- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Confessions of a Shopaholic
Трябват ми субтитри на български, спешно!
Търсих, но не намерих, ако някой може да помогне ще съм благодарна![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
Благодаря
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
ako nqkoi moje da mi nameri sub za bekito 6te s1m mn blagodarna skypa mi e sweet-devil19![]()
![]()
Айде някой НАИСТИНА да даде субтитри, ако му се намират ?
Да.. и на мене ми трябват, но на английски..иначе не мога да ги чуя и разбера какво казват..качеството е лошо..![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
качеството не е толкова зле колкото звука..все едно някои робот говори дет е програмиран и се чува как ядат пуканки..моля виии субс![]()
Akcent - delight (music)
Обожавам Айла Фишер и косата й.![]()
Бтв, откъде да намеря филма?
P.S. нмаерих го![]()
иска и аз титри
Хах мн е яко филмчето
What would you give to live your life again?
What would you change with a second chance?
And could you learn from the mistakes?
I don't know...
Crematory
Пт къде да намеря филмчето и субтитри за него?
В замунда го няма още![]()
Pure white
Има го в замунда ама няма субтитри![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Жалко..
Намерихме ли поне субс на английски..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Абе срамота е !!!!! Този филм излезна преди повече от месец по кината, а все още го няма нито с хубаво качество, нито със субтитри ... Знами всеки ден качват сякви бози, а тоя филм не могат да го качат ...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Имам субовете, но не са целите и който изяви желание да ги довърши ще съм му благодарна.![]()
Akcent - delight (music)
Бтв, ако някой знае дали книгата я има качена в нета, но на български да ми каже... или даде линк. Намерих я на английски, но.. ми се щеше да на бг?
И английски субтитри ако някой е намерил...
В замунда в коментарите има субтитри,сега не ми се търси,обаче другите се обаждат,че не струват.
Аз имам вече целите субс. с мн добро качество.
http://subs.unacs.bg/search.php?t=1&id=49572 - eто едни, не знам за качеството
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Книгата я има качена в нета на БГ тук http://www.chitanka.info/lib/text/6264![]()
![]()