- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- К*рва във класа...HELP
В нашия клас в началото на втория срок дойде една нова. ,от някой си друг град,но това няма значение.Така...Всеки ден "новата" идва с блузки,чиито деколтета са мн дълбоки...Като играем физкултура след това отива при момчетата(събират се на два чина и си говорят-момчетата)и започва "охх,сутиена ми е мокър" и си стиска...ДА допълна,че повечето си имат гаджета,дори от класа.Ходи с мн къси полички и се навежда постоянно,нарочно...Постоян но флиртува с тях...А те все пак са момчета...падат си по к*рви.Повечето момичета немогат да я понасят,освен приятелката й,която също е такава...ама не чак толкова.
Не мога да издържа още дълго и ще и каа в очите какво мисля...Все пак и моето гадже е там...Той не и обръща мн внимание и тя още повече му се натиска.
Полудявам...
П.п. Ако не сте разбрали нещо питайте!
![]()
Ужас![]()
Еми, ако гаджето ти те обича, няма да има нещо с нея...
Първоначално написано от Sintya
Обича ме...ааа той не я понася също,ама тя постоянно му пише в скайп,натискаму се...той в скайп я блокира,ама с натискането няма как да стане тва![]()
Сутиена ми е мокър
Щом гаджето ти не я отразява няма защо да се притесняваш
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Аз такива въобще не мога да ги търпя![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Ходи с мн къси полички и се навежда постоянно,нарочно...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пФффф ебати пиклата! Такива като нея са за боклука![]()
Сигурно умираш от яд като я гледаш,но недей защото си много над нея!Гаджето ти е с теб заради това което си, а не заради това как изглеждаш.Нямам предвид,че не е обънал внимание на външния ти вид!Исках да кажа да бъдеш въвсем спокойна,не мисля че би се вчетатлил от това момиче,тя наистина се държи като курва,ужас!
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Първоначално написано от alehole
10x за думите![]()
Щом всички я мразят рано или късно трябва да я изгонят учителите ако знаят за поведението и...или поне някакво наказание да има нз..УЖАС!!!
Let's get away..just for one day..
Това е нейният избор.
Мислиш ли, че не осъзнава каква е или поне каква изглежда в очите на околните...
Според мен поне на този етап няма смисъл да се намесваш, с повече от намек да стои далече от приятеля ти.
Дрескод!
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аман от простотия сред подрастващите)
Пречаквате я след даскало момичетата и и сцепвате мазната муцуна.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Дрескод, я!!!Първоначално написано от Seducti0n
![]()
Кажи кой клас си и ще ти кажа как да се справиш с нея и ку*венските и номерца.. много съм добра в това!![]()
П.П. Добра съм в справянето, не в ку*венските номера (да не си помислите нещо)
![]()
Първоначално написано от rauwkost
9-ти клас съм![]()
"Най-лесния начин да се отървеш от изкушението е да му се отдадеш изцяло!"
Ми застреляй я бе
Или и вземете 1 краставица с пожелания "това да задоволи малко нуждите и" и учтиво и кажете да си я навре отзад![]()
Странно, но съм съгласнаПървоначално написано от egelon
Това може да и се стори достатъчен намек и да я обиди достатъчно, че да се сецне.
Абе кой не ги мрази тия.Жалко,че се завъдихга доста такива създания напоследък.'Айде и аз да не се отклонявам от темата.Ами.. какво да ти кажа.Недей да се ядосваш заради нея.Не заслужава да приковава вниманиево ви.Тя е просто.. едно разхайтено момиче,което след време ще си намери майстора.Щом гаджето ти те обича,няма от какво да се притесняваш.ОТблъсква я.. добре.. тогава не мисли за това.Тя колкото и да му се натиска,няма да и пусне,нали?
А това '' сутиенът ми е мокър'' ме довърши...С такива фрази ли флиртува?
![]()
![]()
Сама виждаш на какво ниво е... Спокойно..![]()
че да имаш такава съученичка е супер....![]()
<N>
Мхмм.. 9-ти клас.. имам нещо точно за тебе!![]()
Например:
Когато прави пак така пред момчетата, отиди и й излей вода в деколтето и кажи "Сутиена ти е мокър" и направи няк'ва мазна усмивка, ама гледай да е с по-тънка блуза или тениска за да прозира.Или като дойде с пола и я вдигнете до ушите, или я смъкнете до глезените.
![]()
![]()
[quote="sweetkiss74"] "охх,сутиена ми е мокър" [quote]
Да не й е изтекло млякото?
Първоначално написано от Neftochimic
Ти фред ли си...сигурно и ти си от тъпите момчета...
Първоначално написано от rauwkost
Хахх якоо0о0о
Ако беше момче,нямаше да мислиш по тоя начинПървоначално написано от sweetkiss74
![]()