- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли нужда от думата обичам те
..
Не ( нищо че съм момиче) Даже тези думички обикновено ми звучат толкова изкуствено ... ако ги чуя пред мен ми идва да разстрелям човека - като знам че в 99 % от случаите не са истина ... Какви са тия обичливи хора не знам
![]()
Да имам нужда да го чувам и да го казвам но само когато аз или момичето срещу мен е изкренно!
това са 2 думи бе
алеле освен че си грозна и загоряла
па и тъпа
Всеки има нужда да чува,че го обичат,пък не само от гаджето.....
по добре без отколкото да ме лъже...мисля че боли повече от едни лъжливи думи отколкото от липсата им...Първоначално написано от kasidy
Приятно ми е да ги чувам, ако са искренни. Но колкото мога с тях, толкова мога и без. Ако човекът до мен доказва, че ме обича, за какво са ми думи?
ПП. А и думите "Обичам те" са значели много едно време. Сега има толкова много хора, които ги използват за кой ли не, че направо няма смисъл...
Да и не само от думата, а и от доказателства, че е така... и не говоря само от любим човек... искам да я чувам и от приятелите на които държа.. ноо мечтите са си мечти...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Липсват ми тия думи, ама живея и без тях![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Зависи кой ми ги казва и по какъв начин.За сега съм го чувала много пъти, но само един единствен път се почувствах наистина обичана.Когато момчето, което обичам ми каза "Миличка, обичам те и искам да сме заедно .. ти искаш ли ? " изпитах най-вълшебното и истинско чувство, което въопще някога съм усещала вътре в мен.За съжеление с това момче се разделихме, но така и двамата не успяхме да се забравим .. ;(
абсолютно си права и аз много мразя така. Много хора ми казват че ме обичам, но според мен ме обича само семейството ми и най-добрата ми приятелка, останалите кат ми го кажат веднага разбирам че лъжат, щото всички са некви лицемериПървоначално написано от kasidy
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
стига да са казани от сърце,а не поради някакви други подмолни причини всеки се нуждае да ги чува..![]()
Всеки има нужда от тях!
не,моя приятел все ми го казва на деня доста често,иска да знам,че съм единственна за него![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
да аз имам... но аз лично не я казвам често... предпочитам да доказвам, отколкото да казвам![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Никога не съм се нуждаела толкова от това, колкото в момента ..![]()
Зависи от кого са... ако са от човек когото обичам, да имам нужда.Толкова е хубаво, когато има кой да ти го казва всеки ден и когато знам, че е от сърце...![]()
А и дори да не е от приятеля или приятелката ти пак е ти става мило..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Казвам ги постоянно на приятелите сиНо рядко го мисля ..
Имала съм нужда от тях преди .. но сега вече не
![]()
Да ужасно много ... и то не от кой да е ..
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
СъгласнаПървоначално написано от Bellatrix
![]()
имам нужда да ги чувам,но нека да е само когато са истина.