- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче на 14- Момче на 17, каращо 18 ?
На 14 години съм и има едно момче което от 1 година ме моли да излезем и още не е изгубило интерес, но аз се притеснявам, свестен е, но се си мисля, че е твърде голям за мене![]()
форума залива от такива теми не трябва да си с него не заради годините,а защото не си сигурна и търсиш мнение от непознати,едва ли не те да ти кажат дали го обечаш![]()
сама си прецени
Е то за любов толкова бързо не може да става дума, ние само няколко пъти сме се вижали и той винаги ми е правил добро впечатление(ама колко така по уличата) иначе и по скайп си пишем редовно, радва ме това, че не е изгубил интереса си. Просто не знам дали да изляза с него и да задълбоча нещата . ( не говоря за секс)Първоначално написано от NaNa_SladuRana
Каквото си прецениш това прави. Ние не можем да ти казваме с кого да бъдеш ... Но имай предвид, че НЕ всички, но повечето момчета на тази възраст си търсят по-малки момичета единствено заради секса. Ако го познаваш достатъчно добре и си се убедила, че не е такъв - пробвайте се.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ее какво лошо има да излезете бе?не мога да разбера![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз мисля като вас, но нещо вътрешно яко ме притеснява немога да си се начуда, никога не съм била толкова притеснителна като съм излизала с някой, но ся нещо![]()
Разликата не е голяма ако го харесваш найстина... това, че не е изгубил интерес показва, че до някаква степен те харесва, защо просто не му дадеш шанс не ми ясно. Ние не можем да ти кажем ти сама си преценяваш дали го харесваш или си задължена да излезеш с него защото те молел от много време... и моя приятел и по голям от мен но това не ме касае, винаги съм била на мнение, че в любовта възрастта няма значение... Приема се за нормално разликата да е от 5, дори 7 години.Но, какво значение има това, ако има любов и разбиране.... малко се отклоних но няма значение![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
излез и пробвай.
3-4 години разлика са СЪВСЕМ НОРМАЛНИ !
Трябваше да се притесняваш , ако е на 20 , а не на 17-18 ..
ИЗЛЕЗ!![]()
Actions speaks louder then words .. >.<
не мисля че разликата е голяма ..пробвай
Мен ми се струва, че не те притеснява това, че е по голям а това как ще реагират околните .. и какво ще кажат за вас. Сега повечето хора ги е страх да излезнат с по големи не заради това, че може би ще имат различия а заради това, че им пука какво мислят околните... което е изключително тъпоПървоначално написано от Dollystar
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Щом питаш тук значи не си готова... а тъпо ще е да излезеш с него, защото непознати са ти казали да го направиш...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С приятеля ми бяхме така...не е смятам че е голяма разлика
Случвало ми се е, знам как се чувстваш. Според мен да се довериш на интуицията си. Ако пък мислиш, че си заслужава дай му шанс. Но според мен щом нещо те спира....Първоначално написано от Dollystar
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Има хора с къде къде по-голяма разлика в годините , не е голяма , стига да искаш може да излезеш спокойно с него![]()
Луди ли сте... демек т'ва са колко 3 години разлика... х
В момента аз с1м на с1щото дередже ( самоче аз с1м 18ка тя 15 ха ) ... обичаме се и всичко е ок...![]()
Е, аз тогава какво да кажа, като един 20 годишен младеж от форума ме кани да излезем и би дошъл чак до Силистра само заради едното кафе?![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
3-4 години разлика НЕ Е много
Излез с момчето ... В крайна сметка просто ще излезете ... Не е казано,че трябва да правите нещо
Ивеее стига се хвали бе![]()
![]()
Ще видиш ти кака ти като се натресе на срещата
![]()
Първоначално написано от 3oPuTy
Аз няма да ти кажа кога е![]()
Ако се натресеш бъди сигурна, че Емо ти е изневерявал с мене
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
^ Той с теб няма да ми изневери![]()
![]()
![]()
Е ся ако беше казала нещо за Наталия ...![]()
![]()
![]()
Сори за спама![]()