Даммм и аз имах един адски добър приятел Беше от друг град,но всяка ваканция и поне по един уикенд в месеца идваше в Силистра Бяхме станали страшно близки ... Пишехме си редовно и-мейли,СМС-и,лафихме по телефона с часове ... На края той ми каза,че ме обича Дистанцирахме се!Вече почти не излизахме заедно,спряхме да лафим по телефона и карахме само на някой друг СМС и някой и-мейл Веднъж ми се обади да ми каже,че е приет в Американския колеж в София и от тогава не сме се чували ... Прекратихме всякакви взаимоотношения Не бях го виждала около 3 години (ако не и повече) и миналото лято го видях Стана ми много куцо ... Исках да отида при него и да му кажа "Здрасти!",нооо нещо ме спря
Малко се отплеснах от темата,нооо като прочетох това "Къде е Алек,къде е Алек..." и се сетих за моя Алек (момчето,за което разказах)
Прекрасно знам какво си пеживяла
Случи ми се преди 2 години с едно момче и прекратихме всякакъв контакт. Беше ми много тежко и сега като се сетя за него ми е кофти. Кофти, защото можехме да тръгнем, но всичко щеше да отиде по дяволите... цялото ни приятелство... всичко, което сме имали