- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятели - отново ?
Здравейте! Става дума за бившия, който с 300 зора преодолях, но все още има нещо, което ме тегли към негоСкъсахме преди повече от година и в началото си бяхме близки, но постепенно се отдалечихме един от друг.. Проблемът е, че ми липсва - не знам дали само като приятел или и като гадже, но ми липсва
Има си приятелка, която ме мрази, защото явно вижда някакъв вид заплаха в мене и направи какви ли не мръсотии само и само да ни отдалечи и да ни скара... Е постигна своето - в момента почти не си говорим...
Моля ви, посъветвайте ме - как да си го върна ??Не като гадже - само като приятел си ог искам... Просто ми липсват адски много разговорите с него - преди си говорехме за какво ли не, споделяхме си всичко, а сега е толкова студен... стои пред мен, а сякаш е на хиляди километри
Не мога да издържам така - безразличието му ме побърква... Опитах да му кажа, но не се получи ... Убедена съм, че и той иска да сме си приятели, но подозирам, че проблема е в гаджето му ... Тя се побърква при мисълта, че може да е близък с мене - не знам явно ревнува и прави всичко възможно да го настрои против мене... Даже преди като са скараха за нещо и тя моментално така извърташе нещата, че да излезна аз виновна за ситуацията и че проблема е, че той си общува с мене...
Понякога се очудвам на себе си как успявам да се сдържа и да не й кажа някои неща ... ама се владея заради него, защото после естествено на мен ще се сърди не на нея...
Благодаря на всички, които са прочели темата ми и очаквам съветите ви и моля ви не ми казвайте да оставя така нещата, защото не могаОпитах ама не става ...
Попиваш всяко обещание,всяко вричане,всяка красива дума,попиваш като гъба и вярваш,че този път ще бъде РАЗЛИЧНО,а след поредната порция лъжи,оправдания, недомлъвки и болка се чувстваш отново като гъба,но вече изтискана от обещанията... празна...