- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Секси външност
Не знам, обаче мен не ме интересува дали приятелката ми се заглежда по други момчета, облечени или голи, а тя винаги си мисли, че аз се заглежам по момичетата, което не е вярно и се трови от това.Трябва ли човек да ревнува от отоколните хора?Все пак ако половинката ни хареса някой друг, да е с него, ако го е сметнал за по-добър партньор, нали?Не изкарвам на показ тялото си пред всички, но ако искам , мога и аз, тренирам и имам хубава структура, но според мен е неетично човек да се разкарва пред всеки и да си показва жуките, това единствено пробужда сексуални желаниям нищо повече.Едва ли за да спечелиш човек за сериозна връзка това е достатъчно.Аз знам че моята се заглежда, просто я виждам, но не иска да си признае, въпреки че нямам нищо против, ех все някога и мен ще ме хване солената трецка на ревносста!Вие как правите, когато видите момче или момиче по-оголеничко, следите ли го с поглед или не ви интересува.А когато вашият човек се загледа какво правите?Оставате спокойни като мен или си мислите за глупости?
Аз въпреки, че съм момиче повече заглеждам момичетатаВ смисъл, интересно ми е да се сравнявам, да ги оценявам, да им разглеждам дрехите...
![]()
А моя... моя... досега не съм го виждала да заглежда друга освен мен. Може и да го е правил, когато не съм наблизо, но не вярвам. А дори и да е така... няма лошо. Нали е с мен заради това, което съм. Обича ме. Едва ли някое широко деколте ще промени това XD.
И аз съм така.Но да кажа нещо - очите са ти дадени, за да гледаш.Да гледа не е престъпление.Не трябва да ставаме чак такива, да задушаваме партньорите си.Това убива връзкатаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
ем аз заглеждамна моя му става малко гадничку
е ся аз сама му каам,тоя е як и той ми казва за момичетата,ама е мн мн мн ревнив,направо
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еми , ако е хубав в лицето и аз се заглеждам .. Та то е нормално ..
Но гаджето ми никога не се е заглеждало така .. Е , ако е минавала
някоя хубава мадама може би да я е поглеждал , но не съм забелязвала ..
Интересувах го само аз и никоя друга ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Блазе ви , моя се заглежда и после като го питам и той се изчервява , а аз започвам да ревнувам . Пък аз се заглеждам също , но той до сега не е забелязал . Общо взето обичаме се ама се заглеждаме . Нема лошо .
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
човеко притеснен съм за тебе, как може да не се заглеждаш по други![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз коментирам с приятеля ми , момичетата и момчетата около нас , ако нещо ми направи впечатление си го казвам![]()
ем аз съм моми4е и по-4есто се заглеждам по разголени моми4ета отколкото мом4ета....абе гледам вси4ко наред![]()
I can't stop myself from loving you <3
3аглеждаме се и двамата.Нормално е.........
Да и ние сме така.Първоначално написано от Lysit0
Аз лично не ревнувам съвсем нормално е да се загледаш в някое красиво момиче или момче. Нека гледка все пак има една поговорка "Очи пълни ръце празни"![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...