- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ЗАЩО>>?
човек разбирам те с мен се случи почти сащото нещо и даже в момента си патя от това , за първи пат се влюбих в 1 момиче приятелка така се случи че трагнахме заедно аз бях луд по нея още от първата среща и по всичко изгледаше че и тя е влюбена и така мина малко време няколко седмици и един ден без логика и смисал тя ми казва сажелявам но немога да ти обещая нищо повече от приятелство мн си ми сладък но трябва да си останем само приятели , след това минаха 2 седмици и тя се опита да ме целуни еитака без смисал и етествено аз се разтроих още повече щото ся незнаех тя иска или неиска и стоя си аз в нас и се чудя тя ко си мисли защо след като е казала чао иска пак тарси ме защо и така аз се опитвам да я забравя и когато мааалко усещам че се получава тя ме застрелва с нещо и ми обърква живота и взе да ми писва опитвам се да несъм груб макар че тя заслужава да я резна мн здраво и да неи проговоря незнам но това от неина страна е мн подло та няко ида даде савет и на мен аз лично макар че съм лудо влюбен в нея никога ама никога неискам да съм повече от пряител с нея имам си принципи тя каза не тогава значи нечувства това което аз чувствам ок точка тя за мен е просто приятел вече независимо какво си мечтая и тн явно е по добре да несъм с нея но как да и покажа без да я нараня че неискам да ми причинява това даите савет и на мен![]()
Life is simple we make choices and never look back.