.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    М .. сега ще ти кажа нещо от личен опит .. аз бях на 14 години,когато излезнах с бившия ми приятел .. той беше на 18 .. и се роди една прекрасна връзка .. ходихме година и половина .. обичахме се много .. бяхме щастливи ! .. Ако искаш да си с него не чакай ..
    Много малко е нужно,за да видиш,че си жалък .. че амбициите ти са големи,а ти си МАЛЪК ..

апф винаги съм харесвала момчета с по 1-2 годене по - големи и ми е било странно да харесваш на по 19 - 20 .. и си мислих че аз никога няма да харесам толкова по голам ( не че е толкова голяма разликата а ма а де ) .. таа сега и аз съм на 14 и харесвам един на 18 .. и такива неща се случват .. по - добре отколкото на по 20 и нагоре .. излиз с него

Голям фен Аватара на Dollystar
    Цитирай Първоначално написано от g0sheto94
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аз пък се смея на тия дето си мислят ,че са много развити xD Още малки момиченца дето им пораснали цици , намазани с грим , с късите поли и цигарата и вече айде много сме големи... Те някой ден ще се усетят ;]
    Ае в крайна сметка чукайте са на воля сега му е момента

+1 много точно изказване
    И аз мисля така и точно затова толкова много го мисля, въпреки че едва ли ще се занимавам с него
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    абе тръгнете ама докъто пораснеш ще се карате за глупости дано те истърпи иначе и аз имам 3 години разлика с мойта фр

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Каквото си прецениш това прави. Ние не можем да ти казваме с кого да бъдеш ... Но имай предвид, че НЕ всички, но повечето момчета на тази възраст си търсят по-малки момичета единствено заради секса. Ако го познаваш достатъчно добре и си се убедила, че не е такъв - пробвайте се.

Разликата не е чак толкова голяма, не се притеснявай за това.Дай му шанс.

Успех.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Познавам много момичета които имат връзка с по- големи момчета, но зависи от теб. Изглежда, че момчето наистина те харесва просто му дай шанс. Една среща не е кой знае каква работа, ще се опознаете и ще разбереш дали искаш да си с него
    успех!
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си