- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да пише в смс-а :?
Утре бившият ми приятел има рожден ден.Все още имам чувства към него и искам тази вечер в полунощ да му напиша едно смс-че, но не знам какво да напиша в него.Не искам да е банално, но и не смс в който да си личи, че имам чувства.Нещо по-закачливо и романтично.Търсих в нета, но не намерих нищо подходящо.Ако някой се сеща за някое такова пожелание моля да пише.Благодаря предварително !![]()
Честит рожен ден! Обичам те![]()
бих написала просто ЧРД! Желая ти много здраве, щастие, късмет, любов и нека всичките ти желания да станат реалност : ) важното е да е от сърце![]()
Първоначално написано от ifkataAa
Уникален съвет,напълни ми душата.Първоначално написано от LovEsIckk
Напиши : "Честит рожден ден,красавецо" ;/
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Ч.Р.Д., жив и здрав!![]()
nicolepcd
Напиши каквото ти дойде отвътре.Стига с теэи сценарий...така няма да стигнеш доникъде,неэависимо эа какво става дума.Прави нещата така както ТИ би ги направила и така както ТИ искаш,а не както пише в интернет,както ти каэал тоэи или онэи...блааа..
предупреждават те дълго е нз как ще го побереш в един смс... едва ли но все пак:
пожелавам ти упоритост да следващ мечтите си,смелост да ги осъществяваш, търпение да ги постигнеш и мн любов за да дава смисъл на всичко....
нз ако искаш нещо пак да му намекнеш че още имаш чувства.... не е мн подходящо но нищо др не ми идва като идея....![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Честит рожден ден ! Да си жив и здрав , много щастие и много любов с някоя която те обича повече от мен .
Знам ли пробвай да завъртиш нещо такова
Духай смело и помни ще духаш на още много весели рожденни дни...![]()
Само за тва се сетих...
А по темата ти хем да не намекваш много хем да е закачливо... може да са си типичните неща и накрая да има едно "и да си ме радваш все така!"
с намигване... сорка ама в момента много много не ми се мисли... ай Успех!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Съгласна съмПървоначално написано от DontGiveUp
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
"аре се ебеме"
и в крайна сметка,какво му написа?![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
дамм и аз тва щях да попитам...Първоначално написано от soul1199
та кажи верно..какво?!
![]()
Priceless .. <3
Aми първоначално мислих да напиша обичайното пожелание за здраве и късмет, но на 17, т.е. веерта преди рождения си ден той ми писа по скайп.Това беше първия ни чат от 3 месеца на сам.Започна тема за нас, разменихме си някой бъзик и си позволих да вмъкна в пожеланието и някоя целувка.Та в крайна сметка му написах : Честит рожден ден ! :]] Пожелавам ти много здраве, щастие и любов, амааа ... саму с едно момиче ;р .. {}{}{} . Не е кой знае какво, но все пак го уважих, а той се зарадва много, защото му честитих още в полунощ![]()
Аууу много добре си го измислила... браво бе...Ай дано има развитие...ако има пиши, че ми стана интересно...
![]()
Priceless .. <3
'искам да ме клатиш докато не се разцепя на 2' ми се струва уместно
Ако стане нещо между нас отново ще пусна нова тема продължение на тази![]()
ще чакамеПървоначално написано от ifkataAa
иначе за пожеланието супер
![]()
Честит рожден ден не ти желая нищо,а просто вярвам в теб,сигурна съм,че ще реализираш мечтите си,просто не знабравяй през това време да се усмихваш,защото с усмивките си правиш много хора като мен щастливи![]()
мм тва е мн хубавоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
само дето тя му е написала вече,но аз мисля да ти взема идейката и да я напиша на моя,след месец
![]()
![]()
Христос возкресе!
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Най-добре е да го напишеш ти, защото е много неловко, когато и той е виждал този СМС. На мен ми се е случвало да ми пращат такива SMS, иззети от интернет. За разлика от много хора аз мога да ползвам Google и то почти постоянно ми се случва, а той е клюкар и си казва всичко, да му се невиди!Първоначално написано от ifkataAa
Измисли си ти нещо просто и му го прати.
Don't tell me what I can or can't do !