.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Тема: Бихте ли..?

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    едвали някой ще се усмели да ми говори така защото аз не се оставям да ме мачкат..!

П.С. ВИНАГИ СИ ВРЪЩАМ!
    +48628475275426 Само така!!!
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Цитирай Първоначално написано от Rofl4e
    едвали някой ще се усмели да ми говори така защото аз не се оставям да ме мачкат..!

П.С. ВИНАГИ СИ ВРЪЩАМ!
    +1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от selens
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Олеле нали не мислиш да се връщаш при него
    Не но той ме моли и аз ще му откажа но незнам дали да му го върна или просто да го игнорирам
    Най-добре 2-то От безразличието боли повече, от личен опит ти го казвам
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Не бих простила ,просто повече няма да се занимавам с него.

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    еми ако го оби4ам не бих си отмъстила но не бих и простила....нищо не би оправдало подобни работи
    Как може да обичаш някой, който те бие и те унижава?Нито ще му простя, нито ще го погледна.На мнение съм, че който прави зло, зло и ще получи рано или късно.Няма нужда ние да се правим на Господ и да наказваме

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз не бих !!! Най-малкото - имам си достойнство и никой няма право да се държи по този долен и вулгарен начин с мене!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Аз ако видя тоя дето те бута и ти посяга а не ти изобщо което и да е момиче да му посяга някои прьч ще го маркирам между очите....

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от didoran
    Аз ако видя тоя дето те бута и ти посяга а не ти изобщо което и да е момиче да му посяга някои прьч ще го маркирам между очите....
    Ако знаеш колко хора го биха .... но той си е същия кретен Много хора ми казваха да не му го връщам но .... пробвах го писах му есемес да дойде днес да се видим да му кажа нещо важно и той дойде с неговата компания и ми каза какво прощаваш ли ми и аз му казах не можеш само да го духаш селска измет такава и той тръгна да ми посяга обаче един от компанита му го спря И с това разбрах че не се е променил

Град
    Е там...
    Ако знаеш колко хора го биха .... но той си е същия кретен Много хора ми казваха да не му го връщам но .... пробвах го писах му есемес да дойде днес да се видим да му кажа нещо важно и той дойде с неговата компания и ми каза какво прощаваш ли ми и аз му казах не можеш само да го духаш селска измет такава и той тръгна да ми посяга обаче един от компанита му го спря И с това разбрах че не се е променил
    бе и мене така да ме псуваш и аз няма да седя и да те гледам...

Аз не бих простила такова нещо! Доста съм отмъстителна и бих му го върнала по начин, от който най-много ще го заболи!

Повече от фен Аватара на LDto
    NE NikoGa i Sus SigorNosT SHTqh Da Mu Go VurNa TyPkaNo

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Е аз обикновенно не го псувах така просто в момента го пробвах защото той ми беше казал че повече никога няма да ме удари каквото и да му направя

Град
    Е там...
    Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    Е аз обикновенно не го псувах така просто в момента го пробвах защото той ми беше казал че повече никога няма да ме удари каквото и да му направя
    мене някоя ще ми каже е тея думички дето ти си ги казала в редица
    и после няма да мога да я събера...

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Нямаше да му простя,нямаше и да му отмъщавам.Щях да го игнорирам от живота си и да се държа безразлично.

Град
    `In Hell`
    Е да ама той ми се обясняваше че никога и за нищо не би ме докоснал и аз викам добре ще видим колко е вярво и познах .. не се е променил иска просто да ме мине ама няма да стане Горкия след днешното изпълнение пак е ял бой от брат ми той не ме е ударил тръгна да си дига ръката и се нацупи обаче точно преди да ме удари аз се мръднах назаде а един негов фр който е влюбен в мене му хвана ръката и то бутна назаде И аз му викав кво бе нали се беше променил нали никога нямаше да ме удариш и той не не мило нямаше да те ударя извинявай не го мислех някви такива И като си тръгвах го чух да казва мале тая не се хвана а как исках да е е*a,много се е променил няма що ....

Няма прошка за такова същество дето ще ме бие И определено не бих се занимавала да му отмъщавам.. Нека се оправя сам.

А тояя твоя е голямо аки ;dd
    Stay up all night with the stars *

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Е да ама той ми се обясняваше че никога и за нищо не би ме докоснал и аз викам добре ще видим колко е вярво и познах .. не се е променил иска просто да ме мине ама няма да стане Горкия след днешното изпълнение пак е ял бой от брат ми той не ме е ударил тръгна да си дига ръката и се нацупи обаче точно преди да ме удари аз се мръднах назаде а един негов фр който е влюбен в мене му хвана ръката и то бутна назаде И аз му викав кво бе нали се беше променил нали никога нямаше да ме удариш и той не не мило нямаше да те ударя извинявай не го мислех някви такива И като си тръгвах го чух да казва мале тая не се хвана а как исках да е е*a,много се е променил няма що ....
    този е пълен идиот.Много ми са интересни тези момченца,които като посягат на момиче се мислят за пичаги-пъъЪлни идиоти.

Град
    Дълбините на канала :D
    Оо ако ми посегне край....ама иначе с моя по цял ден се обиждаме(на шега ест) и то много злобно,тъй че за тва нямам проблем

не бих простила такова държание и няма да си правя труда да му го връщам

Има една определена граница, която не трябва да се преминава.
    Не бих простила, няма как.
    You're frozen
    When your heart's not open..

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от Serendipitys
    Има една определена граница, която не трябва да се преминава.
    Не бих простила, няма как.
    Вече и аз съм на същото мнение

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няма да простя,ако иска и на колене да падне...

Re: Бихте ли..?

Искам да ви попитам нещо и мисля че това е подходящият раздел.
    Бихте ли простили на човек който ви е посягал,бутал ви е във стената, казвал ви е че сте грешка на спукан презърватив или някакви подобни обиди И ако ви се отдаде възможност да му го върнете ще го направите ли
    Моля без тъпи отговори на който не му харесва темата просто да не пише
    ми кво щя го гледам надменно и с безразличие сеедно го няма...няма да му простя, няма и да му го върна...ще си продължа живота

аз не бих ... шегата на страна но това са думи от които би ме заболяло

ами не мисля че бих му простила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си