.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Супер фен Аватара на Riot
    разликата е голяма
    но не в годините
    а в самото мислене
    Моля ?!

форума залива от такива теми не трябва да си с него не заради годините,а защото не си сигурна и търсиш мнение от непознати,едва ли не те да ти кажат дали го обечаш
    според мене трябва сама да решиш.но мисля че няма да те изяде ако излезнеш с него

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    форума залива от такива теми не трябва да си с него не заради годините,а защото не си сигурна и търсиш мнение от непознати,едва ли не те да ти кажат дали го обечаш
    Е то за любов толкова бързо не може да става дума, ние само няколко пъти сме се вижали и той винаги ми е правил добро впечатление(ама колко така по уличата) иначе и по скайп си пишем редовно, радва ме това, че не е изгубил интереса си. Просто не знам дали да изляза с него и да задълбоча нещата . ( не говоря за секс)
    ми сигорно те иска за една вечер да не мислиш че ние можем да ти кажем да излизаш сас него или нне , или пак да ли щте изчука или не,или само иска да пие кафе сас тебе ти го познаваш такаче самичка си преценяй ............. а и кат има любов няма значение годинките......

Град
    Стара Загора
    ейййййййййй голямо чудене голямо мислене.... ми ако имаш интерес и ти към него излезте... то така не можем да гадаем дали ще стане нещо... или ще потръгне или няма да потръгне, докато не опиташ няма да разбереш. Казвай си: от опит глава не боли
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Е, аз тогава какво да кажа, като един 20 годишен младеж от форума ме кани да излезем и би дошъл чак до Силистра само заради едното кафе?
    А аз какво да кажа 19 годишен младеж щеше да се върне от Испания заради мен

Вие по годините ли ги избирате бе? Една я притеснява това,че приятелят и е с няколко години по-голям от нея,друга се кефи само на "батковци" Мацко,разликата ви в никакъв случай не е голяма...просто ако момчето е курвар,а ти си свястна (а ти ми се струва,че си такава) връзката е обречена
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен
    Ако ти харесва - излезте. Кво толкова, тва са 3 години...
    nicolepcd

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Вие по годините ли ги избирате бе? Една я притеснява това,че приятелят и е с няколко години по-голям от нея,друга се кефи само на "батковци" Мацко,разликата ви в никакъв случай не е голяма...просто ако момчето е курвар,а ти си свястна (а ти ми се струва,че си такава) връзката е обречена
    Ми не мисля, че е курвар, в едно мнение по-горе някой каза че по-скоро се притеснявам от тва кфо ще кажат другите. Винаги съм се подигравала на разни момичета,които си хващат момчета, които вече са на по 20г, а ся и аз съм в подоба сигуация

Цитирай Първоначално написано от vesito13
    Е, аз тогава какво да кажа, като един 20 годишен младеж от форума ме кани да излезем и би дошъл чак до Силистра само заради едното кафе?

Да не е случайно x3eme?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    `In Hell`
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Разликата не е фрапантна.Дай му шанс

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от vesito13

Да не е случайно x3eme?
    Не , не . Момчето въобще не е от форума . А x3eme не го познавам , смисъл не си пиша с него , нищо такова , виждала съм негови мнения , но до там

Пълната простотия...Престанете да мислите,че щом момчето е по-голямо с еди си колко иска само секс..Това,че има такива не означава,че са всички...Дай шанс на момчето и стига с тия нагласи и навивки...Слушай себе си а не хората!

Ами , ако ти е симпатичен , защо да не излезете
    Bon Jovi - Always

За любовта няма граници! Аз например съм на 15 и вървим с момче на 20..

Ами и при мен е горе-долу така- тои е на 16 , а аз на 14. Зависи той какъв е -ако е женкар, не мисля, че ще се получи нещо сериозно, защото ще търси нещо повече от целувки и прегръдки, но ако е точен пич и те харесва не само заради големия бюст и т.н- имаш шанс Успех

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    пф.. 1во се замисли как се чувства като една година знаеш че иска да излезете и има интерес..
    Ако не искаш да го накараш да загуби интереса си можеш да решиш и да помислиш дали го искаш и да излезе.. щото рано или късно момчето ще се откаже..
    А и какво са 4 години?
    както и да е..
    Решаваш сама..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Ми не мисля, че е курвар, в едно мнение по-горе някой каза че по-скоро се притеснявам от тва кфо ще кажат другите. Винаги съм се подигравала на разни момичета,които си хващат момчета, които вече са на по 20г, а ся и аз съм в подоба сигуация
    Ако беше ку*вар отдаавна да си е намерил друга.
    Цяла година да те моли или ти си много красива или той е много тъп.... а може би и двете - не знам.

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Каквото си прецениш това прави. Ние не можем да ти казваме с кого да бъдеш ... Но имай предвид, че НЕ всички, но повечето момчета на тази възраст си търсят по-малки момичета единствено заради секса. Ако го познаваш достатъчно добре и си се убедила, че не е такъв - пробвайте се.
    +1
    Sometimes I get so weird
    I even freak myself out
    I laugh myself to sleep
    It's my lullaby
    Sometimes I drive so fast
    Just to feel the danger
    I wanna scream
    It makes me feel alive

Според мен момчета, които търсят значително по-малки момичета .. искат просто да се възползват , НО не всички са такива .. прецени си сама

Ти не си в такава ситуация според мен - 14 и 17, каращо 18 е съвсем по различно от 13 с 22 ( познавам момче, което ходеше с една позната.. той на 22 тя на 13 ) Самата ви разлика не е толкова голяма 3-4 години не е нищо. Излез един път с него. След това мисли дали да задълбочаваш.
    Stay up all night with the stars *

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Ако ти харесва - излезте. Кво толкова, тва са 3 години...
    Ако си на 14 би ли излязла с 11 годишен.???.. Според мен преди 17 години 3 години разлика е прекалено много Още са на различен акъл ....Аз на 18 не бих се занимавал с 14 годишна трябва да съм много изпаднал O,o

--------------------------------------------------------

Излез, ощее к'во чакаш!?!
    http://pleasehelp.hit.bg/
    ~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~

За мен това не представлява никакъв проблем.Ако си достатъчно развита-физически и психически,за да излизаш с по-голямо момче от теб,направи го.А и това са само 3 години,съвсем нормално е според мен.С моят разликата ни е 5 години,аз съм на 15,той на 20 и никак не ни е зле,заедно сме вече половин година.Не зависи от годините,а от хората Ако толкова се притесняваш,намери си някой на твойте години.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Аз пък се смея на тия дето си мислят ,че са много развити xD Още малки момиченца дето им пораснали цици , намазани с грим , с късите поли и цигарата и вече айде много сме големи... Те някой ден ще се усетят ;]
    Ае в крайна сметка чукайте са на воля сега му е момента

--------------------------------------------------------

виж сега прецени си сама .. ние не можем да ти кажем нито го познаваме нито нищо (:

What if I say that I feel weird ... would not be allowed to be suffering?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си