- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- не се получи
здравеите !карам директнo : снo6ти с приятелката ми решихме да правим секс катo на двама ни беше за първи път,нo след катo си слoжех презерватива (дуреx еxтра сафе) членът ми падаше .Мoля oтгoвoрете на каквo мoже да се дължи тoзи прoблем![]()
Сигурно не можеш да го правиш с презерватив. Бившия ми приятел беше така докато сложи презерватива и му пада. Или трябва да свикнеш с презерватива или да се научиш да го правиш без, но много да внимваш защото знаеш какъв риск има...
"Колкото повече, толкова повече..!"
Като се научиш да си слагаш презерватива за 5 секунди няма да има време да ти спадне, защото е нормално като започне да ти действа мозъка да стане така! Ти ако 1 минута не можеш да го сложиш - нормално! С времето се придобива тренинг спокойно!
Don't tell me what I can or can't do !
ами мисля ,че е нормално![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Споко просто си се прецепил щото ти е било за първи път и като си му сложил презарватива си го стресирал още повечеако и 2-ия път стана така накарай приятелката ти да ти набие една чик*я и ще се оправиш
![]()
Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...
ми не знам на кво може да се държи.Може би се притесняваш или пък презерватива е нещо гаден.По вероятно е първото.пробвай няколко пъти да забиеш чекия с презерватив.
Първоначално написано от GReddy_91
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Boyd
притеснениеПървоначално написано от a3c1M
![]()
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...
Сто проца е от спек.
Трябва да се отпуснеш и да се отдадеш на удоволствието.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
няма риск... карай все направо докато стигнеш отправната точка (свършека)...Първоначално написано от cveteto64