- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Sangreal?
Какво е Sangreal според вас,Например дали е "San Greal"(Свтия Граал) или пък "Sang Real" (Кралска Кръв).
Моля ако някой не е запознат с теориите или значението на написаното да поиска пояснение преди да пише.Не е срамно да не знаеш срамно е да пишеш като не знаеш![]()
![]()
Сан Греал или Санг Реал е нещо като падналата подкова на розовия еднорог.
В "Шифърът на Леонардо" е разгърната е много интересна хипотеза,въпреки че края на книгата ми се струва някакси прецакан.И много други книги на Дан Браун също са свързани с тази тема.Естествено те си остават фантстика,защото има два варианта....или има тайна която се пази някъде от някого(най-вероятно от папите) или е просто илюзия която да занимава умовете.
"Митът за Христос ни свърши много добра работа..."Папа Лъв Х
"Верните слова не са красиви, красивите слова не са верни." Лао Дзъ
"Това което не ме убива,ме прави по-силен"Ницше
http://bezbog.blogspot.com/
нз кой идиот ги е измислил тея неща ама защо всичките са се католически измислици бе .... не се ли питате .... защо ние православните ги нямаме като митилогия и подобни .... може би щото 1вата църква е била ПРАВОСЛАВНА а католиците ( които аз ги приемам като фанатическо движение на християнството ) ми смърдят много (още повече с тея педофили за попове ) и шото са една глупост измислена много по късно
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Амиии по принцип в книгите за тамплиерите доста обстоино се разисква какво са открили в руините на Соломоновия храм...аз съм склонен да вярвам че наистина е нещо чрез което да изнудват църквата...докато не са го загубили....кой знае някой ден може па да разберем...
tbh мисля че са глупости защо му е на господ ( приемайки че съществува ) да дава специални свойства на тази чаша ...... тя е просто чаша... а що се отнася до " родът на иисус" ..... ам звучи ми толкова смешно
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
Ами Граала ,според най-разпространените вярвания е реликва с невероятна мощ ,също като кивотът ,даже се говори ,че самия Хитлер го е търсил не веднъж .
Предполага се ,че е скрит на територията на малка ирландска семейна църква пренадлежаща на масонско знатно семейство .
Освен граала ,тамплиерите са се добрали и до много апокрифна литература,като Кабалата например,има и теории ,които твърдят ,че тамплиерите са основателите на свободното зидарство (масонство) и са се наричали "Бедните рицари на Христос" ,за да не бъдат заподозрени от цървата ,а практически са почитали древни божества ,като Бафомет и Джах Бул Он (еквиваленти на Сатаната),всъщност и до днес голяма част от масоните са сатанисти ,които наричат своя бог "Архитектът" ,а те се самоопределят ,като негови "зидари",строящи нов световен ред.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Еми точно защото наща (православната) църква е била преди тази на католиците,те явно са имали остра нужда от популяризиране на своята религия.И как по-лесно да го направят от това да измислят нещо несъществуващо.Или на базата на нещо,което съществува са измислили друга история...Първоначално написано от kael
![]()