... а и е съвсем нормално все пак говорим за деца все още...
Плюс това да не мислиш, че 20 годишния се е хванал с нея щото я обича ... Хах... такива изключения почти не се срещат в днешни времена
Както каза a[N]D[i]T[k]a - ще я на*бе 1-2 пъти и ще я зареже, тя ще "страда" и ще си мисли, че е лудо влюбена в него и той е разбил сърцето й и същевременно с това е любовта на живота й, докато не след 1-2 седмици "велики страдания и болки" не си хареса някой друг...
Сега, не казвам, че всички са тикива. Естествено, както всяко едно нещо, и тук си има изключения, но своето мнение съм го градила на база на нещата, които прави болшинството на тая възраст![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не поради простата причина, че тя е дете а той мъж.Според мен такава връзка може да трае най-много 2-3 дена.![]()
Аз на 14 имах връзка с 20 годишен . . бяхме мнооого дълго време заедно и той ме обичаше толкова много, носеше ме на ръце.За нищо не ме насилил.Зарязах го, защото съм тъпа и тогава толкова плака за мен . . такава любов . . едва ли ще си намеря втори път.
Не зная за 13 годишна, но 14 . . както виждате се беше получило и то много добре![]()
И аз мисля точно такаПървоначално написано от justbebsi
, но ти си знаеш най-добре!