.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly
    Цитирай Първоначално написано от yCheniChkaTa
    Не ми доставя удоволствие
    На всичкото отгоре после някои хора ги е гнус да ни целунат..Е има ли смисъл
    Мене не ме е гнус.
    Евала, щото няма по-гадно после да се дърпат от теб все едно си прокажена..
    Не стига че си им гълтала отвратителната течност, еми и се правят на пичове. Тва за един бивш де, не съм лапала на хиляда човека, но съм сигурна че има и други такива гадняри, дето напират напират там да свършат, а после трябва да скачаш от леглото да си миеш зъбите ако искаш да ги погушкаш и поцелуваш... И тва ти убива настроението направо... вбесяващо е

Мен си ме кефи да гълтам, даже преодолявам вкуса, защото ми е супер перверзно и яко да гълтам. : ) И двойният кеф е като виждам че момчето се кефи. Тогава се чувствам наистина много добре, защото удоволствието на партньора е половината на моето.

Да отворя само една скоба, по принцип на неспециални хора свирки не правя, кво остава да им пия течностите. (!) визирам някакви пичове, където не са ми сериозни приятели или по някакъв начин не обичам достатъчно
    Слушайте тази жена, тя говори истината!

Цитирай Първоначално написано от howland
    Слушайте тази жена, тя говори истината! Cool
    само едно мога да кажа... не всички са такива то затва си и има 69
    If Your Ass Is Hot And nick of my dick is dog let's make a Hot Dog

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не ме влече идеята, даже само веднъж съм се прежалвала да опитам вкуса... Предпочитам да не е в устата, най-много по гърдите, но не повече...

Цитирай Първоначално написано от GreenFairy
    Не ме влече идеята, даже само веднъж съм се прежалвала да опитам вкуса... Предпочитам да не е в устата, най-много по гърдите, но не повече...
    вкусът е различен при всеки но може и да се променя... зависи от храната... дали е пушач... аллкохол и тнт... хаха ако искаш да опиташ сладка за 2 седмици разни спазвания на диети спирам цигарите и алкохола и си ти

Тва е гадно .. аз на мойте им казвам дори да не си го помислят .. Някъде по тялото най-добре
    I draw you on a white paper
    Your warm smile envelopes me..
    Is this love .. ?
    I see you even when I close my eyes ..
    I'll be waiting for you ..

Повече от фен
    Град
    Велико Търново
    Аз не гълтам,защото приятеля ми като ми свършва в устата съм му го лапнала целия и ми стига до гърлото..та спермата сама си влиза яко е

с ракия много върви

Гнусно било... кофти било... щото после несме ви целували... то си е мое !

qko e. osobeno ako cql den e ql portokali
    Любовта е отговорът, но докато го намерим сексът задава някои много интересни въпроси....

Цитирай Първоначално написано от CfEtii
    Не е пръв кеф,ама ако ми дреме за човека..ше се прежаля

хихи

ем момчетата си умират от кеф, така че ... защо не :P

ami ne e koiz nae kakvo da ti svur6at v ustata no kato vidq 4e na priqtelq mi mu e super qko i mi stava got
    a za gultaneto ne gultam zvu4i mi gadnoooooo
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

и гълтането е поезно !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си