- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра, ох, не!
Според мен повече изневеряват жените . Един мъж , когато реши наистина да бъде с едно момиче , той си е само с нея . А една жена винаги хвърля погледни към друг , има някакво голямо влечение . Не с всички е така , но с повечето ... Никога не съм чувствала , че не ми пука как ще се чувства приятелят ми , но въпреки това , съм му изневерявала . За мен и една целувка е изневяра . И то взе , че се случи , нещо за което винаги ще съжалявам , но е факт , то стана . Беше просто на пук на него , от яд ... Бях му бясна ... А преди казвах , не аз никога няма да изневеря , ако наистина ми пука за някой , не мога да направя нещо такова . Бях убедена , но го направих ...![]()
Да, това явно е спасителната сламка на кръшкачите от двата пола.Първоначално написано от what3ver
Ако си имаш човек до себе си и си с него, самата мисъл да бъдеш с друг вече подсказва, че вашето не е нищо специално, няма 'магия', а вече ми стана тъпо всичко наоколо да е просто секс.
Не.
Изневяра е дори да си помислиш за друг/а.
Лично аз не бих наранила гаджето си .
Ако искам да се разделя с него,просто ще седна и ще му го обясня спокойно.
100% първо бих скъсала с него, въпреки че със сегашния ми приятел не искам да късам а имам едно странно чувство че аз ще направя нещо глупаво (от сорта на изневяра) и той сам ще си скъса с мен... не че искам да изневеря просто такова чувство имам...![]()
![]()
разни хора разни идеали....бреи , накъде отива светът.....Първоначално написано от Bellatrix
аз лично съм на мнение и съм го правила...че ако ще се забивам с някой друг първо ще скъсам гаджето си че да не го боли 2 но...1 во като изневеря и после като го скъсам...за тва ако много ми харесва тоя дет ще изневерям с негоПървоначално написано от beiho
![]()
![]()
първо късам и после квот стане...ама то си зависи дали ще имам чуства към гаджето или не...
Колкото и да не искам да мисля така бих го направила ..С мен го направиха и оттогава вече не вярвам че има човек който не би го направил
![]()