.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Без Него

Повече от фен Аватара на LDto

Без Него

ето я и мойта история
    ем всичко почна на игра но постепено се задълбочи
    но той учише в Русе а аз в Плевен
    това не беше проблема а в това че трябваше да бъде тайна.
    но Приятелитени ни разбраха и почнаха да говорят много лъжи. по точно мойте ПРИЯТЕЛИ!!!
    в началото не ни пукаше но после почнаха скъндалите той ми нямаше доверие сърдише ми се за ВСИЧКО и накрая с наглос ме заряза по скайпа и ме помоли да не го търся никога вече.
    аз и така направих макар да ме болеше!!! Тръгнах с друго момче и на СВ.Валентин просто почнах да честитявам на вс в скайпа и реших и на него да честитя. и му писах и затворих прозорчето с мисълта че ще излезе от линия,но той ми писа и ми честити и на мен празника аз разбирасе му благодарих и пак затворих прозорчето и не чаках да ми пише. но той почна да ме разпитва как съм ала бала и аз споменах че съм с др и той нз по чата усетих че му стана кофти и почна да ме разпитва за него и накрая ми сервира "Аз мислих днес да ти предложа да се върнеш при мен но явно си заета вече" след тези думи се разплаках и цяла нощ не спах и реших да скъсам с др момче.
    1 седмица по-късно се видях ме на саме очи в очи.
    Той ме попита дали ми е липсвал а аз само сконих глава и замълчах.
    мислих си че ще ми предложи пак но се излъгах!!!

след около 2 часа фълшив смях от моя страна го помолих да ме заведе до един блок който се оказа неговия.
    там имах среща с едно момиче до като тя беше у тях и се оправяше.
    аз просто го попитах тъй си оставяме и той ми отвърна "аз съм в Русе ти си си тук сега не ми е времето за връзки намери си друг" и си замина аз се разплаках а приятелката ми тамън слезна и ме видя да плача прегърнаме силно и нищо не каза
    от тогава на сам само здр му казвам и заминавам но тайно се надявам пак да се съберем. знам че не си заслужават сълзите мечтите надеждата но вече 2 месец не мога да го забравя почнах на работа само и само да не мисля за него. да избягвам срещи с него.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    По-добре не го търси повече.Нека всеки си хване по пътечката ,както е и станало! Той те е излъгал.ЗАради него си скъсала с бифшия си приятел.Доста тъпо от негова страна първо дава надежди и накрая ти заявява ,че нямало да стане.Защо си играе с теб?
    Остави го намира,не си заслужава.Не му позволявай повече да те лъже.Най-добре си останете на здр и здрасти и си намери друг приятел.УСпех

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Просто продължи.Не е толкова трудно колкото си мислиш.С достатъчно воля ще успееш без никакви проблеми.Бил съм в такава ситуация.Цаката му е да се разсейваш с нещо( това че си се хванала на работа е добре ).Повече нови контакти завързвай, запознавай се с повече нови хора.Прави неща които няма да ти напомнят за него и ще си 6 точки
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Тоя е егати боклука, с извинение
    .... Оставяй го, не го търси, не се унижавай заради него! Продължи напред и другият път не прави такива глупави грешки!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

ааа споменах ли че днес има РД и ми се иска да му кажа що за буклук е

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от LDto
    ааа споменах ли че днес има РД и ми се иска да му кажа що за буклук е
    по-добре си заммълчи.
    Нека да си мисли,че няма да се сетиш за него.Направи се на безразлична !
    бъди студена!Нима не осъзнаваш как се държи с тебе?Боже,сляпа ли си или имаш кърпа на очите?!

Знам че се държе с мен се едно съм му кукла за желания за това просто сега се правя че не го знам кой е

Град
    < 33
    Ако бях на твое място дори и рд-то му нямаше да честитя ..
    Actions speaks louder then words .. >.<

че аз не съм и няма както той не честити моя !!!

според мен изобщо не е смятал да ти предлага на Св.Валентин.Станало му е кофти 4е ве4е не си негова (на 1 мом4е винаги ще му стане кофти ако разбере 4е бившата му си има друг дори да няма 4увства към нея) и затова го е казал-за да ти стане кофти и на теб.и си сгрешила страшно много 4е си оставила приятеля си заради него.според мен той просто не изпитва нищо към теб и трябва да го забравиш
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    У нас Си (=
    И аз мисля, че неговото чувство за принадлежност здраво крещи и той се прави на интересен, за да е сигурен, че го обичаш достатъчно, за да изтърпиш бъдещото му държание, когато пак ще стане студен и заинтересован само от гаджето си. Когато види, че си хващаш живота пак ще стане мил...Не се занимавай.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Когато види, че си хващаш живота пак ще стане мил...
    Ей това трябва да направи авторката на темата! Безразличието е най-доброто отмъщение
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

така и ще направя !!! благодаря за съветите !!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Аааа ебати тъпия идиот нещтастен... Жалко, че си зарязала момчето, с което си била, но не си знаела, че така ще стане... наистина супер грубо те е прецакал и аз мога да ти кажа, че няма смисъл да плачеш за него... всеки път като си помислиш нещо хубаво си мисли как те епрецакал по супер кофти начин и с времето ще спре да ти пука и за него и за случката... пожелавам ти най-искрено Успех!!

Според мен това момче не те обича, но не иска да си и ничия друга.Наистина е много егоистично.Първо ти проваля настроението за месеци напред всичко под краката ти рухва, а после иска да не е с теб, но ти да не си и с никои друг.Това момче не заслужава и една твоя сълза .. поварвай .. :х

"аз съм в Русе ти си си тук сега не ми е времето за връзки намери си друг" съжалявам това щях да кажа.... връзка от разстояние не е връзка.... той може да иска да е с теб, но просто това ви разделя... няма смисъл прав е...
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Ебати тъпака .Постъпил е ужасно , като ти е дал измамни надежди че може пак да се съберете. Друг път не му се хващай на глупостите и не се занимавай с него !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си