Искам да ви попитам защо, когато си чистя молива от очите след това малко ме наболяват. Всмисъл правя го много внимателно и винаги после нещо ме дразни.
Зависи с какво се чистиш, зоната около очите е особено деликатна, има си специални продукти за почистване на очен грим, ако не ползваш такъв - вземи си, иначе и на мен ми е малко некомфортно като си изчистя грима от очите, ама няма как, това си е химия...
ами може да са ти възпалено очите. спри малко с молива, а по нататък смени марката, да не е за 1-2 лева...почиствай си много хубаво очите, вземи си кърпички за грим.
Първо се увери,че си почистваш очите със специално пригоден за това продукт.Не просто някакво тоалетно мляко или нещо такова.И нека бъде на хубава марка.Просто не трябва да рискуваш в тази зона.Много е деликатна.А може и от молива да е,както казаха преди мен.На Манхатън е много хубав. И почистващият им лосион(не знам дали е така на бг ) е много хубав,пригоден специално за очите,син е на цвят.
Ами аз го чистя с това- http://www.ivis-bg.com/images/hydra%...0tm%20copy.jpg . Става ли? Ето това пише за него Хидратиращо тоалетно мляко Hidra Confort c Омега Серамиди. За суха и чувствителна кожа. Почиства лицето и отстранява грима с невероятна мекота, подхранва и рехидратира сухата и чувствителна кожа. А колкото до това, да спра с молива- аз слагам изключително рядко и не мисля, че е от това.