- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нищо ново- поредната скайп любов ;]
Еххх и аз съм по същия начинПървоначално написано от goosebumps
![]()
![]()
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мн се радвам за теб,но за съжеление при мене сичко се обърка,няма да го видя май месец,а чак юни-юлиПървоначално написано от goosebumps
но все пак остана още мъничко
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Много се забавлявам докато се караме понякога, защото е много сладък като аз му се нацупя или пък той на менПървоначално написано от Take_That
![]()
Даже има случаи, в които го дразня нарочно с нещо
Естествено винаги е за нещо маловажно или глупаво (е не съм чак толкова лоша все пак
)
До soul1199-милата, познато ми е това разочарование. не съм сигурна доколко съм разбрала, но останах с впечатлението, че сте се виждали вече, което прави чакането още по- болезнено сигурно (извинявай, ако съм недоразбрала
) но пък гледай положително на нещата. Аз лично гледам да се разсейвам колкото се може повече и да се занимавам с разни работи, колкото да предотвратя момента, в който оставам сама с мислите си (изпадам в някаква депресия, оставащите дни до срещата ни ми се струват като месеци и т.н.) и само той ми е в главата. Точно тогава нуждата да бъде до мен е огромна..
Но пък това определено не е начина. Ще видиш, че тези 2-3 месеца ще се търкулнат бързо, а пък и после е лятна ваканция ще имате повече възможности и свободно време да се виждате (надявам се поне ). Аз да ти кажа дори не усетих кога минаха тези 10 месеца, сякаш беше вчера, когато седях пред монитора и се чудех да му пиша или не. Не губи надежда и вярвай, защото виждаш винаги може да стане нещо и да те изненада както стана с мен
Успех и продължавайте да се обичате
![]()
еми аз не обичам да чакам,някак си нямам търпение вече,толкова искам да го прегърна и т.н.изобщо не ми излиза от главата,постоянно мисля,какво ще е като се видим и почвам да мечтая..ахх..мерси,че ме изслушаПървоначално написано от goosebumps
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еххх сладуриПървоначално написано от soul1199
Как ми се иска и на мен да видя този специален за мен човек
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
почти на всеки се е случвало подобно нещо..Щом той е кавалерът и той първи е проявил интерес към теб нека той да дойде в твоя град и да се видите ..Но разтоянието е наистина много мъчително![]()
![]()
![]()
Бре... така го написа... все едно сте от "цели" 30 годиниПървоначално написано от titinkaa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПП не вярвам на такива виртуални влюбвание![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Може, може... всеки има право на гледна точка, аз мнения не натяквам и не променям! Но пък смятам, че за възрастта си съм способна да определя на какъв етап са чувствата ми към негоПървоначално написано от Adwokat
Не знам..може и да греша, но пък в едно съм сигурна, че като ти дойде до главата просто не пита кога, къде, защо и как ще срещнеш сродната си душа. То за това е казано "очаквай неочакваното"
Но пък нали това прави света толкова разнообразен и интересен. А пък аз просто съм си се пуснала по течението и чакам да видя как ще се развият нещата
![]()
Еми успех ти желая..надявам се да не се разочароваш накрая..
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Хах, благодаря! Да ти кажа вече съм имала достатъчно разочарования и няма да е нещо ново за мен..ако се получи така де. Но все ще намеря начин да се справя със ситуацията![]()
П.П. Този успех май си го изпросих с коментара си по- горе![]()
Песимистично погледнато на тая история,повечето ще ти кажат "не се занимавай,няма смисал",до една степен може да са прави.Но ти се бори. Може да съжеляваш след време,но щом се обичате (ако това е взаймно)то ще си е струвало.Така,че момиче не се отказвай![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Значи незнам дали трябва да се включа тук, но прочетох темата и да ви кажа и аз съм в долу горе същото положение..
Сега е 5 сутринта и нещо едвам гледам и ще го карам по бързата
Аз не живея в България. Делят ни хиляди километри но вече 8ми месец (от септември насам) си пиша с нея... Признах и какво чувствам декември месец и тя споделя мойте чувства за радостНезнам за тези 8 месеца как не сме си омръзнали и как намираме винаги какво да си кажем.. не веднъж ни се е случвало от 8 вечерта до 8 сутринта да седим и да си говорим по skype и аз да я карам да си лягаме щото да не е изморена
немога да спра да мисля за нея просто както си седя и тя ми изкача в главата от нищото..
Заради нея главно смятам да се върна в България.. Просто я обичам както досега не съм обичал и смятам да се боря за нея... и за нас.. каквото и да ми струва...
малко по-късно днес ще си продължа писанието за сега лека нощ
бтв аз съм на 18 тя на 15
-- Обещавам да се боря и да не се отказвам!!! Мерси за надъхващия коментарПървоначално написано от balu4ka
![]()
Henn- виж какво, човек.. наистина има общо между твоята и моята история имам впредвид силните чувства, разстоянието и т.н. Но аз лично смятам, че голямата стъпка, която си на път да направиш (а именно тази част от коментара ти- "Заради нея главно смятам да се върна в България...") еми просто ще спомена, че съм била свидетел на нещо подобно и държа да ти кажа, че ако тръгнеш да го правиш, то трябва да си на 100% сигурен в твоите и нейните чувства. По същият начин горе долу се получи с братовчед ми- познаваше едно момиче от 1 месец (поне се бяха виждали де) и тръгнаха точно седмица преди той да замине да учи в Англия. Беще толкова влюбен, че не издържа без нея и се върна в България през Януари и прекъсна учението хах под предтекст, че не било за него и че не му харесвало там. След 3 месеца "любов" скъсаха, защото тя му изневери (някакви сапунки бяха
) и определено това същото въпросно момиче не се оказа човекът, в който братчед ми се влюби. За мен той чисто и просто си провали бъдещето
и аз не спирам да му го натяквам всеки ден де..но това е отделна тема вече
![]()
Така че внимавай какво правиш. Не знам дали живееш, учиш или работиш там (или и трите де), но каквото и да е ..едно връщане в България заради човек, който не познаваш е малко прекалено. Казвам пак това е мое лично мнение от там нататък ти си решаваш и преценяваш как да постъпиш.а пък и момичето е на 15.. аз ддз на тази възраст бях леко неориентирана
но за васяко нещо си има изключения. Успех надявам се каквото и да направиш да се окаже най- правилното и за двама ви! И се извинявам ако е прозвучало негативно това което написах, но просто след онази случка с братовчед ми
![]()
............!
Аз си пиша с един сладур (прати ми негови снимки) и ми е обещал да се видим![]()
Дано нещата да потръгнат (не говоря само за себе си)![]()
![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.
Еми да супер много мога да си изпатя от това но така съм решил. Другата работа е там че аз сега завършвам highschool и съм учил 11 години ( 1 година по малко от всички в БГ :P ) и това е дето ме успокоява че няма да е голяма загуба 1 година от живота миПък и имам 4 месеца да реша дали ще остана в България. И да видя дали за тези 4 всичко ще е наред.. Но в крайна сметка аз главно заради нея ще остана и ще загърбя баскетболна кариера може би
Другото дето е че тя е на 15 и незнам дали е сигурна в това което иска... Всички приятели ми го повтарят това постоянно и понякога ми става супер кофти и незнам какво да мисля... но аз и имам доверие и не искам да я сравнявам с която и да е било.. Все пак по добре да знам че съм направил каквото мога отколкото да съжелявам после...
А пък това дето се е случило на братовчед ти е супер гадно.. и в тая връзка незнам защо все момчетата излизат лошите
Както и да е щом се стига до изневери това е единственото нещо дето може да ме накара да се откажа от нея... Просто няма нещо по ужастно и гадно което може да ти направят пък и аз както правя и после мисля може да станат големи филми
Абе дано да разбира и осъзнава това което правя за нея и да знам че тя би направила нещо подобно ще е добре
И няма проблеми за мнението.. напълно точно си е![]()
Наскоро приключих такава връзка , която продължи 3 години , и км не бяха малко.Винаги има шанс.Бори се онова за което искаш.Няма невъзможни неща.Няма значение кой при кого ще отиде първи , важно е как ще опълзотворите времето си ( не става дума за секс ) . Надявам се всичко да се развие в положителна насока![]()
най-добре умея да спрягам глагола моткам се във всичките му форми
Радвай се ,че чувствата ви са взаимни ,защото така шанса да се получат нещата е наистина голям . Не се дразни на тези малки неща,не винаги всичко е идеално.Трябва да проявяваш търпение.При мен нещата бяха същите с тази разлика ,че чувствата не бяха взаимни изградихме само приятелство,тъкмо когато щяхме да се видим аз заминах за Лондон,а той на море-така и не се видяхме.След като дойдох тук продължихме да си пишем и вече стана 1 година ,но се оказа ,че всичко си е просто илюзия,и желание само от едната страна.Най-гадното беше ,че просто се бях ужасно привързала към този човек. А в момента дори приятелство едва съществува-няма го.Хубавото е,че вече ги превъзмогнах тези неща и си гледам напред. Искрено ти пожелавам да се видите по-скоро и да е така както си очаквала.Много успех![]()