- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Bilka Collection Мляко за лице
Взех си това мляко за лице,което всъщност е за почистване и прочетох отзад,че пише 25+!Та според вас има ли проблем да го използвам?Вие ползвали ли сте нещо на тази марка и доволни ли сте?![]()
To infinity and beyond.
Аз на Билка имам маска за коса, хубава е... обаче щом пише че е за +25 по добре не го използвай...
май не е много дачно да го ползваш щом и за по зряла кожа от твоята.вземи си нов,а този можеш да дадеш на майка ти
Имам крем за ръце на Билка.. може да е 0,95, но наистина е страхотен![]()
Първоначално написано от By_YoUr_SiDe
![]()
![]()
Чакай, аз им ползвам кремовете за ръце от година и са над 2лв.Твоите защо са по-евтиниИ аз много го харесвам
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Щом е написано +25 не го използвай ,, И кой/я тъпанар с цялия акъл ти го даде щом не е за теб ,, Аз ако съм на твое място ще отида в магазина/аптеката и ще ги поставя на място !!
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
^ И кво според теб тоя "тъпанар" ще те състари и ще станеш с кожа като на 30-годишна ли...
пффф
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
На 15 и на 25 кожата има съвсем различни нужди. Това, разбира се, един мъж няма как да го знае. Но не е хитро от твоя страна така нагло да се месиш в женските дискусии.Първоначално написано от MakeMeLaugh
По темата:
Не трябва да се ползват продукти, които не са за твоите години. Просто следващия път бъди по-внимателна като си избираш козметика![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
По-добре не го използвай щом пише 25+ значи е предназначен за жени над тази възраст...иначе на Билка имах тоник за лице и беше много хубав,а и миришеше супер
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Само да кажа,че аз съм си виновна взех си го от Билата и изобщо не съм гледала какво пише отзад,той не е много голям ще го изхарча и за напред ще се зачитам наистина по-добре,а това мляко мирише просто супер![]()
![]()
To infinity and beyond.
Аз много добре знам какво означава означението.
Ама ми стана смешно как 14-годишна щяла да постави на място фармацефта, смяхх.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ами ако й го беше продал фармацефт щеше да има пълно основание да го поставя на мястоПървоначално написано от MakeMeLaugh
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Аз не бих го ползвала..
ОФФтопик - Няма как да постави фармацефта на "мястото му" , тъй като той въобще няма да й обърне внимание. Най-малкото - не му е на годините.
Envoi moi ! ;]
Ами, не знам. Майка ми го беше купила, беше с цената, на която пишеше 0,95. Някакъв с екстракт от червено вино е, направо ми иде да го изпияПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
По темата: Не дей да го ползваш..
Аз имам доста продукти на bilka collection кремове,маски.Доколкото знам продуктите,които съдържат екстракт от грозде Мавруд са за младешка кожа,а тези които съдържат екстракт от бяло грозде са за по възрастни 25+
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Еми,да това е точно с екстракт от бяло гроздеПървоначално написано от sweet_bubka
![]()
To infinity and beyond.