Цитирай Първоначално написано от Amelly
Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
.Просто я игнорирай както правят зрелите хора,защо ще падаш в калта с тези гнусни номера
Хмм или си прекалено наивна или не знаеш каквко е отмъщение.
Съгласна съм с автора,някак си като и направи гадно ще се почувства по-дбре.
Гадно е, долно е,ама такива са хората-помияри.

Иначе по темата,можеш да пуснеш някакъв слух за нея.
Може,ако още не сте се скарали да я лъжеш,че имаш нещо към нея и после да си го върнеш по брутален начин.
Да,наивна съм,вярвам в доброто у хората,живея в мечти,ценя усмевките.Глупаво,разочаро ващо и наивно е,направо си е мазохизъм,но в крайна сметка всеки се дори да остави отпечатък от краткия си път на този свят без значение дали е вярващ или атеист,кое е истински ценното да си щастлив или да правиш другите щастливи.Какво ще пусне някой слух мацката може да и е през оная работа,дори и да я засигни този слух ще се носи седмица,две,месец.А ако въпреки всичко застанеш пред нея очи в очи обясниш и всичко спокойно и истински ще постъпиш достойно,все едно след години като осъзнае коя е ,кат изрестне няма да си каже "ех,като бях малка,като бях глупава колко зле се държах с него,а той се държа човешки,ей не съм го оценила това е истински човек".Да караш някого,който си ценял,да страда е дорно,все едно да риташ паднал човек. Знам какво е отмъщение,но по-важното е,че знам,че то не връща изгубеното