.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Отвори го!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    CS i WoW унищожават човека откам социалност.Добре че се спрях навреме
    +1 :Д
    кофтито е че почнах Дота
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Супер фен Аватара на zero
    Цитирай Първоначално написано от got2Bthe1
    Преди като играех много цс бях почнал да се спичам ...
    неможех да си кажа лафа .. доста го бях закъсал
    20 часа на ден цс без да изляза от нас
    Като почнех да говоря си бърках думите ..
    Просто знаех самото значение на думите, но не го
    употребявах правилно
    От устата ми излизаше само и бях затъпял с 1 дума
    По-лесно ми беше да напиша всичко
    Много кофти тръпка от година не играя и почнах да се пооправям
    не заеквам говоря умерено сега съм си нормален, но
    преди бая се бях издухал
    Добре, че се усетих (макар и късно, но ...)
    Намерих си други занимания свързани с друго (не с рс-то)
    и се оправих
    Цял ден на тренировки и на даскало и вечерта кат се прибера 2 часа МАКС пред рсто и ся съм ОК

Град
    isperih
    Вие какво искате да кажете, че аз като играя на онлайн игри и не обръщам внимание на гаджето си ли?Не, просто си има време за всичко и човек трябва да отделя време за всичко, това се осъзнава, когато станеш малко по-зрял иначе хлапундурите на по 14-15 години не се занимават с друго, освен с игрите и техните си хобита!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Харесала си си асоциал.

Поеми инициативата и го отдели от порочното му занимание.
    Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
    Oder bist du selbst in Wahrheit f test test

еми.. как да постъпиш .. кажи му .. в прав текст .. ако остане безразличен .. намери си друг..
    mqy baby

обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..

Голям фен Аватара на js7tw

Re: Момчето което харесвам е много затворено

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    здр на всички..момчето,което харесвам е много затворено...даже и аз не знам как да го опиша .. Иначе е печен,даже не мога да кажа че точната дума е "затворен" , просто не се занимава с момичета, значи ходи на даскало...трен..и после в тях цъка яко цс и там другите глупости.. по скайп ако си пишем все аз трябва да му пиша първа,щото той все играе и така...не знам такъв тип момче как мога да му покажа,че го харесвам..а ние се познаваме отдавна де,но аз чак сега....... иначе като си пишеме се бъзикаме и така..кажете ми плс кво да правя

Moderated by slun4ice
    т.7
    докато четох темата си помислих че някой е писал за мен аз съм същия ... и искам да се променя,но немога
    Бензин, а не кръв! Карбуратор, а не сърце!Машина, а не човек!

и аз имам едно такова проблемче, с един птиятел, само че не го харесвам. Ама мега ми е странен, както и ти казваш, винаги аз му пиша първа, иначе е мн яко кат си чатим, и нали, сякаш показва някакъв интерес, смисъл, явно му е приятно да си чатим, а в същото време..... веднъж го чаках той да пише, и цяла седмица не си писахме! и пак казвам, не го харесвам, просто ми е стар приятел и искам да си възвърнем старите приятелски отношения, ама не ми се получава, та стига съм се обяснявала, ето моето решение, ще подейства: значи, веднъж на "моя приятел" така както си писахме разни глупости аз го питах " Ти излизаш ли?....събота и неделя....с приятели... Или цял ден си седиш в къщи и цъкаш на компа??" и след това той остана доста заинтригуван, щяхме да излезем, ама се провалиха нещата.... та пробвай с тва!!! трябва да подейства!

Мега фен
    цс- маниак ..тцтц.. ауууу, недейте, моля ви се тия са ми любимци..........
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

ех, тия идиотски игри! Ми да ти кажа, едва ли ще постигнеш нещо с някой, който по цял ден седи, гледа с оная идиотска оплезена и олигавена физиономия в екрана, където гони разни маймуни и гърми по тях. Бих те посъветвал да не са забиваш с инфантилни дечица.

Скайп - dark_elf2

еми той е печен даже като излезнеме с компанията е много забавен но някак си не се занимава с момичета..иначе мерси на всички за съветите..а между другото и тва Дота го играе .. ужас .. не знам кво да правя ..

Да но след като някоя кукличка ти е разбила сарцето след като ти е давала безплодни надежди само игричките помагат да се расееш и да забравиш света около теб за известно време
    Life is simple we make choices and never look back.

Град
    40 Miles from the Sun
    ^ Aй не си търси извинения, разбили са ти сърцето - трънци.

^ Aй не си търси извинения, разбили са ти сърцето - трънци.
    Няма да коментирам ... еми да разбиха ми го и едиствено когато съм с приятели навън и играя някоя игричка в къщи пред пц-то вечер мога да се разсея през 80% от времето съм сдухан и ми е кофти и като незнаеш не се обаждай супер тъпо изглеждаш от страни но темата нее за мен а за друг тай че ...
    Life is simple we make choices and never look back.

Град
    40 Miles from the Sun
    Според мен тея игри са пълна трагедия, така че не намирам каквото и да е било разумно обяснение в тва по цял ден да киснеш пред компа и да стреляш по някви картинки (най-просто казано). Като са ти разбили сърцето, излизай с приятели, намери си ново момиче, запиши някакъв спорт - развивай се. То не че трябва да те наранят, за да почнеш да се развиваш, ама квото и да е станало, деградацията откъдето и да я погледнеш е в отрицателен смисъл.

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Според мен тея игри са пълна трагедия, така че не намирам каквото и да е било разумно обяснение в тва по цял ден да киснеш пред компа и да стреляш по някви картинки (най-просто казано). Като са ти разбили сърцето, излизай с приятели, намери си ново момиче, запиши някакъв спорт - развивай се. То не че трябва да те наранят, за да почнеш да се развиваш, ама квото и да е станало, деградацията откъдето и да я погледнеш е в отрицателен смисъл.
    Не богохулствай с/у CS

Град
    40 Miles from the Sun
    То да беше само CS.. Не че и аз не съм играла комп. игри, ама не помня дотолкова да съм се вманиачавала.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Lonelysoul
    Да но след като някоя кукличка ти е разбила сарцето след като ти е давала безплодни надежди само игричките помагат да се расееш и да забравиш света около теб за известно време
    хаха, то щото ти си единствения на света с разбито сърце. ако всички, които някога са били наранявани по някакъв начин, почнат да цъкат ЦС, УОУ и кво ли още не, света ще се превърне сбирка на зомбита с празен поглед, мислещи само как да се справят с чудовището от 3 ниво live your life ;]
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от AFT
    То да беше само CS.. Не че и аз не съм играла комп. игри, ама не помня дотолкова да съм се вманиачавала.
    Аре момичета да не приказват срещу игрите и т.н. Познавам много хора дето си играят цс, имат си приятелка, излизат вечер и т.н. Всичко си им е ок.

еййй плсс дайте по темата моля ви дайте ми съвет.. тия тип момчета немат оправия хелппп ;( ;(

Мега фен
    еййй плсс дайте по темата моля ви дайте ми съвет.. тия тип момчета немат оправия хелппп ;( ;(
    еми немат трябва да му привлечеш вниманието... как? не знам, да ти кажа. те тия нямат други интереси, освен компютрите си. мен даже ме харесваше преди един такъв. сега ще ти разкажа, пък сама решавай кво ще правиш значи, запознахме се чрез един общ познат и после тоя ''маниак'' ме намери в скайп и всяка вечер ми пишеше. аз му отговарях, държах се приятелски. говорехме си за пъъъъълни глупости. през тва време той нито ми е правил намеци, нито ме е канил да излизаме, нито нищо. изобщо не подозирах, че е хлътнал. и един ден просто ми прати някаква картичка със сърце ПО СКАЙП и ми каза, че много ме харесвал. е, паднах от стола тогава ест, отрязах го. вече не ми пише дочувам, че си в все същият забозил геймър...прави си изводите, ако можеш... :Д

все пак те съветвам да ти потърсиш друг.

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    ОБИЧАМ СИМОНА
    Няма по голям дар за един/едно мъж/момче от това приятелката му да споделя интересите мy. Дали ще е футбол, баскетбол, CS, WoW няма значение.

Просто разберете че и най-зарибения геймър да си пак ще предпочетеш момичето пред играта. А ако можеш да имаш и момичето и играта тогава

В плюс е на всяка която може да цъка CS например.. огромен +

Град
    sliven
    аз не мога да разбера какви са тея "младежи" по цял ден на тея компютри те по зле от жените станали изнежени като.... Не че да отчая момичето ама голчма доза от тези момчета нямат оправия

Трябва да му дойде акъла в главата. Трябва приятелите му постоянно да го викат да излиза и трябва да се види отстрани какво представлява с тези иги, иначе няма начин... Някой трябва да го юрка, че играе по цял ден...

Голям фен Аватара на Aicken
    ОТВОРИ ГО !
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си