- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли..?
не бих му простила. още първия път, в който ми посегне, ще го оставя. оттам нататък- безразличие ;] както каза някой по- горе, от тва най- много боли.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
То да беше само това .. като му казах че късаме ми пожела да ме блъсне камионПървоначално написано от [b
![]()
[/b]
Първоначално написано от selens
абе, тоя откъде си го измъкнала, бе, моме? от някой център за ''различни'' хора, ала- бала?
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Все ще намеря начин да гo засегна с думи все пак who needs action when you got words?....НО определено посегне ли ми и аз удрям. И яко.
А дали ще простиш зависи от поведение преди и след, чувства и много много.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Нито бих му простила.Нито пък да си връщам!За мен не съществува повече този човек!
ако ми посегне .. няма да му простя![]()
Полудявам като видя момче да удря момиче. Един път в даскало бях видял един как удря с ритник момиче в лицето и бях го метнал по сталбите надоло .. стигна чак до първия етаж![]()
За там е явноПървоначално написано от sladur4etyYy
![]()
![]()
Като малка ме учиха "Ударят ли те, удряй и ти".
в някои ситуаци ми помага много.![]()
Аз лично, ако бях на твое място нямаше да му го върна, но нямаше и да му простя... Просто игнорирането си играе ролята тука.![]()
Първоначално написано от cherinka
![]()
Не бих му просила, но и не бих му го върнала! Просто няма смисълПървоначално написано от selens
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
зависи,каква е обидата,понякога човек каза неща без да мисли,зависи мн от ситуацията,а удари ли ме-край,късам веднага с него
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Не бих простила определено..не бих била с човек, за когото знам, че е способен да направи нещо подобно...но все пак има думи...изречени...от изблик на ярост, гняв....но, ако попадна в ситуация, каквато си описала- за нищо на света няма да простя![]()