- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Комплименти
Изчервявате ли се когато ви правят комплименти ?
и аз съм такаПървоначално написано от Yancheto
![]()
мъничко
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Зависи за какво е комплимента![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ако е някой плосък комплимент от сорта на "Имаш много хубави устни" не ме трогват... но нещо по сладко или малък мил жест много и да изчервявам се и не мога да се контролирам...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз ...Първоначално написано от evelinka1122
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
да мн гадно при менезачервявам се ....
![]()
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Не, ама ми става понякога леко неудобничко и ми е трудно да се усмихна.![]()
Не мога да изтърпя комплиментите, ама ми харесва да ги чувам. Тъпо ми е съвсем като няма. Ама от друга страна като ми кажат и свеждам глава..
Но зависи и къв е комплимента де, ако е супер ласкателен, само тогава свеждам тиква у земята, ако е от баналните леко го 'понасям' и се усмихвам ^^
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не
Ем, зачервявам се, какво да направя, не мога да го контролирам. ;д За щастие, не винаги, зависи какъв е комплимента и от кого. ^^
Охх аз по принцип се изчервявам мн лесно.. Но все пак зависи напр от кого е комплимента, как е поднесен и т.н.![]()
мнее, става ми смешно шото си мисля че се шегуват... и колкото по сериозна физиономия правят, толкоз по смешно ми стаа![]()
Трогвам се, но не се изчервявам!
Не се изчервявам, но ми става много приятно![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Ами..когато получавам комплименти се чудя дали това е истина, или поредното подмазване. Не им се впечатлявам въобще и не ги приемам на сериозно.
Don't tell me what I can or can't do !