.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62

Град
    sofia
    got2Bthe1 Пуснато на: Пон Апр 20, 2009 7:29 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

smith88 ти си машина.Толкова си умен че не ти тряа мнението ни точно затова пишеш теми във форума.Толкова си умен че няква пикла те разиграва като кукла на конци!
    Възхищавам ти се!Да се свети името ти!

Давал съм да ме разиграва . Та аз сега разбирам за това ве , ти тъп ли си?

Аз се опитвам да измисля как да й го върна - те да се слави името ти . Ебати смотаните циници сте честно. Много ми е интересно да видя някоя от темите на тия дет само дават акъл.

P.S : Ако някой иска да пише,само за да ме храни , по-добре да не взема участие .А иначе по темата заповядайте//

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Edit:Тоя пич рулира едва до половината съм стигнал и немоа се спра да се смея
    Чети чети...

Смит - давай, още имаш шанс за третото място

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от smith88
    Автор Съобщение
    NaNa_SladuRana Пуснато на: Съб Апр 18, 2009 7:46 pm Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

да не си 5 клас,че ще правиш мръсно?

Ако вляза в конкретиката дали няма да минеш на моя страна ??
    Та правил съм какви ли не неща за нея : Ходил съм през нощта до магазина на 1 км от нас да й купя желирани бонбони ... , абе буквално и ходех по гъза. И тя се държеше прекалено добре прикрито (уж ме харесва и иска да сме заедно , ама нема такъв камуфлаж) . Същевременно ме е разигравала както си иска . На 14 февруари нейната приятелка я бъзнала : Кво,довечера с (моето име ) ли ще си ??
    И ти й отговорила : "Ами да ,не искам да съм сама,пък и съм гладна ." Ще я счупа ако беше до мене в тоя момент ?

Още ли има хора , с мнение че това животно не заслужава отмъщение ?? Коя е тя да се държи така ??Какво и дава право да се ебава с моите чувства по тоя начин?
    Сам си си виновен. Да не си й ходил зад гъза. Явно момичето е искало просто да се позабавлява с глупчо като теб.

Град
    40 Miles from the Sun
    Човек, ти малоумен ли си? Всеки ти казва, че с лошо не става и е тъпо да и' го връщаш, ама ти пак твоето си знаеш. Не се ли замисляш защо аджеба всички сме на едно мнение? Може би ти грешиш в случая? Егати, явно заслужаваш да те мачкат така, та ти от дума не разбираш. А ако си 88 набор, направо нямам думи.

Град
    В думите на хората ;)
    Цитирай Първоначално написано от smith88
    got2Bthe1 Пуснато на: Пон Апр 20, 2009 7:29 pm Заглавие:

smith88 ти си машина.Толкова си умен че не ти тряа мнението ни точно затова пишеш теми във форума.Толкова си умен че няква пикла те разиграва като кукла на конци!
    Възхищавам ти се!Да се свети името ти!

Давал съм да ме разиграва . Та аз сега разбирам за това ве , ти тъп ли си?

Аз се опитвам да измисля как да й го върна - те да се слави името ти . Ебати смотаните циници сте честно. Много ми е интересно да видя някоя от темите на тия дет само дават акъл.

P.S : Ако някой иска да пише,само за да ме храни , по-добре да не взема участие .А иначе по темата заповядайте//
    Правилно ли схванах аз съм тъп а ти който си и ходил на оная по гъза незнма си колко време без да сгрееш че си играят с тебе си мн умен ли???Сподели още от вездесъщите ти мисли...

спестете се циничните коментари и оставете момчето да мисли как да отмъщава,за това че е лизал задници

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    спестете се циничните коментари и оставете момчето да мисли как да отмъщава,за това че е лизал задници
    +++1

МИЛОСТ!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Дивчо...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Просто я игнорирай както правят зрелите хора,
    ya right(ironic statement)

зрелите хора се сблъскват с проблемите си и ги решават или не успяват да ги решат.

Пък то цялата работа е приятелкта и дето харесва автора и гледа да си гос печели като кльпа приятелкта си.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    ako ne ste spali q iz4ukai i q zareji i posle pusni nqkuv sluh za neq

хората са казали който сам си го направи друг не може да ти го направи такаче сам си си виновен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си