- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имате ли нужда от думата обичам те
Важни са не думите,а да си обичан найстина
kotenceto_bonbon:
Еми да , обаче предпочитам да се доказва отколкото казва
i tova e su6to viarno![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
В момента имам най- голяма нужда приятелят ми да ми каже,че ме обича и нищо друго не ми трябва.
ГлюпостиПървоначално написано от Aicken
... просто ме е хванало, това браливото, и не мога да си намера място
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Хубаво е,когато казваш на някого,че го обичаш,да не е го казваш,защото няма какво да правиш,а защото наистина чувстваш именно това.Иначе аз имам нужда,да.Постоянно,ежемину но,ежесекундно,искам да гушкам и да мачкам някого,да му давам любов и да получавам същото в замяна.Доста съм обсебваща.И не е нужно само гадже да ми казва тези думи,защото в случая нямам такова.Винаги ми става едно такова хубаво,изпълва ми се душата,когато някой близък ми каже,че държи на мен.
да..постоянно имам нужда да ги чувамкакто и той .. на ден сигурно си ги казваме по 30-50 пъти
![]()
Da imam nujda...Kakto imam nujda i da go osetq.. da go pochuvstvam che e taka..I opredeleno tova sa edni mnogo silni dumi pri izrichaneto na ,koito seki edin chovek bi se pochuvstval krasivo..!Osobeno ako sa kazani po krasiv i nejen nachin v tochniq moment.!
Heart of steel,Arms of steel,Mind of steel....MAN OF STEEL (mY moTo)
<-----<<<< ME
+1Първоначално написано от JekoV
и ако имат и покритие тогава найстина![]()
Ами харесва ми да чувам че съм обичана, но предпочитам да бъде доказано вместо казано... Въпреки това тези думи ми топлят сърчицето !![]()
![]()
Разбира се тук трябва чуство,
понякога и лицемерен плач
Ебнята също е изкуство,
не всеки е добър ебач.
Ако шишето с алкохол и пакетите с наркотици говориха ..... ДА !!!!!
Ако са казани искрено..имам нужда от тях! (не само от приятеля ми, също от семейството, роднини...)
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
По принцип ми харесват хубавите думи, но да са казани с чисто сърце. Винаги усещам когато са лъжа, или казани с лека ръка, колкото да си начеше човека езика.. /мразя празнодумковци :O/
Обикновено съм на принципа
Действия > думи
Когато действията са красноречиви, всякакви думи са излишни.
Любов не се казва, а се доказва, както всеки знае..
Предпочитам делата, не празните приказки. Въпреки че и с тях не е лошо де, нали ми е женско ухото, обичам да го галят/но задължително искрено! щото ако не е, се сдухвам, понеже веднага разбирам че думите са без стойност/
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Имам болезнена нужда да го чувам, но само от двама.
От никой друг тези думи, не ми трябват.
Нека си призная -> да, имам нужда, но само ако са искренни.. Писнало ми е да слушам празни приказки..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Нямам нужда от тези думи.. Като ги чуя, ме смущават супер много, и до сега никога не съм могла да отвърна с "Аз също те обичам.". Просто се спичам, ако някой ми каже, че ме обича.
За това предпочитам обичта да ми бъде показвана, но не и да се чувам пагубните две думички..
Нямам нужда от тези думи.. Като ги чуя, ме смущават супер много, и до сега никога не съм могла да отвърна с "Аз също те обичам.". Просто се спичам, ако някой ми каже, че ме обича.
За това предпочитам обичта да ми бъде показвана, но не и да се чувам пагубните две думички..
От тези думи нямам нужда аз усещам когато хората ги казват найстина и когато лъжат а пък и аз съм от хората който обичат действията а не празните прикаски .![]()
От самата дума обичам те не искам да знам че найстина ме обича,да ми го е доказал,невазисимо то дали гажде приятел/ка![]()
Всеки човек има тази нужда..
Аз също, искам да ги чувам, но и да ми ги доказва,
защото ако не го прави, значи не ме обича.