.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 65 от общо 65
    Голям фен
    Хаха, загубеняяк

Голям фен
    Първо накарай админа да го банне по IP

абе той излиза с фр .. ама примерно седят на някое игрище..в даскалото.. просто някак не се занимава с момичета нито знам какъв му е вкуса за момичетата нито нищо..

Град
    София
    Хм, може да рискуваш и да го поканиш да излезете. Като седи на игрището отиди при него, поговорете. Или ще вдене, че има и момичета на тоя свят, или ще го уплашиш и ще те избягва. Но това е - риск.

Натискай му се.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Тея тип момченца почват да се занимават с момичета, когато спрат игрите.. засега игрите са тяхната страст.. в училище говорят: "мале на един къф хедшот му траснах..", "направих си един шаман, вече ми е фулл Т7, и ходихме да бутаме новия бос"..
    Ще почне да върти любов тогава, когато спре с игрите.
    Не можеш да го накараш да спре..
    Ще дойде от самосебеси..
    Дано да е скоро, но ако не е можеш само да си седиш влюбена и това е..
    ..

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Тея тип момченца почват да се занимават с момичета, когато спрат игрите.. засега игрите са тяхната страст.. в училище говорят: "мале на един къф хедшот му траснах..", "направих си един шаман, вече ми е фулл Т7, и ходихме да бутаме новия бос"..
    Ще дойде от самосебеси..
    ..
    Ти луд ли си? Как ще седи и ще чака? Някой хора са на по 40 години и играят игрички... Трябва да се бори за него... Трябва да убие боса хсхахаха

Град
    •••Пловдив•••
    Дай му амфетамин ,за да си развърже езика

От компа няма да го отлепиш,от мен да го знаеш това.
    С писането доникъде няма да стигнеш,защото колкото и да му е приятно да се майтапите и да си чатите той все си мисли за игрите,така че не си мисли,че влага много мисъл в това,което ти пише. Затова го покани да излезете като приятели на разходка,на кафе,абе каквото обича.Само да излезете. Ии сама ще разбереш какво да правиш нататък.Не е затворен,просто е много запален по тия игри.Не е и единствения.Такива като него бол има,ама повечето имат гаджета.Играта няма да му пречи да те вижда,само трябва да осъществите някакъв контакт извън скайп.

игрите му са по - важни от всичко друго

Отиваш пред блока му - проследяваш с поглед кабела на нета излизащ от стаята му и виждаш къде стига.
    Отиваш при източника (Хъба на нета [разклонителя] и му дърпаш шалтера - ако искаш за по дългосрочен план - вкарваш му кабел 220 V към тоя за нета и гледай светлинно шоу посред бял ден - а твоя любимец - без комп...

И гледай да му спрат джобните щото иначе - компютърни зали - бол..

Сега + :
    Кажи му че го харесваш и той като види, че си я хубава, я умна - няма да те отреже ( Стига да притежаваш поне нещо с което да заинтригуваш тоя геймър )

Успех !

Цитирай Първоначално написано от myNameIsImmortal
    Ще дойде от самосебеси..
    ..
    Мда прав си...макар,че прочитайки тая тема се отчаях още повече.Мале на тоз свят или ще има хора цитирам тебе "мале на един къф хедшот му тряснах" или ще са някви от типа "оооо вчера снощи *у еди си кой* как яко се напииихмеее!!!!!!!!!!" мамка му няма ли някво друго положение.

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    То да беше само CS.. Не че и аз не съм играла комп. игри, ама не помня дотолкова да съм се вманиачавала.
    Аре момичета да не приказват срещу игрите и т.н. Познавам много хора дето си играят цс, имат си приятелка, излизат вечер и т.н. Всичко си им е ок.
    По-голямата част от момчетата,които играят ЦС, обаче нямат приятелки и не излизат често. Пука ми за изключенията, всяко правило си ги има - тва е ясно. Просто да си намира тъпи извинения само и само за да се забие в тях ми се струва глупаво. Ай стига с тая тема.

мерсии на всички за съветите ами ако му кажа направо че го харесвам,не мислите ли че някак си ще се стресне и ще почне да ме отбягва.. а и той много се влияе от неговите фр..те са едниии...абе същите като него са

Цитирай Първоначално написано от bebety2
    мерсии на всички за съветите ами ако му кажа направо че го харесвам,не мислите ли че някак си ще се стресне и ще почне да ме отбягва.. а и той много се влияе от неговите фр..те са едниии...абе същите като него са

Според мен най-удачно е да му кажеш - а не да чакаш ЦС-а да се самоизтрие...

И аз преди бях подобно - но възрастта беше различна (до около 12 бях така ) и сега не съм много общителен - не съм имал гадже, но ти казвам със сигурност - Ако му кажеш направо - Той ще прецени... - Я си хубава, я умна или пък просто харесва нещо в теб и ще станат нещата...

Ама има вариант и да смотолеви там нещо си и накратко да те отреже

Препоръчвам ти да опиташ, пък ако хич не ти обърне внимание - бий му шута... и не се занимавай с него..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си