- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче на 14- Момче на 17, каращо 18 ?
разликата е голяма
но не в годините
а в самото мислене![]()
Моля ?!
форума залива от такива теми не трябва да си с него не заради годините,а защото не си сигурна и търсиш мнение от непознати,едва ли не те да ти кажат дали го обечаш
според мене трябва сама да решиш.но мисля че няма да те изяде ако излезнеш с него![]()
ми сигорно те иска за една вечер да не мислиш че ние можем да ти кажем да излизаш сас него или нне , или пак да ли щте изчука или не,или само иска да пие кафе сас тебе ти го познаваш такаче самичка си преценяй ............. а и кат има любов няма значение годинките......Първоначално написано от Dollystar
ейййййййййй голямо чудене голямо мислене.... ми ако имаш интерес и ти към него излезте... то така не можем да гадаем дали ще стане нещо... или ще потръгне или няма да потръгне, докато не опиташ няма да разбереш. Казвай си: от опит глава не боли![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
А аз какво да кажа 19 годишен младеж щеше да се върне от Испания заради менПървоначално написано от xplay
![]()
Вие по годините ли ги избирате бе?Една я притеснява това,че приятелят и е с няколко години по-голям от нея,друга се кефи само на "батковци"
Мацко,разликата ви в никакъв случай не е голяма...просто ако момчето е курвар,а ти си свястна (а ти ми се струва,че си такава) връзката е обречена
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Ако ти харесва - излезте. Кво толкова, тва са 3 години...
nicolepcd
Ми не мисля, че е курвар, в едно мнение по-горе някой каза че по-скоро се притеснявам от тва кфо ще кажат другите. Винаги съм се подигравала на разни момичета,които си хващат момчета, които вече са на по 20г, а ся и аз съм в подоба сигуацияПървоначално написано от mrazqkindergarten
![]()
Първоначално написано от vesito13
Да не е случайно x3eme?
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Не , не . Момчето въобще не е от форума . А x3eme не го познавам , смисъл не си пиша с него , нищо такова , виждала съм негови мнения , но до тамПървоначално написано от xplay
![]()
Пълната простотия...Престанете да мислите,че щом момчето е по-голямо с еди си колко иска само секс..Това,че има такива не означава,че са всички...Дай шанс на момчето и стига с тия нагласи и навивки...Слушай себе си а не хората!![]()
![]()
![]()
Ами , ако ти е симпатичен , защо да не излезете
![]()
![]()
Bon Jovi - Always
За любовта няма граници! Аз например съм на 15 и вървим с момче на 20..![]()
Ами и при мен е горе-долу така- тои е на 16 , а аз на 14. Зависи той какъв е -ако е женкар, не мисля, че ще се получи нещо сериозно, защото ще търси нещо повече от целувки и прегръдки, но ако е точен пич и те харесва не само заради големия бюст и т.н- имаш шансУспех
![]()
пф.. 1во се замисли как се чувства като една година знаеш че иска да излезете и има интерес..
Ако не искаш да го накараш да загуби интереса си можеш да решиш и да помислиш дали го искаш и да излезе.. щото рано или късно момчето ще се откаже..
А и какво са 4 години?
както и да е..
Решаваш сама..
Ако беше ку*вар отдаавна да си е намерил друга.Първоначално написано от Dollystar
Цяла година да те моли![]()
или ти си много красива или той е много тъп.... а може би и двете - не знам.
![]()
+1Първоначално написано от GossipGirl89
Sometimes I get so weird
I even freak myself out
I laugh myself to sleep
It's my lullaby
Sometimes I drive so fast
Just to feel the danger
I wanna scream
It makes me feel alive
Според мен момчета, които търсят значително по-малки момичета .. искат просто да се възползват , НО не всички са такива .. прецени си сама![]()
Ти не си в такава ситуация според мен - 14 и 17, каращо 18 е съвсем по различно от 13 с 22 ( познавам момче, което ходеше с една позната.. той на 22 тя на 13 ) Самата ви разлика не е толкова голяма 3-4 години не е нищо. Излез един път с него. След това мисли дали да задълбочаваш.
Stay up all night with the stars *
Ако си на 14 би ли излязла с 11 годишен.???.. Според мен преди 17 години 3 години разлика е прекалено многоПървоначално написано от elsy
Още са на различен акъл ....Аз на 18 не бих се занимавал с 14 годишна трябва да съм много изпаднал O,o
--------------------------------------------------------
Излез, ощее к'во чакаш!?!![]()
![]()
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
За мен това не представлява никакъв проблем.Ако си достатъчно развита-физически и психически,за да излизаш с по-голямо момче от теб,направи го.А и това са само 3 години,съвсем нормално е според мен.С моят разликата ни е 5 години,аз съм на 15,той на 20 и никак не ни е зле,заедно сме вече половин година.Не зависи от годините,а от хоратаАко толкова се притесняваш,намери си някой на твойте години.
Аз пък се смея на тия дето си мислят ,че са много развити xD Още малки момиченца дето им пораснали цици , намазани с грим , с късите поли и цигарата и вече айде много сме големи... Те някой ден ще се усетят ;]
Ае в крайна сметка чукайте са на воля сега му е момента![]()
--------------------------------------------------------
виж сега прецени си сама .. ние не можем да ти кажем нито го познаваме нито нищо (:
![]()
What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?