- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момчето което харесвам е много затворено
Отвори го!![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
+1 :ДПървоначално написано от got2Bthe1
кофтито е че почнах Дота![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Преди като играех много цс бях почнал да се спичам ...Първоначално написано от got2Bthe1
неможех да си кажа лафа .. доста го бях закъсал![]()
20 часа на ден цс без да изляза от нас![]()
Като почнех да говоря си бърках думите ..
Просто знаех самото значение на думите, но не го
употребявах правилно![]()
От устата ми излизаше само и бях затъпял с 1 дума
По-лесно ми беше да напиша всичко
Много кофти тръпка от година не играя и почнах да се пооправям
не заеквам говоря умерено сега съм си нормален, но
преди бая се бях издухал![]()
Добре, че се усетих (макар и късно, но ...)
Намерих си други занимания свързани с друго (не с рс-то)
и се оправих![]()
Цял ден на тренировки и на даскало и вечерта кат се прибера 2 часа МАКС пред рсто и ся съм ОК![]()
Вие какво искате да кажете, че аз като играя на онлайн игри и не обръщам внимание на гаджето си ли?Не, просто си има време за всичко и човек трябва да отделя време за всичко, това се осъзнава, когато станеш малко по-зрял иначе хлапундурите на по 14-15 години не се занимават с друго, освен с игрите и техните си хобита!
Харесала си си асоциал.
Поеми инициативата и го отдели от порочното му занимание.
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
еми..как да постъпиш .. кажи му .. в прав текст .. ако остане безразличен .. намери си друг..
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
докато четох темата си помислих че някой е писал за менПървоначално написано от bebety2
аз съм същия ...
![]()
и искам да се променя,но немога
![]()
Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!
и аз имам едно такова проблемче,с един птиятел, само че не го харесвам. Ама мега ми е странен, както и ти казваш, винаги аз му пиша първа, иначе е мн яко кат си чатим, и нали, сякаш показва някакъв интерес, смисъл, явно му е приятно да си чатим, а в същото време.....
веднъж го чаках той да пише, и цяла седмица не си писахме!
и пак казвам, не го харесвам, просто ми е стар приятел и искам да си възвърнем старите приятелски отношения, ама не ми се получава, та стига съм се обяснявала, ето моето решение, ще подейства: значи, веднъж на "моя приятел" така както си писахме разни глупости аз го питах " Ти излизаш ли?....събота и неделя....с приятели... Или цял ден си седиш в къщи и цъкаш на компа??" и след това той остана доста заинтригуван, щяхме да излезем, ама се провалиха нещата.... та пробвай с тва!!! трябва да подейства!
![]()
![]()
![]()
цс- маниак ..тцтц.. ауууу, недейте, моля ви сетия са ми любимци..........
![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
еми той е печен даже като излезнеме с компанията е много забавен но някак си не се занимава с момичета..иначе мерси на всички за съветите..а между другото и тва Дота го играе.. ужас .. не знам кво да правя ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Да но след като някоя кукличка ти е разбила сарцето след като ти е давала безплодни надежди само игричките помагат да се расееш и да забравиш света около теб за известно времеCS i WoW унищожават човека откам социалност.Добре че се спрях навреме![]()
![]()
Life is simple we make choices and never look back.
^ Aй не си търси извинения, разбили са ти сърцето - трънци.
Няма да коментирам ... еми да разбиха ми го и едиствено когато съм с приятели навън и играя някоя игричка в къщи пред пц-то вечер мога да се разсея през 80% от времето съм сдухан и ми е кофти и като незнаеш не се обаждай супер тъпо изглеждаш от страни но темата нее за мен а за друг тай че ...^ Aй не си търси извинения, разбили са ти сърцето - трънци.
Life is simple we make choices and never look back.
Според мен тея игри са пълна трагедия, така че не намирам каквото и да е било разумно обяснение в тва по цял ден да киснеш пред компа и да стреляш по някви картинки (най-просто казано). Като са ти разбили сърцето, излизай с приятели, намери си ново момиче, запиши някакъв спорт - развивай се. То не че трябва да те наранят, за да почнеш да се развиваш, ама квото и да е станало, деградацията откъдето и да я погледнеш е в отрицателен смисъл.
Не богохулствай с/у CSПървоначално написано от AFT
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
То да беше само CS.. Не че и аз не съм играла комп. игри, ама не помня дотолкова да съм се вманиачавала.
хаха, то щото ти си единствения на света с разбито сърце. ако всички, които някога са били наранявани по някакъв начин, почнат да цъкат ЦС, УОУ и кво ли още не, света ще се превърне сбирка на зомбита с празен поглед, мислещи само как да се справят с чудовището от 3 нивоПървоначално написано от Lonelysoul
live your life ;]
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аре момичета да не приказват срещу игрите и т.н. Познавам много хора дето си играят цс, имат си приятелка, излизат вечер и т.н. Всичко си им е ок.Първоначално написано от AFT
еййй плсс дайте по тематамоля ви дайте ми съвет.. тия тип момчета немат оправия
хелппп ;( ;(
еми нематПървоначално написано от bebety2
трябва да му привлечеш вниманието... как? не знам, да ти кажа. те тия нямат други интереси, освен компютрите си. мен даже ме харесваше преди един такъв. сега ще ти разкажа, пък сама решавай кво ще правиш
значи, запознахме се чрез един общ познат и после тоя ''маниак'' ме намери в скайп и всяка вечер ми пишеше. аз му отговарях, държах се приятелски. говорехме си за пъъъъълни глупости. през тва време той нито ми е правил намеци, нито ме е канил да излизаме, нито нищо. изобщо не подозирах, че е хлътнал. и един ден просто ми прати някаква картичка със сърце ПО СКАЙП и ми каза, че много ме харесвал. е, паднах от стола тогава
![]()
ест, отрязах го. вече не ми пише
дочувам, че си в все същият забозил геймър...прави си изводите, ако можеш... :Д
все пак те съветвам да ти потърсиш друг.
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Няма по голям дар за един/едно мъж/момче от това приятелката му да споделя интересите мy. Дали ще е футбол, баскетбол, CS, WoW няма значение.
Просто разберете че и най-зарибения геймър да си пак ще предпочетеш момичето пред играта. А ако можеш да имаш и момичето и играта тогава![]()
![]()
![]()
В плюс е на всяка която може да цъка CS например.. огромен +
аз не мога да разбера какви са тея "младежи" по цял ден на тея компютри те по зле от жените станали изнежени като.... Не че да отчая момичето ама голчма доза от тези момчета нямат оправия
Трябва да му дойде акъла в главата. Трябва приятелите му постоянно да го викат да излиза и трябва да се види отстрани какво представлява с тези иги, иначе няма начин... Някой трябва да го юрка, че играе по цял ден...Първоначално написано от bebety2
ОТВОРИ ГО !![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.