- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леле, кажете как да наглася една ..
Една пикла ме разиграва от дълго време и само ми даваше надежди и т.н ,шот бех захапал по нея. Обаче аз станах яко партия с нейната най-добра приятелка и тя ми изпя някои неща ,които направо не вярвам ,че са истина . Та искам тая да и покажа ,че не е мис Вселена ,независимо дали се мисли за нея . Кажете как да и направа яко мръсно. Някакви идеи??
да не си 5 клас,че ще правиш мръсно?
даже 4
Автор Съобщение
NaNa_SladuRana Пуснато на: Съб Апр 18, 2009 7:46 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ако вляза в конкретиката дали няма да минеш на моя страна ??
Та правил съм какви ли не неща за нея : Ходил съм през нощта до магазина на 1 км от нас да й купя желирани бонбони ... , абе буквално и ходех по гъза. И тя се държеше прекалено добре прикрито (уж ме харесва и иска да сме заедно , ама нема такъв камуфлаж) . Същевременно ме е разигравала както си иска . На 14 февруари нейната приятелка я бъзнала : Кво,довечера с (моето име ) ли ще си ??
И ти й отговорила : "Ами да ,не искам да съм сама,пък и съм гладна ." Ще я счупа ако беше до мене в тоя момент ?
Още ли има хора , с мнение че това животно не заслужава отмъщение ?? Коя е тя да се държи така ??Какво и дава право да се ебава с моите чувства по тоя начин?
Автор Съобщение
--------------------------------------------------------------------------------
Та правил съм какви ли не неща за нея : Ходил съм през нощта до магазина на 1 км от нас да й купя желирани бонбони ... , абе буквално и ходех по гъза. И тя се държеше прекалено добре прикрито (уж ме харесва и иска да сме заедно , ама нема такъв камуфлаж) . Същевременно ме е разигравала както си иска . На 14 февруари нейната приятелка я бъзнала : Кво,довечера с (моето име ) ли ще си ??
И ти й отговорила : "Ами да ,не искам да съм сама,пък и съм гладна ." Ще я счупа ако беше до мене в тоя момент ?
Още ли има хора , с мнение че това животно не заслужава отмъщение ?? Коя е тя да се държи така ??Какво и дава право да се ебава с моите чувства по тоя начин?
Автор Съобщение
Хубаво давал си и да ти се качва на главата,сам си си виновен.Просто я игнорирай както правят зрелите хора,защо ще падаш в калта с тези гнусни номера,не стига,че тя ти е тъпкала достойнството какво сега и сам ли искаш да си го тъпчеш.Само не ми казвай,че шефа като те дразни ще му пикаеш в кафето,за да си разрешиш проблема![]()
И до колко си сигурен че тази нейна приятелка не те е излъгала... случайн, защото те харесва а..?!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хмм или си прекалено наивна или не знаеш каквко е отмъщение.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Съгласна съм с автора,някак си като и направи гадно ще се почувства по-дбре.
Гадно е, долно е,ама такива са хората-помияри.
Иначе по темата,можеш да пуснеш някакъв слух за нея.
Може,ако още не сте се скарали да я лъжеш,че имаш нещо към нея и после да си го върнеш по брутален начин.
Е ,да ,Nana е права . По принцип никога (тва ми е правило ) не играя мръсно. Обаче все пак тя си заслужава ,мамка му .Мислех си за нещо, поне докато си мисли ,че съм и домашен любимец все още , да я унижа поне малко (за да сме квит ). Аз нямам предвид да праа некви брутализми, а само интересен завършек на нейния филм...
Интересно ми е момче как би се изказало по въпроса,ама то са няма много момчета във форума май.
Виж най-мръсното, което можеш да й направиш е да я зарежеш. Просто така ще си каже "Ъ, тоя беше влюбен в мен, а сега ме забрави" и ще й е суууууууупер тъпо.Казвам ти го.![]()
Да,наивна съм,вярвам в доброто у хората,живея в мечти,ценя усмевките.Глупаво,разочаро ващо и наивно е,направо си е мазохизъм,но в крайна сметка всеки се дори да остави отпечатък от краткия си път на този свят без значение дали е вярващ или атеист,кое е истински ценното да си щастлив или да правиш другите щастливи.Какво ще пусне някой слух мацката може да и е през оная работа,дори и да я засигни този слух ще се носи седмица,две,месец.А ако въпреки всичко застанеш пред нея очи в очи обясниш и всичко спокойно и истински ще постъпиш достойно,все едно след години като осъзнае коя е ,кат изрестне няма да си каже "ех,като бях малка,като бях глупава колко зле се държах с него,а той се държа човешки,ей не съм го оценила това е истински човек".Да караш някого,който си ценял,да страда е дорно,все едно да риташ паднал човек.Първоначално написано от Amelly
Знам какво е отмъщение,но по-важното е,че знам,че то не връща изгубеното
![]()
Nana , не ми се вярва ,че си чак такъв моралист. Според мен си по скоро упорита и не искаш да признаеш , че е заслужено да я сдухам малко принцесата, която си мисли ,че може да има домашен любимец - човек. Тва е реалността.
Око за око..
Моралист не съм,просто мисля тези постъпки за жалки и знам за какво живея не заради накаква цел или амбиция,а заради самия живот.Помеждодругото сигурно нямаш по-малък брат или сестра,затова казваш,че човек- домашен любимец не съществуваПървоначално написано от smith88
Спирам да ти пиша по темата,че ще мини в друга насока
дано някой ти помогне да намериш това,което търсиш
Не бе , няма проблеми , ти си имаш свое мнение .Все пак не на тебе са ти се качили на главата . Иначе , твоите писания ми смекчиха яда и ме накараха да не се нервирам толкова;
не де спокойно,знам,че нямаш нищо против мнението ми,просто не искам да преча на другите,които могат да ти дадат идеи,иначе радвам се,че поне за яда съм ти помогналаай със здраве
Напълно съм съгласна с Нана .. Просто квото исках да кажа , тя го каза ..
Actions speaks louder then words .. >.<
Не съм чел нана какво е писала, вероятно ще повторя някои нейни думички.
таа смит набиваш ми се на очи не за първи път. И все с простотии. Щом си даваш задника не питай колко броя влизат.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Аз съм на мнение, че всеки си намира майстора и никой не остава ненаказан. Това, което искам да кажа, е да не се занимаваш с нея. Да, наранила те е, унижила те е, сигурно чувството е повече от отвратително. И все пак, отмъщението е грозно и глупаво, така че ако не искаш да паднеш на нейното ниво, просто не го прави. Майната и', някой ден и с нейните чувства ще се изгаврят и ще съжали за всичко.
Леле...горкото момиче с такава най-добра приятелка и такъв ухажор...
valdesbg Пуснато на: Съб Апр 18, 2009 10:55 pm Заглавие:
Не съм чел нана какво е писала, вероятно ще повторя някои нейни думички.
таа смит набиваш ми се на очи не за първи път. И все с простотии. Щом си даваш задника не питай колко броя влизат.
E , вие с нана сте сигурно някакъв екип от суперкоментатори на тоя форум . Най-големите акълии ,ама ти валдес си тоя дето даже се опитва да праи и лични коментари и да използва цинизми. Страшни сте ,знаете ли? Вашето мнение е направо тупалка и не се цепи на 2. А ,ако може по темата някой,който наистина може да даде акъл ,някой който не седи по цял ден да коментира по форуми - с истински опит ...
Цинизми и лични нападки - да когато се налага. Някои сте със супер голямо его.
Поне се научи да цитираш като хората.
Относно мнението - да определено. Мишок си бил, подиграли са се с теб. Не е луд тоя дето яде баницата, а тоя дето му я дава. И на крив к*р п*тките не са виновни.
Мога и още, но нма смисъл.
Dr. Gregory House
Ваалдес , страаашен си .
Ти не спиш л изобщо, когато и да дойде все си тук.
Мерси, вземи си номерче и на опашката. Не си първия който иска да ми е*е майката. Айде прибирай се там откъдето си изпълзял.
Dr. Gregory House