- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- леле, кажете как да наглася една ..
got2Bthe1 Пуснато на: Пон Апр 20, 2009 7:29 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
smith88 ти си машина.Толкова си умен че не ти тряа мнението ни точно затова пишеш теми във форума.Толкова си умен че няква пикла те разиграва като кукла на конци!
Възхищавам ти се!Да се свети името ти!
Давал съм да ме разиграва . Та аз сега разбирам за това ве , ти тъп ли си?
Аз се опитвам да измисля как да й го върна - те да се слави името ти . Ебати смотаните циници сте честно. Много ми е интересно да видя някоя от темите на тия дет само дават акъл.
P.S : Ако някой иска да пише,само за да ме храни , по-добре да не взема участие .А иначе по темата заповядайте//
Чети чети...Първоначално написано от got2Bthe1
Смит - давай, още имаш шанс за третото място![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Сам си си виновен. Да не си й ходил зад гъза.Първоначално написано от smith88
Явно момичето е искало просто да се позабавлява с глупчо като теб.
![]()
Човек, ти малоумен ли си? Всеки ти казва, че с лошо не става и е тъпо да и' го връщаш, ама ти пак твоето си знаеш. Не се ли замисляш защо аджеба всички сме на едно мнение? Може би ти грешиш в случая? Егати, явно заслужаваш да те мачкат така, та ти от дума не разбираш. А ако си 88 набор, направо нямам думи.
Правилно ли схванах аз съм тъп а ти който си и ходил на оная по гъза незнма си колко време без да сгрееш че си играят с тебе си мн умен ли???Сподели още от вездесъщите ти мисли...Първоначално написано от smith88
спестете се циничните коментари и оставете момчето да мисли как да отмъщава,за това че е лизал задници![]()
+++1Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Дивчо...![]()
ya right(ironic statement)Просто я игнорирай както правят зрелите хора,
зрелите хора се сблъскват с проблемите си и ги решават или не успяват да ги решат.
Пък то цялата работа е приятелкта и дето харесва автора и гледа да си гос печели като кльпа приятелкта си.
ako ne ste spali q iz4ukai i q zareji i posle pusni nqkuv sluh za neq![]()
хората са казали който сам си го направи друг не може да ти го направи такаче сам си си виновен