.

Виж резултатите на анкетата: Кои изневеряват повече?

Гласували
52. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • жените

23 44,23%
  • мъжете

29 55,77%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33
    Град
    isperih

Изневяра, ох, не!

Изпитали ли сте странното чувство, че не ви пука дали ще изневерите на половинката си, дали ще я нараните или пък не?И бихте ли го сторили някога или първо ще скъсате?

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Пф... не небих го наранила по този отвратителен начин, като просто си представя ми става гадно.Мисля, че щом си с един човек си само с него а не с него и с още 10... ако не искаш да си с него просто и ясно му го кажи. Ако не ми пукаше за него, нямаше и да ми пука от това какво правя, но на мен ми пука държа на него и го обичам ... мисля, че това е достатъчно
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Град
    столицата
    Само като погледнах вариантите,ми трябваше точно 0.4523489123495 от секундата за преценя.Всъщност на мен не ми пука особено дали ще ми изневерява.Само не искам да знам.Дори и да го е направила,просто няма нужда да ми казва,както и аз няма да кажа много ясно.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Понякога изневярата може да скрепи една рушаща се връзка.

Има хора и хора. Специално тези, които познавам... момчетата са в пъти по-морални от жените, не поглеждат друга, камо ли да имат нещо общо с нея. Докато на мацките около мен им шарят очите насам-натам. Въпреки това... куче, което лае не хапе. ((:
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от what3ver
    Понякога изневярата може да скрепи една рушаща се връзка.
    С мен се случи нещо подобно.Ходех с едно момче 2 месеца,всичко беше ОК ама не ми обръщаше кой знае кво внимание..Идваше с колата взима ме от къщи,излизаме с приятели ала бала прибира ме по нощите/утрините.И няма да се прибере..заминава пак някъде,никога не ми казваше къде или измисляше някви супер тъпи оправдания . И в един момент започнах да му изневерявам.Той разбра и го осъзна чак след две седмици когато скъсахме (а през тези 2 седмици той се държеше адски добре с мен,както никога не се е държал) , а аз си продължих с другото момче..След 2 седмици вече бившия ме потърси да се оправим,но аз не пожелах.Вълка козината си мени,но нрава не..имах доста причини да не съм с него.

Щом съм с този човек, значи го уважавам.А хора, които уважавам, не бих наранила.
    Аз и попринцип никой не бих наранила де
    Винаги съм била вярна и знам, че винаги ще бъда.
    Не бих наранила човека до мен, дори и да не съм щастлива с него.
    Има си други начини.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Еееебати темата... много ясно, че момчетата ще пишат за момичетата и обратното.... Човек изневерява или когато нещо не му е достатъчно или за кеф...няма значение пола...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Кой повече изневерява , момчетата или момичетата е един относителен според мен въпрос - разни хора, разни идеали....
    Лично аз никога не бих изневерила на партньора си. Щом съм с него значи го уважавам, обичам, с него съм, защото за мен той се различава с нещо от всички други момчета, пък и никога не бих наранила по този долен и жалък според мен начин. Щом виждам, че връзката ни с този човек се е изчерпала, бих казала 1-во "Край", а след това ако срещна друго момче - ами здраве да е
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Какъв е смисълът като изпитваш нещо към друг да лъжеш човека до себе си?!Дори и да си помислиш да изневериш значи не ти пука за гаджето ти и ти е все тая дали ще си с него.Няма никакви оправдания от рода "да си разведрим връзката".Като ти се изневерява късаш с гаджето и продължаваш към следващото...

...hate my nickname

Град
    Е там...
    колкото и да ви е неприятно
    ЖЕНИТЕ

Жените... чудите се само къде да се начешете
    An Evil Man

Мега фен Аватара на Rofl4e
    не ми пука.. хах..
    не бих го наранила и не бих му хвърляла пясък в очите никога... ако някой ден реша да го направя ще му го кажа в очите че съм го направила.. като иска да са ранява.. като не ще.. ако ще

а и изневярата е когато си с някого.. да бъдеш и с някой си друг и да имаш чуства към него..

Град
    40 Miles from the Sun
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%E5%F7%E5 Кой пол изневерява повече?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%E5%F7%E5 Защо изневеряваме? Кой изневерява повече?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%E5%F7%E5 Кой от двата пола изневерява повече?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%E5%F7%E5 Изневеряват ли момчетата?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...EE%E2%E5%F7%E5 Изневеряват ли момичетата...?

Едно голямо браво на любимите ни модератори, които както винаги следят за очевидно ПРЕсдъвкани теми. Евала!

Град
    столицата
    Много ясно,че модераторите са пичове.Те ако трябваше да следят всички теми дали са според правилата,половината нямаше да ги има,а много потребители одавна щяха да преглеждат остатъка от теми без правото да изразяват мнение.
    Цитирай Първоначално написано от qsmin
    бях 2 месеца в изпания.
    Ако познавате някого, който не харесва Чък
    Норис, няма да го познавате за дълго.

Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.

Град
    Paradise
    ИЗНЕВЯРАТА ЗАВИСИ ОТ ЧОВЕКА, А НЕ ОТ ПОЛА, БЕ ПОРЕДЕН ИДИОТЕ!!!!!
    Виждала съм жени, които ей така се натискат с който им падне.
    Вждала съм мъже, които чукат стига да им се даде предложение без значение имат ли гадже или не.

И от двата пола, който има мозък и е свестен НЕ изневерява.
    И от двата пола, който е комплексиран г.ъз изневерява.

Какво ви пречи да схванете, че разделението не е на мъже/жени, а на свестни/задници.!!!!!!!!!!???????????????????

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Случвало ми се е само веднъж и то с първия ми приятел ever . Общо взето последната ни година заедно си беше един ужас .Не ,че му изневерих , но ми беше все едно . А пък той ми изневери няколко пъти с различни . И пак ми беше все едно . Накрая го скъсах.
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    изпитвала съм го само с бившия,но не съм му изневерявала,просто го зарязах,няма смисал да лъжа човека,по-добре сама,от колкото да ми тежи на съвестта,да се крия и т.н.,рано или късно ще научи
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Както би казал моя човек Ice Cube "If I cheat on you, aint nothing to it, Gangsta Rap Made Me Do It!!!"
    An Evil Man

ако връзката е силна и няма някакви супер гадни проблеми не би трябвало в каквата и да е ситуация някой да изневери . Но когато нещата почнат да се разпадат е възможно изневярата да стане като опит да се закрепят нещата и връзката да се възроди , понякога хората имат нужда от разнообразие .

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Е то много ясно, че тука всеки ще си защитава неговия пол Жените ще казваме, че мъжете кръшкат повече, а мъжете - обратно...

Иначе нито съм изневерявала, нито съм го изпитвала и се надявам да не го изпитвам, защото попринцип изневярата ми е най-омразното нещо (заедно с лъжата) и не бих го простила в никакъв случай !!!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от MP
    Много ясно,че модераторите са пичове.Те ако трябваше да следят всички теми дали са според правилата,половината нямаше да ги има,а много потребители одавна щяха да преглеждат остатъка от теми без правото да изразяват мнение.
    О, я не говори глупости. Аз съм от 2007-ма в тоя форум и имам ясна представа коя тема е била пускана и коя не, а те са модератори, като някои са от 2005 тук, и не знаят?

Ама как и не ви писна да обсъждате подобни глупости.

Град
    По балкана някъде..
    Никога не бих изневерил само на едно момиче... .. Но съдбата ме прееба..
    ACϟDC

Изневерява се само при остра биологична нужда

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    не е до пола ,а до самия човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си