.
Затворена тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

nenormalna rabota?!

Zdraveite!az sam momi4e na po4ti 18g imam cikal ot 5 godini,no do predi vreme mi be6e neredoven.Sega mi e redoven cikala no v4era trqbbva6e da mi doide i e mn oskadno s kafenikaf cvqt.Mnogo se pritesnqvam,molq vi kajete mi na kakvo moje da se dalji i ako ima ne6to s koeto moga da go predizvikam da mi doide normalno kajete!blagodarq vi predvaritelno za otgovorite.

Мега фен Аватара на TheBeliever

Re: nenormalna rabota?!

Цитирай Първоначално написано от preslava9105
    Zdraveite!az sam momi4e na po4ti 18g imam cikal ot 5 godini,no do predi vreme mi be6e neredoven.Sega mi e redoven cikala no v4era trqbbva6e da mi doide i e mn oskadno s kafenikaf cvqt.Mnogo se pritesnqvam,molq vi kajete mi na kakvo moje da se dalji i ako ima ne6to s koeto moga da go predizvikam da mi doide normalno kajete!blagodarq vi predvaritelno za otgovorite.
    Пиши на кирилица!

По темата: и при мен този месец се получи така - първият ден кафеникаво оскъдно течение. Но после се нормализира. Изчакай ден-два и ако няма промяна се консултирай с лекар.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Град
    София
    Притеснително е...че си на 18 и питаш такива неща. Най-малкия фактор е времето? Или не е? Знам ли..момче съм нямам представа, не ми се е случвало. Ако ти е чак толкова притеснено поговори с някой от раздел медицина.
    Don't tell me what I can or can't do !

hottie
    Guest
    пиши на кирилица !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си