- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леле, кажете как да наглася една ..
Ти пишеш в моята тема все пак .Аз няма къде да се прибирам . Ти си пришелецът ,който си бута носа в чуждите работи.![]()
![]()
Отмъщение? И после какво? Излизаш не идиота, влюбен до уши и пренебрегнат, а идиота влюбен до уши, пренебрегнат и толкова дълбоко влюбен, че не може да спре да се занимава с въпросната мацка.
Я се стегни, мани я тая и си карай живота. Като е к*чка все някой ще и го върне, дали си ти, или друг, кво значение?
Кеф ми е да пиша в темата ти само и само за да видя дебилния отговор който ще пуснеш.
Извън темата: Чукахте ли се с яйца вече :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Чакам наще да станат.Първоначално написано от valdesbg
Приготвила съм бияча вече.
![]()
Белатрикс и аз и след малко отивам да троша черупки..
Между другото Христос Воскресе!
Dr. Gregory House
Во Истина ВоскресеПървоначално написано от valdesbg
![]()
най-доброто отмъщение ще е ако спреш да й обръщаш внимание...да видиш тогава как тя ще подтичква след теб!Не се занимавай да разпространяваш слухове,които не знаеш,дори дали са истина...Смятам,че ще ти е под достойнството![]()
аз мисля, че безразличието ще е по-добро решение на проблема... не таи омраза в себе си.... тя ще те погуби... не са вкарвай във филми...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Не се занимавай с такива повечеСега си го имай като обеца на ухото... Като толкова искаш да и отмъстиш кажи, че си се чукал с нея за пари и готово
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Ехо ,някой по-луд няма ли да измисли нещо унижаващо. Дайте некви идеи бе,пичове.
Засегнах сеПървоначално написано от smith88
Ако седях по цял ден на компа,нямаше да имам гадже,което ме цени И НЕ МИ СЕ КАЧВА НА ГЛАВАТА,гадже,което НЕ МЕ ТЪПЧЕ и НЕ ПЛЮЕ В РАНИТЕ МИ,ау чакай,забравих,че тя не ти беше гадже.Ех,защо и аз не искам като теб да върна на човек,който ме пренебрегва,не ме иска,бяга от мен,защото ме мисли за боклук и навярно е прав.Да живота е несправедлив не можем всички да сме ценни късметлии като теб
Христос Възкресе
Пич тва значи че си тъпак не че момичето заслужава отмъщение задето те е използвала...Първоначално написано от smith88
ако и кажеш че е грозна ще се отчая тотално![]()
Да го духате , боли ме за вашето мнение . Явно не сте на моя акъл.. хаха
Поне не съм от Сливница .. там освен да се шибате по цял ден ,друго дали правите ? А да -цените се хаха.![]()
Искам БАН..
с лошо нищо не става![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
smith88 ти си машина.Толкова си умен че не ти тряа мнението ни точно затова пишеш теми във форума.Толкова си умен че няква пикла те разиграва като кукла на конци!
Възхищавам ти се!Да се свети името ти!
Mantis е номер едно засега. Смит е бегло негово подобие![]()
Dr. Gregory House
хмммм тоз Mantis не го знам...но нищо сиг скоро ще го срещна някъде...в някоя интересна тема...
LinkПървоначално написано от got2Bthe1
Мисля че няма начин да го срещнеш. Спечели еднопосочен билет за Банановите острови![]()
Dr. Gregory House
YAY!Първоначално написано от valdesbg
Edit:Тоя пич рулира едва до половината съм стигнал и немоа се спра да се смея![]()
![]()
got2Bthe1 Пуснато на: Пон Апр 20, 2009 7:29 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
smith88 ти си машина.Толкова си умен че не ти тряа мнението ни точно затова пишеш теми във форума.Толкова си умен че няква пикла те разиграва като кукла на конци!
Възхищавам ти се!Да се свети името ти!
Давал съм да ме разиграва . Та аз сега разбирам за това ве , ти тъп ли си?
Аз се опитвам да измисля как да й го върна - те да се слави името ти . Ебати смотаните циници сте честно. Много ми е интересно да видя някоя от темите на тия дет само дават акъл.
P.S : Ако някой иска да пише,само за да ме храни , по-добре да не взема участие .А иначе по темата заповядайте//