.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Искам да попитам, притеснено ми е...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Овулацията била ли ти е около тези събития?

Последно ми дойде миналия месец на 28ми

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    нищо ти няма

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Около 10ти април ти е била овулацията.
    Ако това се е случило тогава е по-голяма вероятността,но като цяло е незначителна..

Аз не бих се притеснявала,не бих и пила хапче за спешна контрацепция,защото трябва да знаеш че и те имат своите рискове..
    Все пак ти си преценяваш.

След 14 дена тест за да си спокойна.

За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително

Мерси на всички за отговорите, просто когато се вкараш във филма става страшно.Иначе го правихме вчера на 18ти.И да с хапчетата за спешна контрацепция шега не бива.Благодаря още веднъж за отговорите..

Ако се е измил след 1вия акт значи нищо не е станало

Цитирай Първоначално написано от yCheniChkaTa
    да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе
    Let's get drunk tonight!

Град
    Shumen
    Според мен няма повод за притеснение.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Цитирай Първоначално написано от Crazy_sunchO
    да ви знам в мозъците... а я си представи следната ситуация: той е свършил в нея, спермата му е във влагалището й... той като отиде да се измие, сперматозоидите ще изчезнат ли от влагалището на момичето?!? като не знаете, не коментирайте, бе
    Момичето каза че е било с презарватив как спермата ще отиде във влагалището----

Не си разбрал правилно

Не си разбрал правилно
    и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?
    Let's get drunk tonight!

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    ако сперматозоида му е "палав", и една хилядна от грама да попадне в теб може да забременееш
    както знаете и един е достатъчен да свърши работата, стига да попадне на точно определеното място
    риск винаги си има
    на мен ми се беше случило същото веднъж - акт с презерватив, след това само си го вкарах няколко пъти без
    като се осъзнах за по-сигурно търчах до аптеката да и купя хапчета, след това тя ми каза, че е имало защо
    така че, вие си преценявате риска
    I'll take your brain to another dimension

Не си разбрал правилно
    и така да е, как едно измиване след полов акт ще предотврати евентуална бременност?
    Аман мн разбирачи значи , еми като не се е измил при втория полов акти сперматозоидите ще попаднат във влагалището , момичто изрично обясни, че не е свършвал в нея , така че аз мисля ,че няма от какво да се притеснява

Повече от фен Аватара на wilks
    Град
    SF
    а случайно да сте чели или чували, че след яекулация колкото и с каквото и да го миеш, в пикочния канал и след изпразване остава някакво количество сперматозоиди, което се изтича само и неусетно и без да има второ празнене
    така че до около 30-40 мин след първия акт е рисково да го вкарваш отново без презерватив
    I'll take your brain to another dimension

като ви е страх защо изобщо правите каквото и да е било без презерватив и после само задавате тъпи въпроси!!!

Град
    MaIna CiTy
    E в първия случай дори не е имало секс, само си го е вкарал един път не е била в овулация, а дори и да е била риска си остава нищожен така или иначе.То ако се забременяваше толкова лесно...
    Аз не пуша! Аз не пия! Hе говоря неприлични думи и не ходя по МЪЖЕ! Ебах му мамата изтървах си цигарата в уискито кът видях един готин ПИЧ!

Цитирай Първоначално написано от IronLady
    За да не пускам нова тема ще пиша тук. Същия проблем: не е свършвал в мен правихме го на 17-ти и на 18-ти попринцип ми идва. Оволацията ми е била от 1 до 7,8 някъде и затова не се притеснявах, но сега е 19 и още не ми е дошло въпреки че имам симптомите преди да ми дойде , нервна съм и ме боли глава и се чудя дали има проблем или просто заради смяната на сезона така ми закъснява. МОля за компетентни мнения. Мерси предварително
    бе за да си най-сигурна и спокойна си вземи тест и без тва вече ти е закъсняло - резултата ще бъде валиден, ама за твое успокоение ще ти кажа, че и на мен и на няколко мои приятелки тоя месец ни позакъсня малко, но пак си ни дойде. Причината да не ти идва може да е стрес, смяна на климата, депресия и ред други. Ама за най-сигурно тестче нищо не губиш, освен притеснението евентуално

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си