Не знам, обаче мен не ме интересува дали приятелката ми се заглежда по други момчета, облечени или голи, а тя винаги си мисли, че аз се заглежам по момичетата, което не е вярно и се трови от това.Трябва ли човек да ревнува от отоколните хора?Все пак ако половинката ни хареса някой друг, да е с него, ако го е сметнал за по-добър партньор, нали?Не изкарвам на показ тялото си пред всички, но ако искам , мога и аз, тренирам и имам хубава структура, но според мен е неетично човек да се разкарва пред всеки и да си показва жуките, това единствено пробужда сексуални желаниям нищо повече.Едва ли за да спечелиш човек за сериозна връзка това е достатъчно.Аз знам че моята се заглежда, просто я виждам, но не иска да си признае, въпреки че нямам нищо против, ех все някога и мен ще ме хване солената трецка на ревносста!Вие как правите, когато видите момче или момиче по-оголеничко, следите ли го с поглед или не ви интересува.А когато вашият човек се загледа какво правите?Оставате спокойни като мен или си мислите за глупости?