- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче на 14- Момче на 17, каращо 18 ?
М .. сега ще ти кажа нещо от личен опит .. аз бях на 14 години,когато излезнах с бившия ми приятел .. той беше на 18 .. и се роди една прекрасна връзка .. ходихме година и половина .. обичахме се много .. бяхме щастливи ! .. Ако искаш да си с него не чакай ..![]()
Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..
апф винаги съм харесвала момчета с по 1-2 годене по - големи и ми е било странно да харесваш на по 19 - 20 .. и си мислих че аз никога няма да харесам толкова по голам ( не че е толкова голяма разликата а ма а де) .. таа сега и аз съм на 14 и харесвам един на 18 .. и такива неща се случват .. по - добре отколкото на по 20 и нагоре .. излиз с него
![]()
И аз мисля така и точно затова толкова много го мисля, въпреки че едва ли ще се занимавам с негоПървоначално написано от g0sheto94
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
абе тръгнете ама докъто пораснеш ще се карате за глупости дано те истърпи иначе и аз имам 3 години разлика с мойта фр
Разликата не е чак толкова голяма, не се притеснявай за това.Дай му шанс.![]()
Успех.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Познавам много момичета които имат връзка с по- големи момчета, но зависи от теб. Изглежда, че момчето наистина те харесвапросто му дай шанс. Една среща не е кой знае каква работа, ще се опознаете и ще разбереш дали искаш да си с него
![]()
успех!![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!