- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредната изповед на едно момиченце
Преди месец телефона ми звънна- беше един познат, искаше да излезем да се видим. Нямах представа от къде ми имаше номера или внезапният му интерес към мен. В последствие разбрах от обща приятелка че ме харесва, но така и не можах да изляза с него или нямах желание или бя възпрепятствана и така в продължение на месец.
Няколко дена преди ваканцията един приятел от друг град ми дойде на гости, излязохме с компанията и разбрах че бившата му приятелка имала огромното желание да ме бие. Нямах никакво намерение да се занимавам с нея и й казах просто че няма да се меся между тях и че не искам нищо общо с него. Да идеално ама не ... в същият ден го видях беше с колата и предложи да отидем на кафе .. нямаше къде да бягам в последствие неговата компания ми хареса и така тръгнахме. Отначало всичко беше идеално. Бях лудо влюбена. Обаче после сякаш чувствата му охладняха. Приятелите му бяха по-важни отколкото аз. На всичкото отгоре бившата му приятелка изцепи това което й бях казала, че не съм искала да имам нищообщо с него и си наговорихме куп простотий които не трябваше да изговарям. 2 дена след това имахме среща и трябваше да поговорим, но той не се яви, обаждах се пращах СМС-и, но нищо. Накрая ми вдигна и каза че идвал след малко, но така и не дойде... обаждах се пак и пак , но ми затваряше и накрая му написах СМС че това е краят. Той не се опита да направи нищо, при което ме заболя още повече. Няколко дена след товаимахме среща тъй като трябваше да ми върне някои неща и пак не се опита да направи нищоБеше казал на един общ приятел, че много съжелявал и че той бил виновен но на мен нищо. Опитах се да му дам втори шанс, но той не се възползва и сега на всичкото отгоре замина за Гърция при майка си за празниците. А преди ми беше казал че предишният път, огато е ходил до Гърция е сксал с приятелката си , за да не му изневерява и после пак се е върнал при нея, но нищо не ми се връзва.
Благодаря на тези, които го проетоха, имах нужда да излея всичко някъде.
щом не иска кво толкова го мъчиш...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
защото ТРЯБВА ДА ЗНАМ!!
защото трябва да има причина!!
защото не може всичко да свършва така !!
Причината е, че просто вече не си му интересна, не те иска, не му се занимава. Казал е, че съжалява и че е виновен: вярно е, на него са му изчезнали чувствата. Съжалява, че те е прецакал.
И в крайна сметка защо просто не продължиш напред? Няма да се върне при тебе. Приеми го.
епа причината явно си ти, пък може и по хубава да си е намерилПървоначално написано от alex4ii
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Много пъти си опитвала да разбереш на какво се дължи това негово държание, но отговор не си получила, не опитвай повече, няма да ти каже! Той е Страхливец! Нима искаш да си с такъв човек?! Остави го в миналото и продължи напред, тоя не си струва усилята!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Виж душко явно тоя момък не си заслужава... кофти се е получило ама след като се е държал по този начин значи нещо му куца и не е за теб.. .според мен си супер печен човек което значи че лесно ще откриеш сродната си душица... така че остваи го нека си троши главата!!!А на бившата му прати много поздрави от мен...
и и кажи че е мнооого зле...
айде Успех за напред!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ПодкрепямПървоначално написано от Hilary_
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Наистина е много гадно, когато двама души се обичат, но заради ината и гордоста на единия идва края на една връзка .. за сега го остави, нека помисли малко.Сам ще осъзнае, че има нужда от теб и ще направи някакъв опит да се съберете отновоКъсмет :р
Hilary_ написа:
Виж душко явно тоя момък не си заслужава... кофти се е получило ама след като се е държал по този начин значи нещо му куца и не е за теб.. .според мен си супер печен човек което значи че лесно ще откриеш сродната си душица... така че остваи го нека си троши главата!!! А на бившата му прати много поздрави от мен... и и кажи че е мнооого зле... айде Успех за напред!
++ 1
![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Няма смисъл...Остави го и продължи живота си...Ще ти е трудно,но е по-добре от това да се измъчваш,заради него.. Не го заслужава..
Поне знаеш,че си направила всичко по силите си ... но не се е получило ,затова няма за какво да съжеляваш
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
Ми мацко, ти си го търсила, настоявала си за обяснение, той не ти го е дал - тогава няма смисъл да продължаваш да го насилваш... Освен, че си тъпчаш самочувствието и достойнството като постоянно го издирваш, ще влошиш и нещата още повече... Остави го. Като не иска да ти дава обяснения-майната му! Не е първият, няма да е и последния !!!!!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Апфф ти нямаш никаква вина и няма смисъл да изпитваш или каквото и да е отрицателно чувство заради него ... предлагам ти да го заебеш без извниение за думата .