Цитирай Първоначално написано от Oxygen
eiho
Ще се влюбиш в момчето, което иска да е с теб, защото все пак нямате големи спомени предполагам с момчето, което обичаш.Сърцето ти все още е свободно , 1 година не стига за нищо!Обичаш истински, когато наистина се привържеш и във всяка частица от всекидневието виждаш този човек пред себе си, дори и облаците, звездите ти напомнят за него-само тогава ще кажеш "аз обичам"! Smile
Там е проблема имаме толкова много спомени заедно и след толкова време те са все още толкова ясни за мен и си ги спомням сякаш е станало вчера всичко ми напомня за него всяко място , всеки ден дори полъхат на пролетния вятър ,аромата на разцъфналите цветя ми напомня за него и за нашата връзка и за тазаи една година която прекарахме заедно и най-лошото е че тои ми пише по skype доста често напоследък дори ме покани да излезем , но аз му отказах и незнам просто .......това, че поне си говорим толкова много ме радва и не искам пак да се скараме и да спрем да си говорим , а не искам да излеза с него ,тоест искам го много ,но .... знам че не трябва и че така ще се скарам с момчето което ме обича а аз не искам да става и все пак не мога да го отржа не мога да му кажа да напусне живота ми да не ми пише и да не ме търси защото не мога не искам него да го няма .... Знам че съм глупачка да искам да е част от живота ми и да ме търси след всичко това , но просто не мога да го изгоня от живота си сякаш ако не го виждам ще съм просто тяло без душа ...... толкова ми е гадно от вичко това че вече и аз незнам
Иска се ВОЛЯ! Само това мога да ти кажа.... Воля, Воля и пак Воля! Ако искаш да го забравиш, то ще го направиш! Вместо да мислиш за спомените си с бившия си, мисли за това, което ти се е случило със сегашното момче Ти си силно момиче, пък и мисля, че заслужаваш да бъдеш обичана, а не някакъв си, който не знае какво иска да те тормози (без да се обиждаш)